EMD-kuponki

Saitko EMD-kupongin? Joitakin kuponkeja voidaan käyttää seuraavan varauksen osamaksuna ja/tai lisävaihtoehtojen ostamiseen. Jotkut kupongit voi vaihtaa rahaksi.
 

EMD-kupongit: kuponkeja on takaisinmaksettavia ja sellaisia, joita ei makseta takaisin

Olet saattanut saada hyvityksen EMD-kuponkina, jos pyysit hyvitystä osoitteessa KLM.com tai jos matkasi ei sujunut suunnitellulla tavalla. Se on sähköinen kuponki, joka lähetetään sähköpostitse. Jos EMD-kupongissa on merkintä ”hyvitettävä”, se voidaan vaihtaa rahaksi. Jos siinä on merkintä ”ei-hyvitettävä”, voit käyttää sitä KLM.com-sivustossa lentovarauksen osamaksuna tai lisävaihtoehtojen maksamiseen. Tällä hetkellä voit käyttää KLM:n kuponkeja vain KLM:n verkkosivustolla.
 
 

EMD-kupongin käyttäminen

Voit vaihtaa EMD-kuponkisi KLM.com-sivustolla:

  • Käytä EMD-kuponkisi varatessasi lennon KLM.com-sivustolla
  • Jos olet tehnyt varauksen jo aikaisemmin: voit ostaa EMD-kupongillasi lisävaihtoehtoja KLM:n lennoille Matkani-palvelussa
  • Rahan pyytäminen pankkitilille, jos EMD-kupongissasi on merkintä ”hyvitettävä”. Vaihda EMD-kuponkisi rahaksi .
  • Kun varaat KLM:n, Delta Air Linesin tai Air Francen lennon tai ostat lisävaihtoehtoja KLM:n lennoille (kuten erikoismukavuuksilla varustettu istuinpaikka) – jos EMD-kupongissasi on merkintä ”ei-hyvitettävä”. Saat jäljellä olevalle saldolle uuden EMD-kupongin.
  • Jos EMD:n valuutta poikkeaa lipulle julkaistun hinnan valuutasta, vaihtokurssina käytetään KLM:n paikallisen pankin myyntikurssia.

Et voi käyttää EMD-kuponkia KLM:n pakettitarjousten tai palkintolipuista aiheutuvien verojen maksuna.

Tutustu  