Hyvitys lipusta suoritetuista maksuista

Olemme pahoillamme, jos matkasi ei sujunut suunnitelmien mukaan.

Tärkeää: lue seuraavat tiedot ennen kuin pyydät palautusta lippusi kustannuksista

Pyytäessäsi hyvitystä, kaikki varaamasi lennot peruutetaan.

Palautuspyyntösi käsittely saattaa kestää jopa 2 viikkoa. Hyvitys suoritetaan samassa valuutassa ja samalla maksutavalla kuin lippusi on ostettu.

Voit pyytää palautusta veloituksetta verkossa alla olevalla Pyydä palautusta -painikkeella tai sosiaalisen median kautta. Voit myös soittaa KLM:n palvelukeskukseen, jotta asia hoidetaan puolestasi, mutta tässä tapauksessa palautuksen pyytäminen saattaa olla maksullista.

Mikäli ostit lipun matkatoimiston kautta, sinun on otettava yhteyttä kyseiseen matkatoimistoon. Jos ostit lipun jonkun muun lentoyhtiön kuin KLM:n kautta, ota yhteyttä kyseiseen lentoyhtiöön.

Huomaa: koko varauksesi peruutetaan

Pyydä hyvitystä
 

Lipun hyvityksen ehdot

Voit pyytää palautusta seuraavissa tapauksissa:
  • KLM:n lippusi ehdot sallivat hyvityksen. Palautus lasketaan perustuen tariffiin ja veroihin lennetyiltä lento-osuuksilta, ellei asiaa koske peruutusmaksu.
  • Pyydät palautusta lipustasi 24 tunnin sisällä sen varaamisesta.
  • Sinulle kerrottiin aikataulumuutoksesta ja päätit sen vuoksi olla matkustamatta.
  • KLM:n lentosi peruttiin etkä käyttänyt vaihtoehtoista lentoa.
  • Peruit matkasi, koska Euroopan sisäinen lentosi oli yli 90 minuuttia myöhässä ja meno- ja paluulentosi oli varattu samaksi päiväksi.
  • Peruit KLM:n lentosi, koska se viivästyi yli 3 tuntia.
  • Jos KLM:n jatkolento viivästyy yli 5 tuntia, etkä enää halua matkustaa lopulliseen kohteeseesi.
  • Viisumisi on evätty.
  • Palautusta voi pyytää siinä valitettavassa tapauksessa, että matkustaja on menehtynyt.

Palautuksissa noudatetaan sovellettavia säännöksiä, jotka liittyvät maahan, jossa lentolippu ostettiin ja/tai jossa takaisinmaksu on suoritettava.

Jos olit varannut Business-luokan lipun, mutta jouduit matkustamaan Economy-luokassa, voit pyytää palautusta lippujen hintaeron verran. Ole hyvä ja ota yhteyttä KLM:n palvelukeskukseen.

Jos peruutat lentosi muista kuin yllä mainituista syistä ja sinulla on takaisinmaksuun oikeuttamaton lippu, voit pyytää palautuksen käyttämättömistä lentokenttäveroista. Varausmaksua, uusimismaksua ja lisämaksuja ei palauteta. Lentoyhtiön määrittelemää kansainvälistä lisämaksua ei palauteta, jos lippuehtosi eivät oikeuttaa palautukseen.

Eikö sinun annettu nousta koneeseen KLM:n lennolle, koska lento oli ylivarattu? Pyydä hyvitystä