KLM:n kupongin käyttäminen

Saitko KLM:n kupongin (EMD tai TDC)? Joitakin kuponkeja voi käyttää seuraavan varauksen osamaksuna ja/tai lisävaihtoehtojen ostamiseen. Jotkut kupongit voi vaihtaa rahaksi.

KLM:n kupongit: EMD ja TDC

Olet saattanut saada hyvityksen KLM:n kuponkina, jos pyysit hyvitystä osoitteessa KLM.com tai jos matkasi ei sujunut suunnitellulla tavalla. Kupongin tyyppi voi olla jokin seuraavista kahdesta tyypistä:

 • EMD -kuponki on sähköinen kuponki, joka lähetetään sähköpostitse. Jos EMD-kupongissa on Takaisinmaksu-merkintä, se voidaan vaihtaa rahaksi. Jos siinä on merkintä "ei takaisinmaksua", voit käyttää sitä KLM.com-sivustossa lentovarauksen osamaksuna tai lisävaihtoehtojen maksamiseen.
 • Travel Discount Certificate -kuponki (TDC). Tämä kuponki toimitetaan paperiversiona ja sitä voi käyttää lentovarauksen osamaksuna.
 • Voit lunastaa enintään kaksi KLM-kuponkia tai yhden AIR FRANCE -kupongin lippua tai lisävaihtoehtoa kohden.
 

EMD-kupongin käyttäminen

Voit vaihtaa EMD-kupongin rahaksi osoitteessa KLM.com:

 • Hyvityksen pyytäminen pankkitilille – jos EMD-asiakirjassa on Takaisinmaksu-merkintä (refundable). Vaihda EMD-kuponkisi rahaksi .
 • Kun varaat KLM:n, Delta Air Linesin tai AIR FRANCEn lennon tai ostat lisävaihtoehtoja (kuten erikoismukavuuksilla varustettu istuin) KLM:n lennoille – jos EMD-kupongissasi on merkintä "Ei takaisinmaksua" (non-refundable). Jos saldoa jää jäljellä, saat uuden sen suuruisen EMD-kupongin.
  • Käytä EMD-kuponkisi, kun varaat lennon osoitteessa KLM.com
  • Jos olet tehnyt varauksen jo aikaisemmin: voit ostaa EMD-kupongillasi lisävaihtoehtoja KLM:n lennoille Matkani-palvelussa
  • Jos EMD-kupongin valuutta poikkeaa lipun julkaistun hinnan valuutasta, vaihtokurssina käytetään KLM:n paikallisen pankin myyntikurssia.

* Et voi käyttää EMD-kuponkia KLM:n pakettitarjousten tai palkintolipuista aiheutuvien verojen maksuna.

Tutustu EMD-kuponkien ehtoihin ja edellytyksiin

 

TDC-kupongin käyttäminen

TDC-kuponkeja (TDC) voi käyttää osamaksuna lentoja varatessa, kun lennon suorittajana on KLM, AIR FRANCE tai Delta Air Lines.

TDC-kupongin käyttöohjeet
Varaa lentosi soittamalla meille ja ota kuponkisi esiin jo etukäteen. Varauksen tekeminen edellyttää kupongissa olevaa rekisteröintinumeroa.

Jos haluat lunastaa TDC-kuponkisi, ota yhteyttä:


Jos summa on suurempi kuin TDC-kuponkisi arvo, sinun on maksettava jäljelle jäävä summa. Et saa palautusta, mikäli summa on pienempi kuin TDC:llä oleva luotto.

TDC-kupongit ovat voimassa kaksi vuotta niiden myöntöpäivästä. Niitä ei voi vaihtaa rahaksi. TDC-kuponkeja ei voi lunastaa KLM:n matkatoimistossa tai KLM.com-sivustossa.

Tutustu alennus- ja kuljetuskuponkien ehtoihin ja edellytyksiin