KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines

Miksi KLM:n kanssa kannattaa lentää?

Teemme joka päivä parhaamme, jotta olisimme lempilentoyhtiösi. Lue, miksi matkustajamme valitsevat meidät yhä uudestaan.
Direct flights around the globe

Suorat lennot maailmalle

Lennämme suoraan yli 150 kohteeseen maailmanlaajuisesti. Istu ja rentoudu, kun me viemme sinut perille!


24/7 social media icon

24/7-palvelua sosiaalisessa mediassa

Onko sinulla kysymyksiä tai pyyntöjä, tai oletko muuten vaan kiinnostunut KLM:n toiminnasta? Palvelemme sinua kellon ympäri Facebookissa, Messengerissä, Twitterissä, WhatsAppissa, WeChatissä ja KakaoTalkissa.

Sinun täytyy vain tykätä KLM:stä tai seurata sitä. Voit lähettää kysymyksesi viestinä tai twiittinä millä tahansa seuraavista kielistä: hollanti, englanti, espanja, saksa, portugali, italia, kiina, japani, ranska ja korea.

KLM - Convenient times

Suotuisat lentoaikataulut

Ota kaikki matkastasi irti suotuisten lähtö- ja saapumisaikojen ansiosta. Lennä liiketapaamiseesi järkevään aikaan tai ota kaikki irti viikonloppulomasta. Lentomme sopivat aikatauluusi ilman isompia ongelmia.
Name change eraser icon

Tuliko kirjoitusvirhe? Ei maksua

Varasitko lentoja KLM.com-sivustolla ja huomasit, että lipussa näkyvä nimesi on kirjoitettu väärin? Me emme sakota inhimillisistä virheistä. Ota yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa, niin korjaamme nimesi. Muista varmistaa, että nimesi korjataan vähintään 24 tuntia ennen ensimmäisen lentosi lähtöä.
cloud and rain

Huonoa säätä odotettavissa? Me huolehdimme sinusta

Jos lumisade, myrsky tai jokin muu luontoäidin yllätys keskeyttää matkasi, voit luottaa meidän palveluumme. Ilmoitamme sinulle ensin lentojen muutoksista tai peruutuksista välittömästi joko puhelimella tai sähköpostilla. Pyrimme sitten muuttamaan varauksesi heti seuraavalle mahdolliselle lennolle. Kun löydämme vapaan paikan, otamme sinuun heti yhteyttä ja kerromme sinulle uuden lentosi aikataulun. Autamme sinua tietysti myös, jos haluat tehdä jotain muutoksia tai esittää meille kysymyksiä.


Jos uuden lentosi lähtö ei ole samana päivänä, emme jätä sinua oman onnesi nojaan. Teemme kaikkemme, jotta matkasi sujuu mukavasti – olipa kyse sitten kahvikupillisesta tai hotellimajoituksesta.

24 hours  to cancel icon

24 tuntia aikaa perua

Jatka ja varaa se tarjouslento! Jos suunnitelmasi tai ajatuksesi muuttuvat 24 tunnin kuluessa, voit perua varauksesi ja hyvitämme varauksen hinnan sinulle takaisin – ilman kyselyitä! Emme veloita sinulta edes KLM:n normaalia palvelumaksua.Haluatko miettiä ostostasi hetken pelkäämättä, että lipun hinta saattaa nousta? Voit tehdä lennon ja lipun ennakkovarauksen pientä lisämaksua vastaan. Takaamme hinnan, joten voit tehdä päätöksesi myöhemmin.

Flying Blue gift icon

Lennä enemmän, hyödy enemmän

Flying Blue -jäsenyydestä on etua. Ansaitset maileja aina, kun matkustat KLM:n tai kumppaniyhtiöiden lennoilla. Voit hankkia maileilla palkintolentoja sekä alennuksia lukuisista lisävaihtoehdoista, tuotteista ja palveluista. Mitä enemmän lennät, sitä lähemmäksi pääset seuraavia jäsentasoja – Silver, Gold ja Platinum – ja entistä ainutlaatuisempia etuja.


Flying Blue -jäsenohjelma sai vuonna 2014 neljä Freddie-palkintoa, joista yksi oli "Vuoden ohjelma". Matkustajat ja matkailun asiantuntijat myöntävät Freddie-palkintoja joka vuosi maailman parhaille matkustusalan asiakkuusohjelmille.