Voit luottaa KLM:ään

Olemme sitoutuneet tekemään matkustamisen vaivattomaksi – sinulle ja kaikille matkustajillemme. Jos matkasi ei mene suunnitellusti, olemme sitoutuneet auttamaan sinua, jotta pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti.
 

Pidämme sinut ajan tasalla

Pidämme sinut ajan tasalla matkasi varaamisesta alkaen aina siihen asti, kunnes saavut määränpäähäsi. Saat välittömästi tiedon esimerkiksi lentosi viivästymisestä tai lähtöportin vaihtumisesta. Pidämme sinuun yhteyttä sähköpostilla, tekstiviestillä ja puhelimella. Voit antaa yhteystietosi turvallisesti KLM-tililläsi, Flying Blue -tilassasi tai Matkani-kohdassa.

Voit tarkastaa päivitetyt tiedot myös KLM:n Facebook- tai Twitter-sivulta, KLM:n Messengeristä , KLM.com-sivustolta tai matkatoimistosi kautta.

Voit luottaa henkilökuntamme ja miehistömme huomaavaiseen ja henkilökohtaiseen tukeen koko matkasi ajan.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä ympäri vuorokauden sosiaalisen verkostomme kautta

Jos sinulla on kysymyksiä, pyyntöjä tai kommentoitavaa, voit aina . Sosiaalisen median tiimimme ovat käytettävissä 24/7 ja pyrkivät vastaamaan mahdollisimman pian.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Asiakaspalvelun kellonajat ja muut tiedot löydät asiakastukisivultamme.

 

Numero 1 täsmällisyydessä

Kun haluat pysyä aikataulussa. Kun sinun täytyy ehdottomasti olla ajoissa, anna maailman täsmällisimmän lentoyhtiön toivottaa sinut tervetulleeksi koneeseen.

most punctual airline
 

Jos lentosi myöhästyy tai peruutetaan

Lentosi myöhästyminen tai peruutus tai seuraavalta lennolta myöhästyminen ovat kiusallisia tapauksia. Yhdessä löydämme ratkaisun:

  • Vaihdamme sinulle jonkin parhaista käytettävissä olevista vaihtoehtoisista lennoista niin, että etusijalla ovat Air France, KLM ja SkyTeam-kumppanit.
  • Ilmoitamme sinulle uuden aikataulun sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelimella.
  • Voit halutessasi pyytää vaihtoehtoista lentoa suoraan puhelinpalvelustamme, sosiaalisen median palveluistamme tai matkatoimistostasi.
  • Matkastasi uusimmat tiedot löytyvät aina Matkani-kohdasta. Tietyissä tilanteissa voit vaihtaa lentosi myös itse kirjautumalla Matkani-kohtaan.

Varmistamme kaikissa tapauksissa, että matkatavarasi toimitetaan automaattisesti määränpäähäsi.

Huolehdimme tärkeimmistä perustarpeistasi toimittamalla sinulle ruoka- ja juomakuponkimme sekä prepaid-puhelinkortin. Järjestämme tarvittaessa myös hotellimajoituksen ja siihen liittyvät lentokenttäkuljetukset.

Jos matkasi keskeytyy esimerkiksi ylivarauksen tai eri matkustusluokkaan annetun istuinpaikan vuoksi, voit luottaa siihen, että saat hyvityksen.

Tutustu siihen, miten voit .

 

Palautuksen tai hyvityksen saaminen

Jos lentosi peruuntuu tai se myöhästyy yli 3 tuntia, voit siirtää matkasi toiselle päivälle (saatavuuden mukaan). Jos matkasi ei enää palvele tarkoitustaan, voit peruuttaa sen. Jos olet ollut vaihtamassa konetta, voit halutessasi pyytää paluulentoa lipussa mainittuun ensimmäiseen lähtöpaikkaan (jos saatavilla). Annamme sinulle myös hyvityksen, jota voit pyytää helposti KLM.com-sivustossa (täytä hyvityslomake asiakastukisivustossamme) tai matkatoimistosi kautta.

Sinulla voi olla oikeus myös lisäkustannusten hyvitykseen, jos sellaisia on syntynyt: kollegamme KLM:n asiakaspalvelussa kertovat sinulle mielellään lisää!

Vastaavasti, jos et pystynyt käyttämään ostamiasi lisävaihtoehtoja (kuten erityismukavuuksilla varustettua istumapaikkaa), saat palautuksen helpoiten menemällä KLM.com-sivustolle ja täyttämällä palautuslomakkeen.

 

Palvelut lentokoneessa

Pyrimme aina tarjoamaan lentokoneessa hyvää palvelua. Jos kohtaat ongelmia istuinpaikan, aterian, viihdejärjestelmän tai minkä tahansa muun asian kanssa, miehistömme tekee parhaansa, että lentokoneessa kanssamme viettämäsi aika olisi mahdollisimman miellyttävä ja mukava. He voivat esimerkiksi tarjota sinulle joitakin vaihtoehtoja tai korvauksia.

 

Viivästynyt matkatavara

Jos vain mahdollista, kerromme sinulle välittömästi, jos matkatavarasi eivät ole tulleet perille kohteeseen.* Tällä tavoin et tuhlaa aikaasi odottamalla matkatavaroitasi matkatavarahihnan luona. Matkatavaratiskin henkilökuntamme täyttää kanssasi matkatavararaportin, jotta tiedämme heti, minkälaista laukkua etsimme. Tietyillä lentokentillä voit ilmoittaa myös KLM.com-sivustolla.**

Ilmoitamme sinulle välittömästi, kun laukkusi on noudettavissa tai toimitettavissa, ja hyvitämme välttämättömyystavaroista sinulle aiheutuneet kustannukset. Ilmoita matkatavaroita koskevat kysymykset ja asiat meille 7 vuorokauden kuluessa kohteeseen saapumisesta. Jos laukkuasi ei löydetä 21 vuorokauden kuluessa tai se on rikkoutunut meidän käsittelyssämme, tarjoamme sinulle korvausta.

* Jos asiakas on antant KLM:lle yhteystietonsa ja jos KLM on paikallistanut matkatavarat.
** Voit ilmoittaa viivästyneistä matkatavaroista verkossa seuraavilla asemilla: Almaty, Ateena, Barcelona, Christians sekä Frankfurt, Göteborg, Helsinki, Linköping, Lissabon, Madrid, Mexico City, Pariisi, Milano, Oslo, Sandefjord, Stavanger, Tukholma, Trondheim tai Jerevan

 

Erikoispalvelut uskollisille asiakkaillemme

Flying Blue -jäsenenä olet oikeutettu henkilökohtaisiin etuihin. Myös Elite- ja Elite Plus -jäsenillä on etuoikeus puhelinpalveluihimme. Lisätietoja eduistasi: Lue lisää Flying Blue  -palveluista.

 

Arvostamme palautettasi

Matkakokemuksellasi on meille merkitystä! Tämän takia käytämme itsenäisiä tutkimusyrityksiä kyselyiden tekemiseen, jotta saamme kuulla mitä mieltä olet meistä ja palveluistamme:

  • Tyytyväisyyttä ja palvelun tasoa mittaavat kyselyt  (Kantar ja Qualtrics): kun lentomatkasi on ohi, sinut saatetaan kutsua sähköpostitse vastaamaan tyytyväisyyskyselyyn. Sen lisäksi Flying Blue -jäseniä pyydetään tarkkailemaan palvelumme laatua lennon aikana.
  • Asiakaspalveluseuranta (InSites Consulting): tällä kyselyllä seurataan, kuinka asiakkaat arvioivat sitä, miten hoidamme valituksia.
  • Asiakaspalveluarviointi (BVA ja MediaTech): näiden kyselyiden avulla seurataan, miten puhelinkeskuksemme suoriutuvat.
  • Osallistumme myös muihin tutkimuksiin, joita kolmannet osapuolet, kuten IATA ja Schiphol järjestävät, ja järjestämme useita tiettyyn tarkoitukseen tehtyjä kyselyitä.

Saamiemme vastauksien perusteella arvioimme palveluitamme ja pyrimme parantamaan niitä. Henkilötietojasi ei koskaan käytetä kaupallisten tarjousten tai postien lähettämiseen, jos kiellät sen.

Jos emme pystyneet tekemään matkasta odotustesi mukaista, kerro meille! Teemme parhaamme asiakaspalvelumme parantamiseksi, ja KLM:n yhteydenottokeskus ottaa sinuun viipymättä yhteyttä.
KLM tekee parhaansa ollakseen lupauksensa arvoinen. Jos jotain odottamatonta on päässyt tapahtumaan emmekä ole kyenneet vastaamaan kaikkiin odotuksiisi, pyydämme anteeksi aiheuttamaamme pettymystä.
Olisimme erittäin kiitollisia, jos käyttäisit hetken ajastasi mielipiteidesi kertomiseen.