Lentojen vaihtaminen tai peruuttaminen

Muuttuiko matkasuunnitelmasi? Voit muuttaa lentojasi tai peruuttaa varauksesi lippusi ehdoista riippuen. Jos haluat vieläkin enemmän joustavuutta Euroopan sisäisten lentojen muuttamiseen, osta Flexibility-joustavuutta varatessasi Light- tai Standard-lipun.
 

Muuta lentoja

Voit muuttaa matkustuspäiviä, kellonaikoja ja/tai matkakohdetta millä tahansa vaihdettavalla lipputyypillä – tai jos ostit Flexibility-joustavuutta. Voit tarkastaa lippusi ehdot Matkani-palvelusta ja varauksesi sähköpostivahvistuksesta. Varmista kuitenkin ensin, että lippusi numero alkaa numeroilla 074 (KLM), 057 (Air France) tai 006 (Delta Air Lines).

Kirjaudu Matkani-palveluun

Muuta lentoja verkossa

Jos haluat muuttaa palkintolippua, ota yhteyttä Flying Bluen asiakaspalveluun.

Muuta lentoja verkossa

1. Kirjaudu sisään kohdassa Matkani. Jos olet jo tehnyt lähtöselvityksen lennollesi, sinun on peruutettava lähtöselvitys, jotta voit muuttaa lentoasi. Siirry Matkani-palvelussa lentojesi tietoihin ja napsauta Muuta lentoja -painiketta.

2. Hae ja valitse lennoillesi vaihtoehtoiset päivämäärät, kellonajat ja jopa kohteet. Mahdolliset muutosmaksut ja lippujen hintojen erotukset ilmoitetaan selvästi.

3. Jos ostit lisävaihtoehtoja KLM:n lennoille, voit varata samat lisävaihtoehdot myös uudelle lennollesi. Hintojen erotukset maksetaan tai hyvitetään. Jos samoja lisävaihtoehtoja ei ole saatavilla uudelle lennollesi ja/tai jos ostat eri lisävaihtoehtoja, voit pyytää palautusta KLM:n lentojen lisävaihtoehdoista. Joissakin tapauksissa hyvitys maksetaan kuponkina.

4. Varmista lentosi muutos. Voit maksaa lentojen tai lisävaihtoehtojen ylimääräiset kustannukset haluamallasi maksutavalla. Liikaveloitukset hyvitetään kuponkeina.

Siinä kaikki! Lähetämme uudet matkatietosi sisältävän vahvistuksen välittömästi sähköpostiisi. Näet tiedot tietysti myös {17}Matkani{18}-palvelussa milloin haluat, ja voit käyttää sitä myös mobiililaitteellasi ja KLM-sovelluksen avulla. Uusi lippusi ja mahdolliset kupongit lähetetään erillisissä sähköpostiviesteissä.Link - to My Trip

Muuta lentoja puhelimitse tai sosiaalisessa mediassa

Halutessasi voimme huolehtia lentojesi muutoksista puolestasi. Olemme käytettävissäsi sosiaalisessa mediassa kellon ympäri, ja voit tietysti myös soittaa meille.

Veloitamme puolestasi tekemistämme lentojesi muutoksista palvelumaksun. Tätä maksua ei veloiteta, jos sinulla on täysin joustava lipputyyppi tai jos ostit lentojen muutokset mahdollistavaa Flexibility-joustavuutta.

Ota meihin yhteyttä muuttaaksesi lentojasi

 

Osta Flexibility-joustavuutta niin voit muuttaa lentojasi

Matkustatko Euroopassa vaihdettavissa olevalla Light- tai Standard-lipulla? Osta varatessasi Flexibility-joustavuutta KLM.com-sivustolla niin voit muuttaa suunnitelmiasi jopa kolme kertaa – ilman muutosmaksua!

Flexibility-joustavuudella voit:

  • muuttaa varauksesi yhtä tai useampaa lentoa jopa kolme kertaa
  • muuttaa matkasi päivämääriä, kellonaikoja ja/tai kohdetta (Euroopan sisällä)
  • muuttaa lentoasi vielä 48 tuntia ennen kyseisen lennon lähtöä

Ei muutosmaksua, ei palvelumaksua! Ei lipun hinnan erotusmaksua, jos vaihdat samaan lipputyyppiin. Jos vaihdat lippusi ylemmän luokan lipputyyppiin, maksat hintaeron. Jos vaihdat lippusi alemman luokan lipputyyppiin, hintaeroa ei hyvitetä. Verojen uudelleenlaskeminen saattaa nostaa lipun hintaa jonkin verran.


Flexibility-joustavuutta voidaan ostaa vain, kun varaus tehdään KLM.com-sivustolla aikaisintaan 10 vuorokauden kuluttua lähteville Euroopan sisäisille lennoille


Lue Flexibility-joustavuuden Ehdot ja edellytykset 

 

Lentojen peruuttaminen

Lentosi peruutusehdot näkyvät varauksesi sähköpostivahvistuksessa.

Jos haluat perua KLM:ltä suoraan varaamasi lennot, sinun tarvitsee vain pyytää hyvitystä verkossa. Huomautus: Jos pyydät hyvitystä, varauksesi kaikki lennot peruutetaan.

Jos haluat peruuttaa matkatoimiston kautta ostetut liput, ota yhteyttä kyseiseen matkatoimistoon.

Lue lisää hyvityksen pyytämisestä

 

Varauksessa olevan nimen korjaaminen

Jos nimi, joka näkyy varauksessa, ei vastaa passissa olevaa nimeä, voit pyytää korjausta. Korjauspyynnön voit tehdä ottamalla meihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa tai soittamalla KLM:n yhteydenottokeskukseen.
Valitettavasti ei ole mahdollista vaihtaa nimesi kohdalle jonkun toisen nimeä – lippusi pysyy sinun nimissäsi.

Korjaathan lippusi hyvissä ajoin

  • Jos matkaasi kuuluu lentoja, joita operoivat KLM, Air France, Delta Air Lines ja Kenya Airways, jolloin lennonnumero alkaa KL-, AF-, DL- tai KQ-tunnuksella, voit korjata nimen veloituksetta viimeistään 30 tuntia ennen lähtöä.
  • Jos matkaasi kuuluu lentoja, joita operoi jokin lentoyhtiökumppaneistamme, voit pyytää nimen korjausta veloituksetta viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä. Ole hyvä ja ota huomioon, että se riippuu kyseisen lentoyhtiökumppanin hyväksynnästä.
  • Jos varasit palkintolipun, otathan yhteyttä Flying Bluen asiakaspalveluun.
  • Jos teit varauksesi matkatoimiston kautta, ota heihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Korjausta ei tarvitse pyytää

  • Jos sinulla on monta etunimeä. Asia on kunnossa, jos olet syöttänyt varausvaiheessa vain ensimmäisen etunimesi.
  • Jos nimesi näkyvät lipussa ilman välilyöntejä, nimet näkyvät järjestelmässämme tällä tavoin.
  • Jos vain tyttönimesi näkyy, kunhan se on viimeinen nimi, joka näkyy passissasi.