Lentojen vaihtaminen tai peruuttaminen

Muuttuiko matkasuunnitelmasi? Voit muuttaa lentojasi tai peruuttaa varauksesi lippusi ehdoista riippuen. Jos haluat vieläkin enemmän joustavuutta lentojen muuttamiseen, osta Flexibility-joustavuutta KLM:n Euroopan sisäisiä lentoja varatessasi.

Lentojen muuttaminen

Voit muuttaa matkustusajankohtaa ja/tai kohdetta millä tahansa vaihdettavalla lipputyypillä – tai mikäli ostit Flexibility-joustavuutta. Lipputyyppiemme muutosehdot löytyvät Matkani-palvelusta ja varauksen sähköpostivahvistuksesta. Varmista kuitenkin ensin, että lippusi numero alkaa numeroilla 074 (KLM), 057 (AIR FRANCE) tai 006 (Delta Air Lines).

[PLACEHOLDER]

Vauvojen lippuja, yksin matkustavien lasten lippuja tai lippuja, joiden yhteydessä on pyydetty erikoispalveluita (kuten (lääkinnällistä) apua tai lupaa ottaa lemmikkieläin tai urheiluvarusteita mukaan), voidaan muuttaa vain ottamalla meihin yhteyttä.

Jos haluat muuttaa palkintolippua, ota yhteyttä Flying Blue -palvelukeskukseen.

Muuta lentoja verkossa

     1. Kirjaudu Matkani-palveluun. Jos olet jo tehnyt lähtöselvityksen lennollesi, sinun on peruutettava lähtöselvityksesi, jotta voit vaihtaa lentosi. Siirry Matkani-palvelussa lentosi tietoihin ja napsauta Muuta lentoja -painiketta.

     2. Hae ja valitse vaihtoehtoisia lentojen päivämääriä, lähtöaikoja ja jopa kohteita. Kaikki muutosmaksut ja lippujen hintaerot ilmoitetaan selvästi.

     3. Jos ostit lisävaihtoehtoja KLM:n lennoille, voit varata samat lisävaihtoehdot uudelleen myös uudelle lennollesi. Hintojen erotukset maksetaan tai hyvitetään. Jos samoja lisävaihtoehtoja ei ole saatavilla uudelle lennollesi ja/tai jos ostat eri lisävaihtoehtoja, voit pyytää palautusta KLM:n lentojen lisävaihtoehdoista. Hyvitys maksetaan joissakin tapauksissa kuponkina.

     4. Vahvista lentosi muutos. Voit maksaa kaikki lentojen ja lisävaihtoehtojen lisäkustannukset haluamallasi maksutavalla. Ylijäävät osuudet hyvitetään ja/tai korvataan kuponkeina.

Valmista tuli! Lähetämme sinulle uuden matkasi tiedot sisältävän vahvistusviestin sähköpostitse. Voit tarkastella tietoja tietysti myös Matkani-palvelussa milloin haluat – myös mobiililaitteellasi tai KLM:n sovelluksilla. Uusi lippusi ja mahdolliset kupongit lähetetään erillisessä sähköpostiviestissä.


Muuta lentoja puhelimitse tai sosiaalisessa mediassa
Voimme tehdä lentosi muutokset sinun puolestasi. Tavoitat meidät milloin tahansa sosiaalisessa mediassa ja voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse.

Jos teemme lentosi muutoksen sinun puolestasi, veloitamme siitä palvelumaksun. Tätä maksua ei sovelleta, jos sinulla on täysin joustava lippu tai jos ostit varauksen yhteydessä lennon muuttamisen mahdollistavaa Flexibility-joustavuutta.

Muuta lentoasi ottamalla meihin yhteyttä

Osta Flexibility-joustavuutta niin voit muuttaa lentojasi - veloituksetta

Osta Flexibility-joustavuutta varatessasi Euroopan sisäisiä lentoja KLM.com-sivustolla niin voit muuttaa suunnitelmiasi jopa kolme kertaa – ilman muutosmaksua!

Flexibility-joustavuus maksaa vain 14 euroa henkilöltä ja mahdollistaa:

  • Varauksen jonkun tai kaikkien lentojen muuttamisen jopa 3 kertaa
  • Matkapäivien, matkustusaikojen ja/tai kohteen muuttamisen (Euroopan sisäisillä matkoilla).
  • Haluamasi lennon muuttamisen jopa 48 tuntia ennen lentoa.

Ei muutosmaksua, ei palvelumaksua! Ei lipun hinnan erotusmaksua, jos vaihdat samaan lipputyyppiin. Jos vaihdat lippusi ylemmän luokan lipputyyppiin, maksat hintaeron. Jos vaihdat lippusi alemman luokan lipputyyppiin, hintaeroa ei hyvitetä. Verojen uudelleenlaskeminen saattaa nostaa lipun hintaa jonkin verran. Verojen uudelleenlaskeminen saattaa nostaa lipun hintaa jonkin verran.

Flexibility-joustavuutta voi ostaa vain KLM.comissa tehtävän varauksen yhteydessä ja vain vähintään 10 päivän päästä lähteville Euroopan sisäisille lennoille.

Ostitko Flexibility-joustavuutta?

Voit muuttaa lentojasi itse Matkani-palvelussa. Voit myös pyytää meitä muuttamaan lentojasi – mutta veloitamme siitä hallinnointimaksun.

Lue Flexibility-joustavuutta koskevat ehdot ja säännöt

Lentojen peruuttaminen

Lentosi peruutusehdot näkyvät varauksesi sähköpostivahvistuksessa.

Jos haluat perua KLM:ltä suoraan varaamasi lennot, sinun tarvitsee vain pyytää hyvitystä verkossa. Huomautus: Jos pyydät hyvitystä, varauksesi kaikki lennot peruutetaan.

Jos haluat peruuttaa matkatoimiston kautta ostetut liput, ota yhteyttä kyseiseen matkatoimistoon.

Lue lisää hyvityksen pyytämisestä

Nimen muuttaminen

Jos nimesi on kirjoitettu väärin, ota yhteyttä KLM:n palvelukeskukseen mahdollisimman pian. Jos nimesi voidaan vielä muuttaa, siitä saatetaan veloittaa lisämaksu.

Nimenmuutos ei ole tarpeen:

  • Jos sinulla on monta etunimeä. Asia on kunnossa, jos olet syöttänyt varausvaiheessa vain ensimmäisen etunimesi.
  • Jos nimesi näkyvät lipussa eri järjestyksessä, ilman välilyöntejä tai jos nimiesi välissä lukee Hra, Rva tai Nti. Nimet näkyvät järjestelmässämme tällä tavoin.
  • Jos järjestelmä näyttää vain tyttönimesi.

Jos varasit palkintolipun, ota yhteyttä Flying Bluen palvelukeskukseen.

Jos osa matkastasi on KLM:n lentoyhtiökumppanin operoima, ota yhteyttä kyseiseen lentoyhtiöön mahdollisimman pian. Jos teit varauksesi matkatoimiston kautta, ota yhteyttä heihin. Nimen muutoksesta saatetaan periä lisämaksu.