Tietoja hotellin varaamisesta

Rentoudu ja ole kuin kotonasi! Valitse tuhansista hotelleista maailmanlaajuisesti. Voit järjestää hotellimajoituksen helposti verkossa.
 

Varauksen tekeminen

Voit tehdä hotellivarauksen varatessasi lennon KLM.comin verkkosivuilla. Varasitko jo lentosi? Voit halutessasi varata hotellimajoituksen erikseen verkkosivustomme kautta.

Varasitpa hotellin lentovarauksen yhteydessä tai erikseen, täytä vain matkakohteesi sekä matkapäivät, niin näet luettelon vapaana olevista hotelleista. Sen jälkeen voit lajitella hakutulokset hotellin tähtien, etäisyyden, suosituimmuuden, hinnan tai asiakaspalautteen mukaan. Valitse haluamasi hotelli ja syötä tiedot.

Kun olet tehnyt varauksesi, esille tulee vahvistussivu, jossa on varausnumerosi ja pin-koodisi. Pidä nämä tiedot tallessa myöhempää käyttöä varten. Saat aina sähköpostitse vahvistuksen, jossa näkyvät varauksen kaikki yksityiskohdat ja hotellisi yhteystiedot.

Voit varata yöpymisen samaksi päiväksi.

Varaa hotelli

 

Maksut

Yöpyminen maksetaan tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä. Tarvitset voimassa olevan MasterCard-, Visa- tai American Express -luottokortin tehdäksesi varauksen verkossa. Luottokorttitietojasi käytetään hotellivarauksen takaamiseen. Jotkut hotellit perivät osan summasta jo ennen hotelliin saapumista. Jos varauksesi on erikoistarjous, hotelli voi periä täyden summan etukäteen.

Luottokorttitietosi lähetetään suojatun palvelimen kautta. Se salaa kaikki henkilö- ja luottokorttitietosi. KLM ei peri maksuja luottokortiltasi.

Katso lisätietoja hotellihuoneen hintaan kuuluvista palveluista hotellihuoneesi tiedoista. Et joudu maksamaan varausmaksuja. Jos sinulla on kysyttävää maksuista, ota yhteyttä suoraan hotelliin. Löydät tarvittavat yhteystiedot sekä varaustasi koskevasta sähköpostista että verkossa näkyvästä varausvahvistuksesta.

 

Varauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Hotellivarauksesi hoitaa kumppanimme Booking.com. Jos haluat tehdä muutoksia varaukseesi tai peruuttaa sen, tarvitset pin-koodin ja varausnumeron. Ne ovat sähköpostitse vastaanottamassasi vahvistuksessa. Tavallisesti hotellivaraus voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen saapumista. Hotellivarauksen yleiset sopimusehdot määräävät, voiko varausta muuttaa tai peruuttaa. Peruutusehdot löytyvät sähköpostivahvistuksen yleisistä sopimusehdoista.

Hotellivarauksen muuttaminen tai peruuttaminen