Tietoja auton vuokraamisesta

Auton voi vuokrata helposti verkossa. Nauti yhteistyökumppanimme Avis-autovuokraamon tarjoamasta täydellisestä vapaudesta liikkua paikasta toiseen matkakohteessa.
 

Varaukset

Voit vuokrata auton helposti muutamalla toimenpiteellä. Autonvuokrauksen voi hoitaa verkkosivuilla KLM.com lentovarauksen yhteydessä tai erikseen.

Varaa lento ja vuokraa auto
Vuokraa auto

Varasitpa auton lentovarauksen yhteydessä tai erikseen, voit valita ja vuokrata sen vain muutamalla toimenpiteellä:

  1. Täytä sijainti ja päivämäärät.
  2. Lajittele hakutulokset hinnan, luokan, koon, istuinpaikkojen lukumäärän, tavaratilan tai ovien lukumäärän mukaan.
  3. Valitse vuokra-auto ja täytä tiedot.
  4. Vahvista varaus.


Varausnumerosi näkyy vahvistussivulla. Pidä tämä numero tallessa. Saat aina sähköpostitse vahvistuksen, jossa näkyvät kaikki varaustiedot.

Voit vuokrata auton jopa samaksi päiväksi. Emme voi taata tiettyä automerkkiä, mutta autovuokraamomme tekee parhaansa täyttääkseen toiveesi. Autoa noutaessasi voit esittää automerkkiä tai lisävarusteita, esim. lasten turvaistuinta tai lumiketjuja, koskevia toivomuksia.

 

Maksut

Jos haluat tehdä varauksen verkossa, tarvitset voimassa olevan MasterCard-, Visa- tai American Express -luottokortin. Useimmissa autovuokraamoissa voit valita, haluatko maksaa heti vai vasta autoa noudettaessa. KLM ei peri maksuja luottokortiltasi. Luottokorttitietosi lähetetään suojatun palvelimen kautta. Se salaa kaikki henkilö- ja luottokorttitietosi. Et joudu maksamaan varausmaksuja.

 

Varauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Jos vuokraat auton Avis-autovuokraamosta, teet varauksesi kumppanimme iSeatzin kautta. Voit muuttaa tai peruuttaa Avis-autovuokraamon varauksen iSeatzin kautta autovuokraamon sopimusehtojen mukaisesti. Jos haluat vaihtaa varausta, sinun on ensin peruutettava se ja sitten tehtävä uusi varaus. Voit muuttaa varausta kirjautumalla palveluun nimelläsi ja varauskoodillasi.


Ota yhteyttä iSeatziin

 

Sopimusehdot

Sinulla on oltava ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Auton vuokraajan vähimmäisikä vaihtelee. Jos et ikäsi puolesta voi vuokrata autoa matkakohteessasi, siitä ilmoitetaan sinulle, kun teet varauksen.

Lisämaksu peritään, jos ajat vuokra-autolla sen maan ulkopuolella, josta se on vuokrattu. Vuokra-autoja ei voi viedä kaikkiin maihin. Ota yhteyttä autovuokraamoon lisätietoja saadaksesi.

 

Vakuutus

Avis-autonvuokraan sisältyy automaattisesti vakuutus, joka kattaa kolmannen osapuolen vahingot. Vuokra-autoa noudettaessa voit ottaa lisävakuutuksia mm. vahingon, varkauden ja henkilövahinkojen varalle.

 

Ajoneuvon palauttaminen

Voit ilmoittaa palautatko auton eri paikkaan haun yhteydessä. Ota huomioon, että kaikki nouto- ja palautusyhdistelmät eivät ole mahdollisia.