Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Aktiviteetit

Haluatko nähdä Barcelonan kuumailmapallosta käsin? Tai osallistua maastoautosafariin Jamaikalla? Miten olisi, jos pääsisit jonon kärkeen Colosseumilla? Voit järjestää ainutlaatuiset retket ja tutustumiskäynnit suosittuihin nähtävyyksiin helposti KLM.com-verkkosivuilla jo ennen matkalle lähtöä.

Varaus

booking online

Kun varaat lennon KLM.comin verkkosivuilla, voit samalla varata retken tai aktiviteetin. Jos olet jo varannut lennon, voit varata retken verkkosivulla erikseen – jopa varauspäiväksi.

Kun olet antanut matkakohteesi ja matkapäiväsi, ponnahdusikkunaan tulee luettelo, jossa on useita eri mahdollisuuksia. Valitse yksi tai useampi retki tai aktiviteetti, anna tietosi ja suorita varaus loppuun.

Kun olet tehnyt varauksesi, varausnumerosi näkyy vahvistussivulla. Pidä tämä numero tallessa. Tarvitset sitä myöhemmin. Saat aina sähköpostitse vahvistuksen, jossa näkyvät kaikki tärkeät tiedot ja retken tai aktiviteetin järjestäjän yhteystiedot. Siinä on myös linkki, josta voit ladata tositteen. Tarvitset tositteen voidaksesi osallistua retkelle tai tutustuaksesi nähtävyyteen.

Varaa aktiviteetti

Maksut

Voit suorittaa maksun MasterCard-, Visa- tai American Express -luottokortilla. Tietosi lähetetään suojatun palvelimen kautta. Se salaa kaikki henkilö- ja luottokorttitietosi. Et joudu maksamaan varausmaksuja.

Muutokset ja peruutukset

Varauksesta huolehtii yhteistyökumppanimme iSeatz. Tarvitset varausnumeron voidaksesi peruuttaa varauksen tai tehdäksesi siihen muutoksia. Numero on sähköpostitse vastaanottamassasi vahvistuksessa.

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen riippuu tehdyn varauksen sopimusehdoista. Peruutusehdot ovat aktiviteetin kuvauksessa ja sähköpostivahvistuksessa.

Vaihda tai peruuta varaus
Ota yhteyttä iSeatziin 

Frequently asked questions

Esitä kysymyksesi
Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com