Peli: Aviation Empire Platinum

Haluatko johtaa omaa lentoyhtiötäsi? Valloita taivaankansi KLM:n uudella, ilmaisella 3D-strategiapelillä, joka on saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Perusta oma lentoyhtiösi

Aviation Empire Game

Ensimmäisestä lentokoneesta maailmanlaajuiseen verkostoon: ulota toimintasi maailman joka kolkkaan johtamalla menestyvää lentoyhtiötä samalla kun pidät asiakkaasi tyytyväisinä tarjoilemalla heille vieläkin useampia kohteita ja parempaa palvelua. Aviation Empire Platinum -pelissä on uusia pelielementtejä, kuten lisää eri valuuttoja, päivitetyt grafiikat ja uudistettu pelimekaniikka.

Kehitä lentokenttiäsi ja osta uusimmat koneet ja laskeutumisluvat pelin sisäisillä krediiteillä, joita sinun on mahdollista ansaita. Tekemällä sovelluksessa ostoksia voit laajentaa ja kustomoida lentuettasi.

 

Aviation Empire

Ota todellisuus mukaan peliin

Aviation Empire Platinum ei ole vain virtuaalipeli: voit rakentaa lentoyhtiötäsi myös oikeassa maailmassa. Kun GPS paikantaa sinut yhdellä lähes 70 lentokentästä ympäri maailman, saat peliin laskeutumisoikeudet kyseiseen kohteeseen.

Pelaa ystäviäsi vastaan
Pelikrediittien lisäksi saat suorituksistasi tunnustusmerkkejä, joita voit jakaa sosiaalisessa mediassa. Tarkista sijoituksesi johtotaulukosta ja vertaa itseäsi ystäviisi ja muihin ihmisiin ympäri maailman.


Lataa Aviation Empire Platinum

Lataa Aviation Empire iOS:lle ja Androidille.


 

Aviation Empire

Aviation Empire -peliä ei enää tueta. Jos sinulla on kysyttävää tästä versiosta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä Facebookissa.