Peli: Jets

Ryhdy oman paperilennokkisi kapteeniksi ja lennä haasteita täynnä olevalle lautapelimatkalle Amsterdamiin ja New Yorkiin.

Paikoillanne, valmiina... lentoon

Jets Game

Ohjaa paperilennokkiasi Amsterdamin vanhan kaupungin halki ja sen historiallisten kanavien ylitse autoja, raitiovaunuja ja veneitä varoen. Tai löydä tiesi New Yorkin Times Squaren ihmisvilinän läpi ja nauti Vapaudenpatsaalta aukenevasta näköalasta.

Pelissä ansaittavilla pisteillä voit avata uusia tehtäviä ja valita paperilennokillesi uuden kuosin yli 25 vaihtoehdon joukosta. Jos pystyt osoittamaan olevasi taitava kapteeni, voit edetä aloittelijasta lentokapteeniksi.
 


Haasta ystäväsi
Voit haastaa ystäväsi sosiaalisen median kautta ja tehdä matkastasi entistä jännittävämmän. Voita heidät samassa tehtävässä ja tallenna paras sijoituksesi tulostaulukkoon.

Ainutlaatuinen yhteys reaalimaailmaan
Kun varaat KLM:n lennon tai saavut Amsterdamin Schipholin lentokentän lähtöportillesi ajoissa, saat palkinnon kyseisen pelin valuutassa eli siipinä.


Hae Jets nyt

Lataa Jets iOS:lle tai Androidille:


Jaa kysymyksiä ja ehdotuksia muiden pelaajien kanssa Jetsin Facebook-sivun kautta ja tykkää sivusta saadaksesi tietoja pelin uusimmista päivityksistä ja uutisista.