Mobiilipelit

KLM:llä on tarjolla kaksi eri mobiilipeliä: Aviation Empire Platinum ja Jets - Papercraft Air-O-Batics. Voit ladata kummatkin iOS:lle ja Androidille.

Aviation Empire Platinum

Aviation Empire Game

Haluatko johtaa omaa lentoyhtiötäsi? Valloita taivaankansi KLM:n ilmaisella 3D-strategiapelillä, joka on saatavilla iOS:lle ja Androidille. Ensimmäisestä lentokoneestasi maailmanlaajuiseen verkostoon: ulota toimintasi maailman joka kolkkaan johtamalla menestyvää lentoyhtiötä samalla kun pidät asiakkaasi tyytyväisinä tarjoilemalla heille vieläkin useampia kohteita ja parempaa palvelua.

Kehitä lentokenttiäsi ja osta uusimmat koneet ja laskeutumisluvat pelin sisäisillä pisteillä, joita sinun on mahdollista ansaita. Tekemällä sovelluksessa ostoksia voit laajentaa ja kustomoida kalustoasi.

 
Aviation Empire

Lataa Aviation Empire Platinum

Lataa Aviation Empire iOS:lle ja Androidille.


 

Jets – Papercraft Air-O-Batics

Jets Game

Paikoillanne, valmiina... lentoon! Ryhdy oman paperilennokkisi kapteeniksi ja lennä haasteita täynnä olevalle lautapelimatkalle Amsterdamiin ja New Yorkiin.

Ohjaa paperilennokkiasi Amsterdamin vanhan kaupungin halki ja sen historiallisten kanavien ylitse autoja, raitiovaunuja ja veneitä varoen. Tai löydä tiesi New Yorkin Times Squaren ihmisvilinän läpi ja nauti Vapaudenpatsaalta aukenevasta näköalasta. 


Pelissä ansaittavilla pisteillä voit avata uusia tehtäviä ja valita paperilennokillesi uuden kuosin yli 25 vaihtoehdon joukosta. Jos pystyt osoittamaan olevasi taitava lentäjä, voit edetä aloittelijasta lentokapteeniksi.

 

Lataa Jets – Papercraft Air-O-Batics

Lataa Jets – Papercraft Air-O-Batics iOS:lle tai Androidille 

Tuki pelille Aviation Empire Platinum ja Jets

Aviation Empire Platinum- ja Jets - Papercraft Air-O-Batics -pelejä ei enää tueta. Tämä tarkoittaa sitä, että KLM ei enää päivitä pelejä tai lisää niihin uusia ominaisuuksia. Sovellukset pysyvät App Storessa ja Google Playssa, mikä varmistaa sen, että pelaajat voivat jatkossakin ladata nämä sovellukset.