Maailmanympäriliput

Lennä maailman ympäri ja vieraile kaikissa haluamissasi kohteissa. SkyTeam Maailmanympäri –suunnitteluohjelmalla voit suunnitella ja varata elämäsi seikkailun.
 

Maailman ympäri

Tickets to great destinations

Matkusta maailmalla – liikematkalla tai huvin vuoksi – ja vielä hyvällä hinnalla. Valitse neljästä maailmanympärilipusta ja yhdistele jopa 15 pysähdystä kiinteään hintaan!

Yhdistämällä kaikkien SkyTeam-kumppanien reittiverkostot voit matkustaa käytännöllisesti katsoen ihan mihin vain. SkyTeam-verkostolla on tarjolla yli 1000 kohdetta 169 maassa.

Maailmanympäriliput

Allaolevat välimatkat on pyöristetty. Laske pakettikohtaiset tarkat vähimmäis- ja enimmäisetäisyydet SkyTeamin maailmanympärimatkan suunnittelutyökalulla.

KokonaisetäisyysPysähdysten lukumäärä
Enintään 41 000 kilometriä
(26 000 mailia)
Enintään 5
Enintään 46 000 kilometriä
(29 000 mailia)
Enintään 15
Enintään 53 000 kilometriä
(33 000 mailia)
Enintään 15
Enintään 61 000 kilometriä
(38 000 mailia)
Enintään 15


Maailmanympärilipun hinta riippuu etäisyydestä ja matkustusluokasta.

Päätä, missä kohteissa haluat käydä. Kokeile SkyTeamin maailmanympärimatkan suunnittelutyökalua ja tutustu matkasi moniin eri vaihtoehtoihin! Varaa sitten varauksesi netissä tai soita meille, niin järjestämme maailmanympärimatkasi.

Siirry SkyTeamin maailmanympärimatkan suunnittelutyökaluun 
Ota meihin yhteyttä

 

Inspiraatio

Haluatko löytää parhaat kohteet laitesukellukseen? Kiinnostavatko maailman vanhimmat historialliset paikat? Tai tekeekö mielesi sukeltaa globaaliin ostoskeskusten pyörteisiin? Tässä muutama esimerkki, joista voit saada inspiraatiota omalle maailmanympärimatkallesi:

Ainutlaatuinen romanttinen piilopaikka
Idyllisistä saarista ja paratiisirannoista kaupungin vilkkaaseen yöelämään. Valitse henkeäsalpaavimmat kohteet ainutlaatuiselle romanttiselle lomalle!

Esim.: Tokio – Amsterdam – Lontoo – Pariisi – Venetsia – Rooma – Madrid – Cancún – Havanna – Los Angeles – Honolulu – Tokio, 3 995 EUR (460 000 JPY)

Matka antiikin historiaan
Vieraile kaikkein kuuluisimmissa paikoissa, jotka "on nähtävä". Tapaa japanilaiset kuninkaalliset ja kiinalaiset keisarit, tutustu Amerikkojen ja Tyynenmeren antiikin ajan kulttuureihin ja löydä niiden perintöjen ihmeet!

Esim.: Lontoo – Peking – Osaka – Honolulu – Guatemala – Lima – Lontoo, 2 350 EUR (2 100 GBP)

Matka parhaille rannoille
Koe maailman parhaiden rantojen rantaelämä! Tapaa rannikoilla asuvia paikallisia, opettele surffaamaan ja vie auringonotto seuraavalle tasolle.

Esim.: Amsterdam – Miami – Cancún – Honolulu – Bali – Amsterdam, 2 995 EUR.

 

Liikematkalla maailman ympäri

Jos sinun on liikematkalla käytävä useammissa kohteissa, voit hyötyä maailmanympärilipun kiinteistä hinnoista.

Kokeile SkyTeamin maailmanympärimatkan suunnittelutyökalua ja tutustu liikematkailun moniin eri mahdollisuuksiin. 