Lentoja uusiin KLM:n kohteisiin!

Löydä lisää lentoja jännittäviin, uusiin, nyt varattavissa oleviin kohteisiin!

Fortaleza

Minneapolis
KLM lanseeraa uuden aikataulutetun yhteyden Brasilian Fortalezaan 3. toukokuuta 2018 alkaen.
Fortaleza on Cearán alueen pääkaupunki, pohjoisen ja koillisen Brasilian kolmanneksi rikkain metropoli ja tärkeä teollisuuden ja kaupan keskus. Se on myös suosittu matkakohde, jonka kauniisiin rantoihin, kalastajakyliin ja vilkkaaseen yöelämään turistit pääsevät vierailullaan tutustumaan.
KLM lentää Fortalezaan kahdesti viikossa torstaisin ja lauantaisin. Lento lähtee Amsterdamin Schipholin lentokentältä kello 12.50 (paikallista aikaa) ja saapuu Fortalezaan kello 17.20 (paikallista aikaa). Paluulento lähtee Fortalezasta kello 19.50 (paikallista aikaa) ja saapuu Amsterdamin Schipholin kentälle kello 10.00 +1 (paikallista aikaa). 2. heinäkuuta 2018 lentoaikatauluun lisätään kolmas lento, joka operoi maanantaisin.

Varaa lentosi Fortalezaan

Mumbai

KLM 95th years logo

29.10.2017 alkaen KLM aloittaa uudet aikataulutetut lennot Intiassa sijaitsevaan Mumbaihin.

Mumbai on Intian Maharashtran osavaltion pääkaupunki ja tiheimmin asuttu kaupunki koko Intiassa. Mumbai sijaitsee Intian länsirannikolla ja sillä on syvä luonnonmuovaama satama. Kaupunki on Intian taloudellinen, kaupallinen ja viihteellinen keskus. Se on myös yksi maailman kärkikymmeneen mahtuvista kaupankäyntikeskuksista mitä tulee globaaliin rahavirtaan. Mumbain bisnesmahdollisuudet sekä sen tarjoama korkeampi elintaso houkuttelevat asukkaita kaikkialta Intiasta. Kaupunki onkin suuri yhteisöjen ja kulttuurien sulatusuuni.

KLM lentää Mumbaihin kolmasti viikossa. Lähdöt ovat maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Lennot lähtevät Amsterdamin Schipholin lentokentältä klo 13.00 ja saapuvat Mumbaihin klo 01.55 paikallista aikaa. Paluulennot lähtevät Mumbaista klo 04.00 paikallista aikaa ja saapuvat Amsterdamin Schipholin lentokentälle klo 08.45 paikallista aikaa.


Varaa nyt lentosi Mumbai

San José, Costa Rica

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

30.10.2017 alkaen KLM aloittaa uudet aikataulutetut lennot Costa Ricassa sijaitsevaan San Joséen.

San José on Costa Rican pääkaupunki. Se sijaitsee keskuslaaksossa (Central Valley) maan läntisessä maakunnassa, ja siellä asuu 350 000 ihmistä. Costa Rica rajoittuu sekä Karibianmereen ja Tyyneenmereen. Se on kohde, jossa on uskomaton määrä suojeltuja luonnonpuistoja, hiekkarantoja, aktiivisia tulivuoria ja vuoristomaisemaa. Costa Rica on ekoturismin suurimpia maita, ja siellä vieraili melkein 3 miljoonaa luontoa ja seikkailua rakastavaa henkilöä vuonna 2016. Kesyttämätön ja aurinkoinen paratiisi, jonne paeta, kun Euroopassa on talvi. 

KLM tulee lentämään Costa Ricaan tiistaisin ja perjantaisin. Lento lähtee Amsterdamin Schipholin lentokentältä kello 15.25 ja saapuu San Joséen kello 20.05. Paluulento lähtee San Josésta kello 22.05 ja saapuu Amsterdamin Schipholin lentokentälle seuraavana päivänä kello 15.10 paikallista aikaa.


Varaa nyt lentosi San Joséen

Mauritius

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

30.10.2017 alkaen KLM aloittaa uudet aikataulutetut lennot Mauritiuksella yhdessä Air Mauritiuksen kanssa. 

Mauritius on saari Intian valtameressä. Se sijaitsee noin 2 000 kilometrin päässä Afrikan mantereen kaakkoisrannikolta. Trooppisen saaren pinta-ala on noin 2 040 km2, ja siellä asuu noin 1,2 miljoonaa ihmistä. Saaren pääkaupunki ja suurin kaupunki on Port Louis. Saarella on trooppinen ilmasto, kaunis kirkasvetinen meri ja upeita rantoja. Mauritiuksella on myös vuoria, vehreitä metsiä, hurjia vesiputouksia ja upea, ainutlaatuinen ja hyvin säilynyt luonnonvarainen luonto. 

KLM tulee operoimaan kolme lentoa viikossa Mauritiukselle: maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin, jolloin lähtöaika Amsterdamista on kello 17.20 (paikallista aikaa) ja Mauritiukselle saavutaan kello 7.35 (paikallista aikaa) KLM:n uusimman lentokoneen, Boeing 787-9, kyydissä. 

Kesällä palvelun operoi Air Mauritius kahdesti viikossa aina 26.3.2018 alkaen maanantaisin ja perjantaisin. Kolmas viikoittainen lento otetaan keskiviikkoisin käyttöön elokuussa ja lokakuussa.


Varaa nyt lentosi Mauritiukselle

Cartagena

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

28.3.2017 KLM aloitti uudet aikataulutetut lennot Kolumbiassa sijaitsevaan Cartagenaan. 

Cartagena sijaitsee Kolumbian pohjoisrannikolla ja siellä asuu noin 900 000 ihmistä. Kaupunki perustettiin 1.6.1533, ja se on nimetty espanjalaisen kaupungin mukaan. Kolonialismin aikakaudella kaupunki oli poliittinen ja ekonominen keskus, ja sillä oli tärkeä rooli Espanjan valtakunnan laajentumisessa. Nykyään sen talous pyörii pitkälti merialan, petrokemikaalien ja turismin voimin. Vuonna 1984 Cartagenan kolonialismin aikakaudelta peräisin olevat muurit ja linnoitukset listattiin Unescon maailmanperintökohteisiin. Cartagenaa ympäröivät upeat Karibianmeren rannat, ja sillä on vilkas yöelämä. 

KLM tulee operoi 3 lentoa viikossa Boeing 787-9 -koneella. Lennot lähtevät Amsterdamista kello 10.15 ja saapuvat Bogotáan kello 14.00 paikallista aikaa. Sieltä matka jatkuu Cartagenaan kello 15.40 paikallista aikaa ja perille saavutaan kello 17.10 paikallista aikaa.


Varaa nyt lentosi Cartagenaan

Freetown ja Monrovia

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

28.3.2017 KLM aloitti uudet aikataulutetut lennot Freetowniin ja Monroviaan. 

Freetown on Länsi-Afrikassa sijaitsevan Sierra Leonen pääkaupunki. Kaupunkiin kuuluu satama Atlantin valtamerellä, joka on tärkeä koko maan talouskehitykselle. Siellä pakataan kalaa ja riisiä, hiotaan timantteja, tuotetaan sikareita ja jalostetaan öljyä, jotka ovat kaikki tärkeitä teollisuudenaloja Sierra Leonessa. Tämän lisäksi Freetownilla on ainutlaatuinen ja rikas historia. Siellä on monia kiinnostavia nähtävyyksiä. Monrovia on Liberian pääkaupunki, mutta myös sen suurin kaupunki. Se on sijainniltaan maan tärkein satama ja on maan hallinnollinen, taloudellinen ja kaupallinen keskus. KLM operoi lentoja Freetowniin ja Monroviaan Airbus 330-200s -koneella, joka lähtee keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin kello 14.35 Amsterdamista ja saapuu Freetowniin kello 19.30 paikallista aikaa. Pienen pysähdyksen jälkeen kone jatkaa kello 20.40 Monroviaan ja saapuu sinne kello 21.55 paikallista aikaa.

Varaa nyt lentosi Freetowniin
Varaa nyt lentosi Monroviaan

Minneapolis

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

27.3.2017 KLM aloitti uudet aikataulutetut lennot USA:ssa sijaitsevaan Minneapolisiin. 

Minneapolis on USA:n osavaltion, Minnesotan, suurin kaupunki, jossa on noin 400 000 asukasta. Kaupungilla on erityinen ilmassa olevien kävelyteiden verkosto. Nämä lasiset jalankulkusillat yhdistävät kaupungin keskustassa olevia rakennuksia toisiinsa, jolloin jalankulkija voi kulkea pitkin keskustaa talvisin suojassa kylmältä ja kesäisin helteeltä. Kaupunki tunnetaan myös musiikin saralla Minneapolis Soundista, jonka pioneereja oli Prince ja joka syntyi 1980-luvun myrskyissä. Kaupungista löytyy useita yökerhoja, paljon modernia taidetta ja useita teattereita, jotka ovat melkein New Yorkin tasoa. Minneapolisiin ovat keskittyneet myös lääketeollisuus ja rahoitusala. 

KLM operoi lentoja Amsterdamista Minneapolisiin kolmesti viikossa eli maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Lento lähtee Amsterdamista kello 9.35 CET ja saapuu Minneapolis-St. Pauliin kello 11.20 (paikallista aikaa). Lennot operoidaan Airbus 330-200 -koneella.


Varaa nyt lentosi Minneapolisiin

Malaga

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

1.4.2017 KLM aloitti uudet aikataulutetut lennot Espanjassa sijaitsevaan Malagaan. 

Malaga sijaitsee aurinkorannikolla eli Costa del Solilla. Sen ilmasto on miellyttävän lempeä, ja se on siksi suosittu turistikohde pohjoiseurooppalaisille. Välimeren rannikolla oleva Malaga on myös tärkeä satama kaupankäyntiä ja risteilyitä ajatellen. 

KLM operoi yhden lennon viikossa Amsterdamista Malagaan Boeing 737 -koneella. Vuoden 2017 heinäkuun 8. päivän jälkeen lento operoidaan kerran päivässä. 

Malagasta tulee KLM:n kuudes kohde Espanjassa, johon pääsee suoraan Amsterdamista. Muut ovat Bilbao, Madrid, Barcelona, Valencia ja Alicante.


Varaa nyt lentosi Malagaan

Gdansk

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

15.5.2017 KLM aloitti uudet aikataulutetut lennot Puolassa sijaitsevaan Gdanskiin. 

Gdansk on Puolan suurin satama, ja se sijaitsee Itämeren reunalla ja siellä on paljon teollisuutta. Turismi on löytänyt tiensä kaupunkiin viimeisten vuosien aikana. Merenrantakohde, Sopot, ja sen 6 kilometriä pitkä hiekkaranta sijaitsevat Gdanskin länsipuolella. 

KLM operoi arkisin päivittäisen lennon Amsterdamista Gdanskiin Embraer 190 -koneella. 

Gdansk on Varsovan ja Krakovan jälkeen kolmas KLM:n kohde Puolassa, johon pääsee suoraan Amsterdamista.


Varaa nyt lentosi Gdanskiin

Graz

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

15.5.2017 KLM aloitti uudet aikataulutetut lennot Itävallassa sijaitsevaan Graziin.

Graz on Itävallan toiseksi suurin kaupunki. Se on tunnettu historiallisesta keskustastaan, sillä sen keskiaikainen keskusta on Keski-Euroopan suurin. Se on lisätty Unescon maailmanperintökohteiden listalle vuonna 1999. Graz on tärkeä teollisuuskaupunki, joka toimii keskuksena koko alueelle ja jossa sijaitsee myös neljä yliopistoa. Graz sijaitsee 200 kilometrin päässä lounaaseen Slovenian rajan lähellä olevasta Wienistä. KLM operoi arkisin päivittäisen lennon Amsterdamista Graziin Embraer 175E -koneella. 

Graz on Wienin jälkeen toinen KLM:n kohde Itävallassa, johon pääsee suoraan Amsterdamista.


Varaa nyt lentosi Graziin

Porto

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

15.5.2017 KLM aloitti uudet aikataulutetut lennot Portugalissa sijaitsevaan Portoon. 

Porto sijaitsee Atlantin rannikolla, Douro-joen suun alueella Pohjois-Portugalissa. Portosta löytyy neljä Unescon maailmanperintölistalle päässyttä kohdetta. Se on yksi Euroopan suosituimpia turistikohteita. Lissabonin lisäksi KLM operoi päivittäisiä lentoja Amsterdamista Portoon Boeing 737 -koneella. 

Porto on toinen KLM:n kohde Portugalissa, johon pääsee suoraan Amsterdamista.


Varaa nyt lentosi Portoon

Split

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

22.4.2017 KLM aloitti uudet kausittaiset lennot Kroatiassa sijaitsevaan Splitiin. 

Splitin satama sijaitsee pienellä Adrianmereen ulottuvalla niemimaalla. Split on Etelä-Kroatian tärkein kaupunki. Kaupungin talous lepää enimmäkseen turismin, kalastuksen, viinintuotannon ja kemikaalien varassa. Useimmille Dalmatian saarista pääsee vain Splitin satamasta. 

KLM operoi kausittaiset lennot 28.10.2017 saakka Amsterdamista Splitiin Embraer 190 -koneella.


Varaa nyt lentosi Splitiin

Catania

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

22.4.2017 KLM aloitti aloittaa uudet kausittaiset lennot Amsterdamista Cataniaan, joka sijaitsee Sisiliassa. 

Catania on Sisilian toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee saaren itärannikolla. Kaupunki on aivan Etna-vuoren juurella. Tulivuori sijaitsee noin 30 kilometriä pohjoiseen päin kaupungista. Catanian barokkiajan keskusta on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin vuonna 2002. Kaupungilla on myös kaupallinen satama. Cataniassa sijaitsevat useimmat saaren teattereista.


Varaa nyt lentosi Cataniaan

Cagliari

Genoa coast with turquois sea and beautiful houses

15.5.2017 KLM aloitti uudet kausittaiset lennot Amsterdamista Cagliariin, joka sijaitsee Sardiniassa. 

Cagliari on Sardinian pääkaupunki. Sardinia on autonominen osa Italiaa. Kaupungin vanhimmat osat sijaitsevat kukkulalla, Castellon historiallisella alueella, jonka nimi tarkoittaa linnaa. Sieltä on upeat näkymät Gagliarin lahdelle. Useimmat kaupungin muureista ovat vieläkin pystyssä, mukaan lukien kaksi 1000-luvulla tehtyä kalkkikivitornia. Muita näkemisen arvoisia kohteita ovat Santa Marian katedraali, San Saturninon kirkko ja Rooman ajan amfiteatteri. 

KLM operoi kausittaiset lennot 28.10.2017 saakka Amsterdamista Cagliariin Embraer 190 -koneella.


Varaa nyt lentosi Cagliariin