Upeita kohteita KLM.fi-verkkosivulla

Löydä lisää upeita heti varattavissa olevia kohteita!

Salt Lake City

Salt Lake City
Etsitkö luonnon ympäröimää kaupunkia? Tämä kaupunki isännöi vuoden 2002 talviolympialaiset, ja se näkyy yhä kaupunkikuvassa. Laske rattikelkalla olympiapuistossa tai, seuraa kuinka hyppyrimäeltä hyppäävät urheilijat laskeutuvat tyylikkäästi altaaseen. Kerta kaikkiaan vaikuttavaa!
Salt Lake City on Utahin osavaltion pääkaupunki ja väkiluvultaan suurin kaupunki. Mormonit perustivat kaupungin vuonna 1847, ja sen metropolialueen asukasluku on tällä hetkellä 1,2 miljoonaa. Salt Lake City on kehittänyt vahvasti ulkoilma-aktiviteetteihin painottuvaa matkailuaan ja kaupungista pääsee helposti myös moniin upeisiin kansallispuistoihin. Salt Lake City on myös Yhdysvaltojen teollisuuspankkitoiminnan pääkaupunki.

KLM lentää 5. toukokuuta 2016 alkaen Salt Lake Cityyn kahdesti viikossa, torstaisin ja lauantaisin. Lentojen määrä nousee 4. heinäkuuta lähtien kolmeen viikoittaiseen vuoroon, maanantai mukaan lukien.

Hae lippuja

Genova

Genoa
Genova on Ligurian pääkaupunki ja Italian kuudenneksi suurin kaupunki. Genova on saanut lempinimekseen la Superba (”Ylväs”) maineikkaan menneisyytensä ja vaikuttavien maamerkkiensä ansiosta. Osa Genovan vanhasta kaupungista lisättiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 2006. Kaupungista tuli Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2004 sen rikkaan kulttuurihistoriansa ja erityisesti taiteen, musiikin ja ruoan ansiosta. Kaupunki on Kristoffer Kolumbuksen ja Niccolò Paganinin syntymäpaikka. Genova on yksi maan merkittävimmistä talouskeskuksista. Ponte dei Millen historiallinen meriterminaali on nykyisin huipputeknologiaa edustava risteilyalusterminaali, jonka tilat on suunniteltu maailman nykyaikaisimpien lentokenttien mukaan, jotta se pystyy varmistamaan uusien, tuhansia ihmisiä kuljettavien laivojen matkustajien nopean alukseen nousemisen ja aluksesta poistumisen.

Genova tulee olemaan Italian seitsemäs kohdekaupunki, johon KLM lentää suoraan Amsterdamista. Lennot Genovaan alkavat 22. huhtikuuta 2016.

Hae lippuja

Southampton

Southampton
Southampton on Hampshiren kreivikunnan väkiluvultaan suurin kaupunki. Se sijaitsee Englannin etelärannikolla, 121 km Lontoosta kaakkoon ja 31 km Portsmouthista koilliseen. Southampton tunnetaan siitä, että monet yhdistävät sen RMS Titaniciin ja Spitfire-hävittäjiin. Nykyisin kaupunki tunnetaan myös monien maailman suurimpien risteilyalusten kotisatamana. Southamptonista löytyy suuri West Quayn ostoskeskus, joka oli avautuessaan Euroopan suurin kauppakeskittymä.

Lennot Southamptoniin alkavat 16. toukokuuta 2016.

Hae lippuja

Inverness

Inverness
Inverness (tarkoittaa ”Nessjoen suuta”) on Skotlannin ylämailla sijaitseva kaupunki. Se on väylä luonnonkauniista ympäristöstään tunnetuille Skotlannin ylämaille (Loch Ness ja Isle of Skye). Invernessin aluetta pidetään Skotlannin taloudellisesti parhaiten menestyvänä alueena. Se on Skotlannin suurimman biotiedeyrityksen sekä elintarvike- ja juomateollisuuden suurien brändien sekä monen maailmalla tunnetun viskitislaamon kotipaikka.

Southampton ja Inverness tulevat olemaan Ison-Britannian 15. ja 16. kohteet, joihin KLM lentää suoria lentoja.
Lennot Invernessiin alkavat 17. toukokuuta 2016.

Hae lippuja

Valencia

Valencia
Valencia on samannimisen itsehallintoalueen pääkaupunki sekä väkiluvultaan Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, heti Madridin ja Barcelonan jälkeen. Kaupunki sijaitsee Turia-joen rannalla, Iberian niemimaan itärannikolla, Välimereen kuuluvan Valencianlahden rannalla. Sen noin 169 hehtaarin kokoinen historiallinen keskusta on yksi Espanjan suurimpia. Tämä muinaisten muistomerkkien, nähtävyyksien ja kulttuurikohteiden perintö tekee Valenciasta yhden Espanjan suosituimmista matkailukohteista. Valencian satama on Euroopan viidenneksi vilkkain ja Välimeren vilkkain konttialussatama.

Valencia tulee olemaan Espanjan neljäs kohde, johon KLM lentää suoraan Amsterdamista.
Valencian lennot alkavat 23. huhtikuuta lauantaisin ja sunnuntaisin, ja 16. toukokuuta lähtien päivittäin.

Hae lippuja

Dresden

Dresden
Dresden on Saksan Saksin osavaltion pääkaupunki. Se sijaitsee Elbe-joen laaksossa lähellä Tšekin rajaa. Dresdenillä on useita vuosisatoja pitkä historia pääkaupunkina sekä kaupungin kulttuurillista ja taiteellista loisteliaisuutta vaalineiden Saksin vaaliruhtinaiden ja kuninkaallisten asuinpaikkana. Kaupunkia kutsuttiin myös ”Korulippaaksi” sen barokki- ja rokokootyylisen keskustan vuoksi. Dresden toimii ennen Saksojen yhdistymistä vuonna 1990 ja on toiminut myös sen jälkeen Saksan ja Euroopan koulutuksen, politiikan ja talouden keskuksena.

Dresden tulee olemaan Saksan 10. kohde, johon KLM lentää suoraan Amsterdamista.
Lennot Dresdeniin alkavat 16. toukokuuta.

Hae lippuja