Parhaan hinnan takuu

Kun on kysymys KLM:n parhaan hinnan löytämisestä verkossa, voit luottaa meihin. Jos löydät verkosta varausmaassa voimassa olevan edullisemman lipun samalle KLM:n lennolle, reitille ja samassa matkustusluokassa, voit tehdä korvauspyynnön.

Lisätietoja parhaan hinnan takuusta

Parhaan hinnan takuu koskee KLM:n turistiluokan ja bisnesluokan halvimpia hintoja. Se koskee kaikkia julkisesti tarjottuja hintoja, poikkeuksena seuraavat:

  • tietyille matkustajille tarjotut hinnat (esim. yritysten alennushinnat, sotilashinnat, opiskelijahinnat)
  • pakettimatkan osana myydyt liput
  • liput, joissa lentoyhtiö tai aikataulu saadaan tietää vasta kun lippu on ostettu.

Katso hintamme

Milloin voin tehdä korvausvaatimuksen?

Jos löydät verkosta vähintään viisi euroa halvemman hinnan samalle lennolle, samalla aikataululla, samassa matkustusluokassa ja samana päivänä kuin lento, jonka ostit verkkosivustolta klm.com, osoita meille korvauspyyntö, niin lähetämme sinulle tulevia matkojasi varten hyvityskupongin (TCV). Se on samansuuruinen kuin näiden lippujen hintojen erotus sekä 50 euroa jokaisesta hyvitykseen oikeutetusta lipusta. Korvauspyyntö on lähetettävä samana päivänä kuin lippu ostettiin.


Jos haluat lisätietoja, katso ehdot ja edellytykset

Miten voin tehdä korvauspyynnön?

Korvauspyyntölomake on saatavilla verkossa. Tee korvauspyyntö täyttämällä kaikki pakolliset kentät ja napsauta sitten Lähetä. KLM:n asiakaspalvelu lähettää sinulle korvauspyyntösi kelpoisuutta koskevan sähköpostiviestin.


Jos haluat lisätietoja, katso ehdot ja edellytykset

Lähetä korvauspyyntö