Parhaan hinnan takuu

KLM Suomi

Ehdot ja edellytykset

Takuuvaatimukset: Jotta tämä takuu olisi voimassa, korvauspyynnön on täytettävä kaikki ehdot ja edellytykset ja se on lähetettävä korvauspyyntöjen käsittelymenetelmien mukaisesti. Kaikki korvauspyynnöt on tehtävä keskiyöhön mennessä Keski-Euroopan aikaa (CET) samana päivänä, kun lippu on ostettu. KLM:n on pystyttävä tarkistamaan verkossa julkaistu alhaisempi hinta korvauspyynnön esittämisajankohtana sekä varmistamaan, ettei alhaisempaa hintaa ole tarjolla klm.com-verkkosivustolla. Muut tarkistuskeinot (esim. faksi, puhelin, kuvankaappaus) eivät kelpaa. Takuu on voimassa vain, jos verkosta löytynyt halvempi hinta on täsmälleen samalle lennolle ja reitille sekä samassa matkustus- ja palveluluokassa ja lippu on ostettu samana päivänä kuin klm.com-verkkosivustolta ostettu alkuperäinen lippu. Hintojen on oltava samassa luokassa (World Business tai turistiluokka) ja täsmälleen samoilla lennoilla, joilla on samat hintarajoitukset. Ostettujen lippujen myyntipiste on oltava Suomen klm.comin verkkosivusto. Takuu koskee ainoastaan lippuja, joiden laskutusosoite on Suomessa. Lisäksi toisella verkkosivustolla olevan edullisemman lipun täytyy olla varattavissa tällä laskutusosoitteella. Sen täytyy myös olla samassa valuutassa kuin klm.com-verkkosivustolta ostettu lippu. Takuu on voimassa vain, kun korvauspyynnön tekee lipussa mainittu henkilö. Takuu on voimassa ainoastaan kokonaan KLM:n ja Kenya Airwaysin suorittamilla ja markkinoimilla reiteillä.

Takuutarjous: Hinnan erotuksen on oltava vähintään viisi euroa. Korvausvaatimukselle ei ole asetettu ylärajaa. Hintaan, johon hintatakuuta sovelletaan, sisältyvät verot ja lisämaksut mutta eivät luottokorttimaksut. Jokaisesta takuun mukaisesta lipusta hyvitetään lippujen hinnan erotuksen suuruinen hyvityskuponki (TCV) sekä 50 euroa tulevia matkoja varten. Minkään tässä mainitun lentoyhtiön virkailija ei saa tehdä muutoksia hyvityskuponkiin. Voit tehdä varauksia TCV-kupongilla soittamalla KLM:n varauspalveluun. TCV-kuponkeja voidaan käyttää matkojen ostamiseen yhden vuoden sisällä kupongin myöntämispäivästä. Matka on suoritettava joko yhden vuoden sisällä kuljetuskupongin myöntämispäivästä tai käytettyjen hintasäännösten soveltamisajan voimassaolosta, riippuen siitä, kumpi on rajoittavampi. Voimassaoloaikaa ei voi pidentää. TCV-kuponkeja ei voi uusia mistään syystä. Ostetut/huutokaupatut TCV-kupongit takavarikoidaan tai mitätöidään, eikä niillä voi matkustaa. TCV-kuponkia lunastaessaan siinä nimeltä mainittu henkilö hyväksyy nämä ehdot ja edellytykset ja lupaa noudattaa niitä.

Korvauspyynnön käsittely: Korvauspyyntölomake on verkossa klm.comin verkkosivustolla osoitteessa www.klm.fi. Tee korvauspyyntö täyttämällä kaikki pakolliset kentät ja napsauttamalla Lähetä. Klm.comin asiakaspalvelun virkailija ottaa yhteyttä sähköpostitse. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä korvauspyyntöjä, joita ei voida järkevästi todentaa tai joiden tiedot ovat puutteelliset. Kaikki korvauspyynnöt on tehtävä keskiyöhön mennessä (CET) samana päivänä, jolloin alkuperäinen klm.com-lippu ostettiin. Korvauspyyntöjä ei voi tehdä millään muulla KLM:n lomakkeella eikä puhelimitse.

Takuun poikkeukset: Parhaan hinnan takuuta ei sovelleta seuraavissa tilanteissa:
a.) Julkaisemattomat hinnat, jotka eivät ole yleisesti saatavilla. Hinnat, jotka eivät ole yleisesti saatavilla sisältävät yritysten alennushinnat, sotilashinnat, kokoushinnat, jälleenmyyjien hinnat ja muut alennushinnat. Tämä luettelo ei ole tyhjentävä.
b.) Pakettimatkan osana myydyt lentoliput.
c.) Lentolippujen hinnat, joissa lentoyhtiötä tai aikataulua ei tiedetä ennen maksamista ja muut alennusliput.
d.) Jos hintojen erotus on alle viisi euroa.

Muut ehdot: KLM pidättää oikeuden peruuttaa tämän tarjouksen milloin tahansa siitä etukäteen ilmoittamatta.