Lippujen hintatiedot

Jokaisessa matkustusluokassa on tarjolla erilaisia lipputyyppejä tai varausluokkia Euroopan sisäisille ja mannertenvälisille lennoille.

Hintamme

Olemme jakaneet hintamme erilaisiin varausluokkiin, joista kullakin on omat ehtonsa. Nämä varausluokat on merkitty isoilla kirjaimilla, esim. R tai Z.

Ehdot voivat vaihdella lennon ja lentoyhtiön mukaan. Näet lentoosi sovellettavat ehdot lipun eri varausvaiheiden yhteydessä verkossa. Ehdot on hyväksyttävä, jotta voit suorittaa varauksesi.

Jos et saavu tämän matkan kaikille lennoille tai osuuksille tai et suorita niitä mainitussa järjestyksessä, sinulta saatetaan periä lisämaksuja.

Matkustaminen Euroopassa

Ehdot voivat vaihdella lennon mukaan. Tarkista matkaehdot varauksesi sähköpostivahvistuksesta.

VarausluokkaOleskelun
vähimmäisaikaa
sovelletaan
Muutokset
mahdollisia
Peruutukset
mahdollisia
Korottaminen
maileilla
mahdollisia
Ansaitut
mailit
Business-luokka
Fully Flexible:
J, C, D, I, Z
EiKylläKylläEi250 %

Euroopan alueella tarjoamme Economy-luokassa matkustaville kolme eri lippuvaihtoehtoa, joista voit valita sinulle sopivimman.

Lue lippuvaihtoehdoistamme Euroopan lennoille

Lue lisää Flying Blue -kertymästä eurooppalaisten lippuhintojen perusteella 

Matkustaminen mannerten välillä

Tarjoamme sinulle vaihtoehtoja, jotta mannertenvälinen lippu sopii aina tarpeisiisi. Business-luokassa on tarjolla seuraavat hintaluokat: Fully Flexible, Flexible ja Business Restricted. Economy-luokassa voit valita seuraavien hintaluokkien välillä: Fully Flexible, Flexible, Economy ja Economy Restricted. Ehdot voivat vaihdella lennon mukaan. Tarkista matkaasi koskevat matkaehdot, kun teet varausta tai myöhemmin sähköpostitse saatavasta vahvistuksesta tai Matkani-palvelusta. Kun matkustat mannertenvälisellä KLM:n lipulla, voit tuoda mukanasi vähintään yhden ruumassa kuljetettavan matkatavaran.