Lippujen hintatiedot

Jokaisessa matkustusluokassa on tarjolla erilaisia lipputyyppejä tai varausluokkia Euroopan sisäisille ja mannertenvälisille lennoille.

Hintamme

Olemme jakaneet hintamme erilaisiin varausluokkiin, joista kullakin on omat ehtonsa. Nämä varausluokat on merkitty isoilla kirjaimilla, esim. R tai Z.

Ehdot voivat vaihdella lennon ja lentoyhtiön mukaan. Näet lentoosi sovellettavat ehdot lipun eri varausvaiheiden yhteydessä verkossa. Ehdot on hyväksyttävä, jotta voit suorittaa varauksesi.

Jos et saavu tämän matkan kaikille lennoille tai osuuksille tai et suorita niitä mainitussa järjestyksessä, sinulta saatetaan periä lisämaksuja.

Matkustaminen Euroopassa

Ehdot voivat vaihdella lennon mukaan. Tarkista matkaehdot varauksesi sähköpostivahvistuksesta.

VarausluokkaOleskelun
vähimmäisaikaa
sovelletaan
Muutokset
mahdollisia
Peruutukset
mahdollisia
Korottaminen
maileilla
mahdollisia
Ansaitut
mailit
Business-luokka
Fully Flexible:
J, C, D, I, Z
EiKylläKylläEi250 %

Euroopan alueella tarjoamme Economy-luokassa matkustaville kolme eri lippuvaihtoehtoa, joista voit valita sinulle sopivimman.

Lue lippuvaihtoehdoistamme Euroopan lennoille

Lue lisää Flying Blue -ansaitsemisjärjestelmästä eurooppalaisten lippuhintojen perusteella 

Matkustaminen mannerten välillä

Tarjoamme mannertenvälisillä lennoillamme Business-luokan ja Economy-luokan edullisimmat saatavilla olevat hinnat. Jos haluat varata joustavamman lipun, ota yhteyttä KLM:n yhteydenottokeskukseen. Otathan huomioon, että lippuehdot voivat vaihdella lennon mukaan. Voit tarkistaa matkaasi koskevat matkaehdot, kun teet varausta tai myöhemmin sähköpostitse saatavasta vahvistuksesta tai Matkani-palvelusta.


Matkustatko Euroopan ja USA:n tai Kanadan välillä? Tarjoamme Economy-luokassa matkustaville kolme eri lippuvaihtoehtoa, joista voit valita sopivimman. Lue lippuvaihtoehdoistamme Euroopan ja USA:n tai Kanadan välillä matkustettaessa.


Suunnitteletko matkaa Economy-luokassa Euroopan ja Karibian tai Väli- tai Etelä-Amerikan välillä? Voit siinä tapauksessa valita kolmesta lippuvaihtoehdosta. Lue lippuvaihtoehdoistamme Euroopan ja Karibian, Väli- tai Etelä-Amerikan välillä matkustettaessa.