Alennuskuponkien ja kuljetuskuponkien käyttöehdot

Katso kaikki tarvitsemasi tiedot KLM:n alennuskupongeista (TDC) ja kuljetuskupongeista (TCV).

Alennuskupongit ja kuljetuskupongit

  1. Alennuskupongin voi lunastaa vain uutta lippua ostettaessa. Alennuskuponkia ei voi käyttää muiden erillispalvelujen yhteydessä, kuten ylimääräisistä matkatavaroista tai varauksen muutoksista johtuvien maksujen tai lippujen hinnanerotuksen maksamiseen.
  2. Alennus- ja kuljetuskuponkia voidaan käyttää ainoastaan AIR FRANCE:n, KLM:n tai Delta Air Linesin lentolippujen ostoon. Alennus-/kuljetuskupongin käyttö on rajoitettu AIR FRANCE:n, KLM:n tai Delta Air Linesin myymiin lentoihin.
  3. Alennus- ja kuljetuskupongin voi siirtää toiselle henkilölle, mutta sitä ei voida lunastaa käteistä tai palveluja vastaan. Ostetut alennuskupongit voidaan takavarikoida. Alennus- ja kuljetuskuponkien kopioita ei hyväksytä. Kadonnutta alennuskuponkia ei hyvitetä.
  4. Alennus- ja kuljetuskupongit on esitettävä lipunostohetkellä. Alennuskuponkeja ei hyväksytä takautuvasti.
  5. Korkeintaan kaksi alennuskuponkia tai yksi alennuskuponki ja yksi kuljetuskuponki (TCV) voidaan yhdistää uutta lippua ostettaessa.
  6. Kaikkiin kyseisillä kupongeilla maksettujen lippujen muutoksiin ja maksujen palautuksiin sovelletaan julkisia lentolippuja koskevia säännöksiä.
  7. Henkilö, joka lunastaa alennuskupongin tai kuljetuskupongin on vastuussa kaikkien siihen liittyvien verojen maksusta. Alennuskupongit ovat voimassa kaksi vuotta ja kuljetuskupongit yhden vuoden niiden myöntämispäivästä.