Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Matkusta linja-autolla tai junalla KLM:n lipulla

Jos varaat KLM:n lentolipun matkalle, johon kuuluu myös linja-auto- tai junakuljetus, sinun on hyvä tietää seuraavat asiat.

Antwerp – Schiphol Express Bus

Jos varaat matkan, johon sisältyy Express Bus -kuljetus Antwerpen–Schiphol, järjestetään kuljetus nyt junalla. Varauksesi muutetaan automaattisesti, ellei matkasi ajoitu seuraaville päiville:

KL320 Antwerpen (ZWE) – Amsterdam:

 • Heinäkuu 2015: 05/08/09/10/11/12/13/14/17/18/19/20/22/23/24/25/26
 • Elokuu 2015: 01/02

KL321 Amsterdam – Antwerpen (ZWE) ja KL322 Antwerpen (ZWE) – Amsterdam:

 • Heinäkuu 2015: 10/11/12/13/14/15/16/17/18/20/22/25
 • Elokuu 2015: 1/2/4 sekä 7–31
 • Antwerpenistä, Koningin Astridpleiniltä (Central Station -aseman edestä) Amsterdamin Schipholin lentokentän lähtöaulatasolle. Lähtöajat päivittäin 6.00 (perillä 8.30) ja 13.00 (perillä 15.30).

 • Amsterdamin Schipholin lentokentältä (bussikaista C tuloaulan tasolla) Antwerpenin Koningin Astridplein -lentoasemalle. Lähtöaika päivittäin 9.30 (perillä 12.00).


Näytä lippusi ja passisi noustessasi linja-autoon. Varmista, että lipussasi lukee, että osuus kuljetaan linja-autolla.

Ottawan rautatieaseman (XDS) ja Montrealin (YUL) välinen linja-automatka

Jos olet varannut KLM:n lennon ja matkasi sisältää Ottawan rautatieaseman (XDS) ja Montrealin (YUL) välisen osuuden jompaankumpaan tai molempiin suuntiin, kyseinen osuus kuljetaan KLM:n linja-autolla. Voit nousta linja-autoon näyttämällä lippuasi ja henkilöllisyystodistustasi.

 • Lähtö Ottawan rautatieasemalta (XDS): 200 Tremblay Road – valtatien 417 varressa
 • Saapuminen Montrealin lentokentälle (YUL): KLM:n tiskien eteen lähtötasolle

Ja:

 • Lähtö Montrealin lentokentältä (YUL): tulliaulan edestä, post 7 tulotasolla
 • Saapuminen Ottawan rautatieasemalle (XDS): 200 Tremblay Road – valtatien 417 varressa

Huomautus: et voi matkustaa tässä linja-autossa, jos sinulla on mukanasi pyörätuoli tai lemmikkieläin (opaskoiraa lukuun ottamatta) tai olet yksin matkustava lapsi. Tätä linja-autolla kuljettavaa osuutta ei voi varata erikseen.

Junalipun noutaminen

Matkaa varatessasi voit usein valita osittain kansainvälisen rautatiepalvelun suorittamia lentoja. Voit noutaa junalippusi ja paikkavarauksen näyttämällä KLM:n lentolippua ja voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta tähän tarkoitukseen varatussa palvelupisteessä lähtöasemalla. Voit noutaa lippusi aikaisintaan 4 tuntia ennen junan lähtöaikaa. Varmista, että varaat aikaa mahdolliseen jonotukseen. Säästä leimattu junalippusi: jos sinulla on lento sen jälkeen, kun olet matkustanut osan matkasta junalla, sinun on esitettävä junalippusi lentokentän lähtöselvitystiskillä.

Tässä on luettelo palvelupisteistä, joilta voit noutaa lippusi junamatkaa varten.


Belgian ja Amsterdamin Schipholin lentokentän välillä
ReittiJunalipun noutopiste
Antwerpenin keskusasemalta Amsterdamin Schipholin lentokentälleAntwerpenin keskusrautatieaseman kansainvälinen lippuluukku
Brysselin eteläiseltä rautatieasemalta Amsterdamin Schipholin lentokentälleBrysselin eteläisen rautatieaseman Departure Today -alue
Amsterdamin Schipholin lentokentältä Antwerpenin keskusrautatieasemalleAmsterdamin Schipholin lentokentän NS-tiski

 

Belgian ja Pariisin Charles de Gaulle -lentokentän välillä
ReittiNoutopiste
Brysselin eteläiseltä rautatieasemalta Pariisin Charles de Gaulle -lentokentälleBrysselin eteläisen rautatieaseman AIR FRANCE KLM
–lähtöselvitystiski (Rue de Francen puoleinen sisäänkäynti)*, aikaisintaan
90 minuuttia ja viimeistään 20 minuuttia
ennen junan lähtöaikaa
Pariisin Charles de Gaulle -lentokentältä Brysselin eteläiselle rautatieasemalleTGV-aseman mobiili Air France -tiski*,
aikaisintaan 45 minuuttia ja viimeistään
10 minuuttia ennen junan lähtöaikaa


* Voit tehdä koko matkan lähtöselvityksen lähtöpaikassa.

Junalla matkustaminen Ranskassa

Voit matkustaa useista ranskalaisista kohteista junalla Pariisin Charles de Gaullen lentokentälle ja jatkaa matkaasi määränpäähäsi Air Francen lennolla.

 • Angersin rautatieasema
 • Le Mansin rautatieasema
 • Lille Europen rautatieasema
 • Lyonin Part-Dieun rautatieasema
 • Lorrainen TGV-rautatieasema
 • Nantesin rautatieasema
 • Poitiersin rautatieasema
 • Tours Saint Pierre des Corpsin TGV-rautatieasema


Varmista, että noudat lippusi SNCF-juna-aseman TGVAir-tiskiltä.

 • Lunasta TGVAir-junalippusi näyttämällä lentolippuasi.
 • Jos varaat matkasi netissä, yksi lippu kattaa matkasi juna- sekä lento-osuudet. Voit lunastaa lippusi näyttämällä matkasuunnitelmaasi tai henkilöllisyystodistustasi.Lähtöselvitys

 • Lähtöselvitys sulkeutuu 15 minuuttia ennen junan lähtöä.
 • Juna- ja lentomatka hoituvat samalla lähtöselvityksellä.
 • Jos haluat kirjata matkalle matkatavaroita, mene lähtöselvitystiskille tai matkatavaroiden luovutuspisteeseen heti lentokentälle saavuttuasi.


Junalla jatkaminen saapumislentokentältä

Mene Pariisin Charles de Gaullen lentokentälle saavuttuasi TGV-asemalle jatkaaksesi matkaasi. Voit noutaa junalippusi TGVAir-tiskiltä.

Siirtyminen junasta/linja-autosta lentokoneeseen lentokentällä

Kun saavut junalla Amsterdamin Schipholin lentokentälle tai Pariisin Charles de Gaulle -lentokentälle, voit tehdä lähtöselvityksen jatkolennolle lähtöselvitystiskillä. Samalla voit myös luovuttaa ruumassa kuljetettavat matkatavarat.

Varmista, että otat itse matkatavarasi linja-autosta tai junasta ja teet niiden lähtöselvityksen lentokentän lähtöselvitystiskillä.

Lue lisää matkatavaroiden luovutuksesta Amsterdamin Schipholin lentokentällä

Linja-autossa tai junassa

Thalys

Jos jatkat lentosi jälkeen matkaa Thalys-junalla, älä unohda noutaa matkatavaroitasi hihnalta ennen kuin siirryt junaan. Vaunun ja varatun istuinpaikkasi numero on merkitty junalippuusi. Tarkasta rautatieasemalla vaunun numero junan ulko-oven vierestä tai laiturin ilmoituksista.

Benelux/Intercity-junissa

Intercity-junissa istuinpaikat ovat maksuttomia lipussasi mainitussa matkustusluokassa Amsterdamin Schipholin lentokentältä Antwerpenin keskusrautatieasemalle tai Brysselin eteläiselle rautatieasemalle ja takaisin. Benelux/Intercity-juna on merkitty lippuun koodilla 9B.

Antwerp – Schiphol Express Bus -linja-autoissa

Jos jatkat lentosi jälkeen matkaa linja-autolla, älä unohda noutaa matkatavaroitasi hihnalta ennen kuin siirryt linja-autoon. Linja-auton istumapaikka on maksuton.

Lounge-tilat

First ja Business - luokan matkustajat, jotka matkustavat Pariisin Charles de Gaulle -lentokentälle, voivat käyttää Thalys-loungen palveluja Brysselin eteläisellä rautatieasemalla. Flying Blue Elite Plus ja Club 2000 -jäsenet ovat myös tervetulleita näihin lounge-tiloihin.

Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com