Lisätietoja lounge-tiloistamme

Etsitkö lentokentältä rauhallista paikkaa, jossa voit tehdä töitä ja rentoutua ennen lähtöä tai koneenvaihtoa? KLM:n lounge-tilat ja lentoyhtiökumppaniemme lounge-tilat ovat täydellinen paikka koota ajatuksia ja hoitaa hommia. Ympäri maailmaa on monia lounge-tiloja, joihin pääset:
 

KLM Crown Lounge -tilat

KLM Crown Lounge -tilamme tarjoavat tyylikkään ja rauhallisen ympäristön sekä paljon omaa tilaa ja rauhaa. Toronton lentokentällä on yksi, Houstonin lentokentällä yksi ja Amsterdamin Schipholin lentokentällä kaksi: Lounge 52 -tilat kansainvälisille matkustajille ja Lounge 25 -tilat Schengen-alueen matkustajille. Kaikissa neljässä KLM Crown Lounge -tilassa on lähtöselvityspalvelu konetta vaihtaville matkustajille. 

Muille kuin Schengen-maille tarkoitettu uusi KLM Crown Lounge (Lounge 52)

Amsterdamin Schipholin lentokentän muille kuin Schengen-maille tarkoitetut lounge-tilat avautuvat kesällä 2019.

Lounge-tiloihin pääsee kuitenkin jo etukäteen joulukuussa 2018, jotta matkustajat pääsevät tutustumaan lopputulokseen. Lounge-tilojen uudistaminen jatkuu aina tämän kesän avajaisiin saakka. Silloin juhlimme myös 100-vuotissyntymäpäiväämme. Lounge-tiloihin kohdistuvista korjauksista saattaa aiheutua jonkin verran melua ja häiriötä. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa.

Tämän ensimmäisen avajaisvaiheen (alkaen joulukuusta 2018) aikana voit odottaa seuraavaa:

  • Lounge-tilojen sisäänkäynti sijaitsee uudessa paikassa: Holland Boulevardilla, E- ja F-siipien välissä. 
  • Pääset sisään nopeammin skannaamalla tarkastuskorttisi lentokentän itsepalveluautomaatilla.
  • Lounge-tilojen suihkut ovat väliaikaisesti pois käytöstä. (Suihku on tarjolla vaihtoehtoisesti Mercure Hotel Schiphol Terminalissa. Rajoitetun tilan vuoksi emme voi taata tätä palvelua). 
  • Haluatko pyytää palvelua? Hoida asia sähköisesti! Uusi proaktiivinen palvelukonseptimme mahdollistaa erikoispalveluiden tilaamisen lounge-tiloissa sijaitsevasta automaatista käsin. Samalla kun nautit lounge-tilojen puitteista, tulee yksi henkilökohtaisista lounge-avustajistamme palvelemaan sinua paikan päälle. 
  • Paranneltu ruoka- ja juomakonsepti, joka tarjoaa korkeaa laatua sekä tuoreita ja kausittain vaihtuvia tuotteita.
 
 

Merkityt SkyTeam-lounge-tilat

Sinulla on oikeus käyttää merkittyjä SkyTeam-lounge-tiloja, jos olet kansainvälinen ensimmäisen luokan tai Business-luokan matkustaja tai SkyTeam Elite Plus -matkustaja. Olet tervetullut vierailemaan lounge-tiloissa ennen lähtöä tai koneenvaihtoa. 

Löydät merkityt SkyTeam-lounge-tilat seuraavilta lentokentiltä:

• Dubai (DXB)
• Lontoon Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Peking (BJS)
• Hong Kong (HKG)
• Vancouver (YVR)
 
 

Etsi lentokenttien lounge-tiloja

KLM:n ja SkyTeamin lounget-tilojen lisäksi matkustajamme pääsevät kumppaniemme lounge-tiloihin kautta maailman. Haluatko tietää, onko lentokentällä lounge-tilat tai mitä palveluita kyseisessä lounge-tilassa on? Tutustu Lounge-tilojen hakuun.


 
 

Kuka pääsee lounge-tiloihin?

Jos mietit, pääsetkö johonkin lounge-tilaamme tai voitko tuoda mukanasi vieraan, katso lounge-tiloja koskevat sisäänpääsysääntömme. Yleisesti ottaen, jos olet ensimmäisen luokan tai Business-luokan matkustaja, Flying Blue Platinum- tai Gold-jäsen tai SkyTeam Elite Plus -matkustaja, pääset sisään lounge-tiloihin.

Mihin lounge-tiloihin pääset?