Tietoa KLM:n lounge-tiloista

Jokainen matka alkaa jo lentokentällä, ja jokainen erityinen matka KLM:n lounge-tilassa. Crown Lounge -tilamme ovat henkilökohtainen turvapaikkasi, jossa voit rentoutua, tehdä töitä tai hengähtää hetken. Päätät itse, miten haluat viettää aikaasi lounge-tiloissamme. Löydät ne täältä.
 

Around the world, various prevention measures are being taken by local authorities to curb the spread of the coronavirus. As a result, lounges could be closed. Please check the latest status of your lounge at the airport.

 
About KLM Lounges

 

KLM Crown Lounge -tilat

KLM Crown Lounge -tilamme tarjoavat tyylikkään ja rauhallisen ympäristön sekä paljon omaa tilaa ja rauhaa. Toronton lentokentällä on yksi, Houstonin lentokentällä yksi ja kotipesässämme, Amsterdamin Schipholin lentokentällä kaksi.

Non-Schengen Crown Lounge, Amsterdam Airport Schiphol

Tämä lippulaiva-lounge on suunniteltu saattamaan yhteen KLM:n brändi ja Alankomaiden kulttuuri. Vieraat kohtaavat saapuessaan upean pystyseinän, jossa on yli tuhat KLM:n Delft Blue -taloa. Tunnet olosi kotoisaksi saman tien. 

Lounge-tilassa on useita teema-alueita, jotka täyttävät kaikki tarpeesi. Tee töitä Polderissa, syö ja juo Cityssä, ota torkut tai käy suihkussa Sea-alueella tai nauti elokuvasta Dutch Mountainissa. Löydät tästä lounge-tilasta kaiken, mitä tarvitset. Vakiovarusteisiin kuuluvat suuri hiljainen alue, lepotilat, suihkut, viihdealue ja buffettiasema, jonka tarjoilu vaihtelee päivän mittaan.

Muista kirjautua käyntisi aikana Lounge Guideen. Voit varata suihkun tai unitilan helposti netissä. Voit myös pyytää henkilökohtaisen lounge-avustajan apua. Kerro vain, missä olet, niin avustaja tulee luoksesi. Koska sinun ei tarvitse jonottaa, pääset nauttimaan lounge-käynnistäsi mahdollisimman hyvin.


Lue lisää Non-Schengen Crown Loungesta 


Uutta: Blue-ravintola ja baari

Hyvän ruoan ystäville! Blue-ravintola ja baari ovat avanneet ovensa. Tämä ravintola, joka sijaitsee Non-Schengen Crown Loungen huipun Sky-alueella, on tyyliltään rennon hollantilainen. Se tarjoaa monenlaisia kulinaarisia yllätyksiä.

Nauti uudesta hollantilaisesta keittiöstä ja pääasiassa Alankomaiden maasta saaduista kausituotteista valmistetuista ruoista. Puhtaita, rehellisiä ja yksinkertaisia makuja, jotka vetoavat kansainväliseen tyyliin. Kulinaristisen tyylin takana on Michelin-ravintola Rijks Amsterdamin kokki Joris Bijdendijk. Muista myös käydä ulkoterassilla, josta on näkymä kiitoradalle.

Lue lisää
Varaa pöytä verkossa

Schengen Crown Lounge
Matkustatko Euroopassa? Silloin Schengen Crown Lounge toivottaa sinut tervetulleeksi ennen lentoa tai jatkolentoa. Se sopii täydellisesti pieneen taukoon tai hetkeksi omassa rauhassa ennen matkan jatkumista. Tämä eurooppalainen lounge-tila tarjoaa peruspalvelut, kuten työskentelyalueet, nopean WiFi-verkon, suihkut sekä ruokaa ja juomaa seisovasta pöydästä.

Lue lisää Schengen Crown Loungesta

 
 

SkyTeam-lounget

Jos lennät usein, elämä lentokentällä on vieläkin parempaa. Palkitsemme sinut uskollisuudestasi. SkyTeam-brändin lounge-tilat ovat käytettävissäsi seuraavilla lentokentillä:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Beijing (BJS)
• Hong Kong (HKG)
• Vancouver (YVR)

Lue lisää SkyTeam-loungeista 
 
 

Lounge-tilojen haku

Suunnitteletko käyntiä lounge-tilassa ja haluat tietää, mitä palveluja sinulle on tarjolla? Katso lisätiedot lounge-tilojen hausta. 

Etsi lounge-tila


 
 

Lounge-tilojen käyttöoikeudet

Olet tervetullut lounge-tiloihimme, jos olet ensimmäisen luokan tai Business-luokan matkustaja, Flying Blue Platinum- tai Gold-jäsen tai SkyTeam Elite Plus -matkustaja. Haluatko kutsua vieraan? Katso tarkemmat tiedot lounge-tilojen käyttöoikeuksista.

Lue lisää lounge-tilojen käyttöoikeuksista