Lounge-tilojen käyttöoikeudet

Jos olet Business-luokan matkustaja, Flying Blue Platinum- tai Gold-jäsen tai SkyTeam Elite Plus -matkustaja, voit nauttia kaikista lounge-tilojen palveluista ennen lähtöä tai koneenvaihtoa.
 

Lounge-tilojen käyttöoikeudet

Varmista, että matkustat samana päivänä KLM:n operoimalla lennolla, kansainvälisellä SkyTeamin operoimalla lennolla tai kotimaisella SkyTeamin operoimalla lennolla, joka on yhteydessä SkyTeamin operoimaan kansainväliseen lentoon.

Kaikki aukioloaikoja ja sijaintia koskevat tiedot löytyvät Lounge-tilojen hausta.

 
 

KLM Crown Lounge -tilat - keillä on pääsyoikeus?

KLM Crown Lounge -tilat sijaitsevat Amsterdamin Schipholin lentokentällä ja Toronton ja Houstonin lentokentillä. Tarkista tästä taulukosta pääsyoikeudet:

KLM Crown Lounge -tilat
Pääsy – ilmainen
Pääsy – maksullinen
Business-luokka

Flying Blue Platinum + yksi vieras

Flying Blue Platinum – lisävieraat

Flying Blue Gold + yksi vieras

Flying Blue Gold – lisävieraat

SkyTeam Elite Plus + yksi vieras

Flying Blue Silver

✔ (lue huomautus)
Flying Blue Explorer

✔ (lue huomautus)

Huomautus:

  • Henkilöt, jotka eivät ole Flying Blue -jäseniä, voivat maksaa lounge-tiloihin pääsyn maileilla tai luottokortilla. Flying Blue Explorer- ja Flying Blue Silver -jäsenet saavat aina alennuksen.
  • Myös Flying Blue Platinum- ja Gold-jäsenet, joilla on KL-lento, jota operoi (SkyTeam) kumppani, pääsevät lounge-tiloihin.
 
 

Muut lounge-tilat maailmalla

Kun olet Business-luokan matkustaja, Flying Blue Platinum- tai Gold-jäsen tai SkyTeam Elite Plus -jäsen, pääset myös moniin lentoyhtiökumppaniemme lounge-tiloihin ympäri maailmaa. Kaikki muut matkustajamme voivat käyttää alla mainittuja lounge-tiloja lisämaksusta. Lounge-tilat ovat Air Francen, KLM:n ja Deltan yhteiskäytössä.


Alue
Kohde
Eurooppa
Amsterdam, Berliini, Frankfurt, Paris-Charles de Gaulle (lukuun ottamatta La Première- ja 2G-terminaalin lounge-tiloja), Stuttgart ja Zürich
Pohjois-Amerikka (Air Francen/KLM:n/Deltan lounge-tilat lentokentillä)
Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Montreal, New York-JFK, San Francisco, Toronto, Washington, Atlanta, Cincinnati, Tampa, Dallas, Raleigh, New Orleans, Jacksonville, Seattle, Fort Lauderdale, Minneapolis, Portland, Detroit, West Palm Beach, Memphis, Milwaukee, Boston ja New York-LaGuardia
Aasian ja Tyynenmeren alue (Deltan lounge-tilat lentokentillä)Tokio ja Honolulu
AfrikkaDouala


Lounge-tilojen pääsymaksu vaihtelee alueittain. Voit maksaa maileilla: 3 500–13 000. Voit maksaa myös luottokortilla. Huomaathan, ettei käteisellä maksaminen ole mahdollista.


Lounge-tilat alueittain
Lounge-tilojen pääsymaksu
Eurooppa, Afrikka ja Aasian ja Tyynenmeren alue
25–65 EUR
Yhdysvallat35–50 USD
Kanada30–50 CAD