Lounge-tilojen käyttöoikeudet

Jos olet Business-luokan matkustaja, Flying Blue Platinum- tai Gold-jäsen tai SkyTeam Elite Plus -matkustaja, voit nauttia kaikista lounge-tilojen palveluista ennen lähtöä tai koneenvaihtoa.
 

Lounge-tilojen käyttöoikeudet

Varmista, että matkustat samana päivänä KLM:n operoimalla lennolla, kansainvälisellä SkyTeamin operoimalla lennolla tai kotimaisella SkyTeamin operoimalla lennolla, joka on yhteydessä SkyTeamin operoimaan kansainväliseen lentoon.

Kaikki aukioloaikoja ja sijaintia koskevat tiedot löytyvät Lounge-tilojen hausta.

Huomautus: Olemme toistaiseksi muokanneet pääsyoikeutta KLM Crown Lounge 52 -tiloihin, sillä siellä suoritetaan parhaillaan kattavaa remonttia (ks. toinen taulukko).

 
 

KLM Crown Lounge -tilat - keillä on pääsyoikeus?

KLM Crown Lounge -tilat sijaitsevat Amsterdamin Schipholin lentokentällä ja Toronton ja Houstonin lentokentillä. Tarkista tästä taulukosta pääsyoikeudet:

KLM Crown Lounge -tilat
Pääsy – ilmainen
Pääsy – maksullinen
Business-luokka

Flying Blue Platinum + yksi vieras

Flying Blue Platinum – lisävieraat

Flying Blue Gold + yksi vieras

Flying Blue Gold – lisävieraat

SkyTeam Elite Plus + yksi vieras

Flying Blue Petroleum
✔ (ehdollinen: lue huomautus)
Flying Blue Silver

✔ (lue huomautus)
Flying Blue Explorer

✔ (lue huomautus)

Huomautus:

  • Petroleum-jäsenillä on pääsy tiloihin lennolta toiselle vaihdettaessa, kun kumpaakin lentoa markkinoi ja operoi Air France ja/tai KLM.
  • Henkilöt, jotka eivät ole Flying Blue -jäseniä, voivat maksaa lounge-tiloihin pääsyn maileilla tai luottokortilla. Flying Blue Explorer- ja Flying Blue Silver -jäsenet saavat aina alennuksen.
  • Myös Flying Blue Platinum- ja Gold-jäsenet, joilla on KL-lento, jota operoi (SkyTeam) kumppani, pääsevät lounge-tiloihin.
 
 

Muuttuneet pääsyoikeudet KLM:n Crown Lounge 52 -tilojen ruuhka-aikana

Remontoimme KLM Crown Lounge 52 -tiloja (Schengenin ulkopuoliset maat) kesään 2019 saakka. Tästä syystä meidän on säädeltävä kävijämäärää ruuhka-aikoina klo 7.30–11.00 välillä. Ole hyvä ja tarkista aikataulu alta. Lounge-tiloihin saattaa kantautua rakennustöiden ääniä. Pahoittelemme asiaa.

KLM Crown Lounge 52 – rajoitettu pääsy
Pääsy aina aukioloaikoina
Pääsy vain ruuhka-aikojen 7.30–11.00 ulkopuolella
Business-luokka
✔ (lue huomautus)
Flying Blue Platinum
✔ (lue huomautus)
Flying Blue Gold
✔ (lue huomautus)
SkyTeam Elite Plus
✔ (lue huomautus)
Flying Blue Platinum -jäsenen vieras

Flying Blue Gold -jäsenen vieras

SkyTeam Elite Plus -matkustajan vieras


Huomautus:
  • Business-luokan matkustajat, Flying Blue Platinum- tai Gold-jäsenet tai SkyTeam Elite Plus -matkustajat, joiden lento suuntautuu Schengen-maahan, pääsevät sen sijaan KLM Schengen Crown Lounge 25 -tiloihin.
  • Flying Blue Ultimate-, Skipper-, Club2000- ja Flying Blue Platinum for Life -matkustajat ja heidän vieraansa ovat aina tervetulleita Lounge 52 -tiloihin, myös ruuhka-aikoina.
 
 

Muut lounge-tilat maailmalla

Kun olet Business-luokan matkustaja, Flying Blue Platinum- tai Gold-jäsen tai SkyTeam Elite Plus -jäsen, pääset myös moniin lentoyhtiökumppaniemme lounge-tiloihin ympäri maailmaa. Kaikki muut matkustajamme voivat käyttää alla mainittuja lounge-tiloja lisämaksusta. Lounge-tilat ovat Air Francen, KLM:n ja Deltan yhteiskäytössä.


Alue
Kohde
Eurooppa
Amsterdam, Berliini, Frankfurt, Paris-Charles de Gaulle (lukuun ottamatta La Première- ja 2G-terminaalin lounge-tiloja), Stuttgart ja Zürich
Pohjois-Amerikka (Air Francen/KLM:n/Deltan lounge-tilat lentokentillä)
Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Montreal, New York-JFK, San Francisco, Toronto, Washington, Atlanta, Cincinnati, Tampa, Dallas, Raleigh, New Orleans, Jacksonville, Seattle, Fort Lauderdale, Minneapolis, Portland, Detroit, West Palm Beach, Memphis, Milwaukee, Boston ja New York-LaGuardia
Aasian ja Tyynenmeren alue (Deltan lounge-tilat lentokentillä)Tokio ja Honolulu
AfrikkaDouala


Lounge-tilojen pääsymaksu vaihtelee alueittain. Voit maksaa maileilla: 3 500–9 000. Voit maksaa myös luottokortilla. Huomaathan, ettei käteisellä maksaminen ole mahdollista.


Lounge-tilat alueittain
Lounge-tilojen pääsymaksu
Eurooppa, Afrikka ja Aasian ja Tyynenmeren alue
25–50 EUR
Yhdysvallat35–50 USD
Kanada30–50 CAD