Lounge-tilojen käyttöoikeudet

Voit nauttia lounge-tilojemme kaikista palveluista koneesi lähtöä tai koneenvaihtoa odottaessasi, jos matkustat Business-luokassa tai olet Flying Blue Platinum-, Flying Blue Gold- tai SkyTeam Elite Plus -jäsen.

Lounge-tilojen käyttöoikeudet

Voit käyttää KLM Crown -lounge-tiloja Amsterdamin Schipholin, Toronton, Houstonin lentokentillä sekä monien muiden kumppaniemme lounge-tiloja kaikkialla maailmassa.

Huomaathan, että sinun täytyy matkustaa joko KLM:n tai kansainvälisen SkyTeamin operoimalla lennolla samana päivänä tai SkyTeamin operoimalla kotimaan lennolla, jolta on tai joka on jatkoyhteys SkyTeamin operoimalle saman päivän ulkomaan lennolle.

  • Flying Blue Platinum-, Flying Blue Gold- ja SkyTeam Elite Plus -jäsenet saavat käyttää KLM Crown -lounge-tiloja maksutta ja voivat tuoda mukanaan yhden vieraan. Flying Blue Platinum- ja Flying Blue Gold -jäsenet voivat tuoda mukanaan enemmän vieraita lisämaksusta.
  • Flying Blue Silver -jäsenet voivat käyttää lounge-tiloja yhä useammissa kohteissa eri puolilla maailmaa* lisämaksusta. Flying Blue Silver -jäsenet eivät valitettavasti voi tuoda vieraita mukanaan.


*Nämä lounge-tilat ovat AIR FRANCEn, KLM:n ja Deltan yhteiskäytössä. Voit käyttää pientä sisäänpääsymaksua vastaan seuraavia kansainvälisten lentokenttien lounge-tiloja:

  • Eurooppa: Amsterdam, Berliini, Frankfurt, Paris-Charles de Gaulle (lukuun ottamatta La Première - ja Terminal 2G -lounge-tiloja), Stuttgart ja Zürich.
  • Pohjois-Amerikka (AIR FRANCEn/KLM:n/Deltan lounge-tilat): Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Montreal, New York-JFK, San Francisco, Toronto, Washington, Atlanta, Cincinnati, Tampa, Dallas, Raleigh, New Orleans, Jacksonville, Seattle, Fort Lauderdale, Minneapolis, Portland, Detroit, West Palm Beach, Memphis, Milwaukee, Boston ja New York-LaGuardia.
  • Etelä-Amerikka (Air Francen lounge-tilat): Rio de Janeiro ja Sao Paulo.
  • Aasian ja Tyynenmeren alue (Deltan lounge-tilat): Tokio ja Honolulu.
  • Afrikka (Air Francen lounge-tilat): Douala ja Johannesburg.
 

Lounge-tilojen maksut

Lounge-tilojen pääsymaksu vaihtelee aluekohtaisesti. Voit maksaa Miles-pisteillä: 3 500–5 500 pistettä alueesta riippuen. Voit maksaa myös luottokortilla:

Lounge-tilat alueittainLounge-tilojen pääsymaksu

Eurooppa, Afrikka ja Aasian
Tyynenmeren alue

25–45 EUR
Yhdysvallat ja Etelä-Amerikka35–50 USD
Kanada30–50 CAD

Huomaathan, että maksuja ei voi maksaa käteisellä.