Lounge-tilojen käyttöoikeudet

Kun olet Business-luokan matkustaja, Flying Blue Platinum - tai Gold -jäsen tai SkyTeam Elite Plus -jäsen, voit nauttia kaikista lounge-tilojen palveluista ennen lähtöä tai koneenvaihtoa.

Lounge-tilojen käyttöoikeudet

Saat käyttää KLM Crown Lounge -tiloja Amsterdamin Schipholin lentokentällä, Torontossa, Houstonissa ja monien muiden lentoyhtiökumppaniemme lounge-tiloja kaikkialla maailmassa.

Ole hyvä ja ota huomioon, että sinun on matkustettava KLM:n operoimalla lennolla tai kansainvälisellä SkyTeamin operoimalla lennolla samana päivänä tai kotimaisella SkyTeamin operoimalla lennolla, johon vaihdetaan tai josta vaihdetaan, SkyTeamin kansainväliselle lennolle samana päivänä.

 • Flying Blue Platinum - ja Gold -jäsenillä sekä SkyTeam Elite Plus -jäsenillä on vapaa pääsy KLM Crown Lounge -tiloihin ja he voivat tuoda mukanaan vieraan. Flying Blue Platinum -jäsenillä ja Gold -jäsenillä on oikeus tuoda mukanaan useampi vieras lisämaksusta.
 • Flying Blue Silver -jäsenet voivat käyttää lounge-tiloja yhä useammissa kohteissa eri puolilla maailmaa* lisämaksusta. Valitettavasti Flying Blue Silver -jäsenet eivät voi tuoda vieraita.


*Nämä lounge-tilat ovat AIR FRANCEn, KLM:n ja Deltan yhteiskäytössä. Voit käyttää pientä sisäänpääsymaksua vastaan seuraavia kansainvälisten lentokenttien lounge-tiloja:

 • Eurooppa: Amsterdam, Berliini, Frankfurt, Paris-Charles de Gaulle (lukuun ottamatta La Première - ja Terminal 2G -lounge-tiloja), Stuttgart ja Zürich.
 • Pohjois-Amerikka (AIR FRANCEn/KLM:n/Deltan lounge-tilat): Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Montreal, New York-JFK, San Francisco, Toronto, Washington, Atlanta, Cincinnati, Tampa, Dallas, Raleigh, New Orleans, Jacksonville, Seattle, Fort Lauderdale, Minneapolis, Portland, Detroit, West Palm Beach, Memphis, Milwaukee, Boston ja New York-LaGuardia.
 • Etelä-Amerikka (Air Francen lounge-tilat): Rio de Janeiro.
 • Aasian ja Tyynenmeren alue (Deltan lounge-tilat): Tokio ja Honolulu.
 • Afrikka (Air Francen lounge-tilat): Douala.

Muuttuneet käyttöoikeudet muille kuin Schengen-maille tarkoitetun KLM:n Crown Lounge 52 -tilojen remontin aikana

Kesäkuun 13. päivän 2017 ja maaliskuun 2019 välillä tehtävän remontin takia käyttöoikeuksia KLM:n muille kuin Schengen-maille tarkoitettuun Crown Lounge -tilaan on muutettu ruuhka-aikana 7.30–11.00:
 • Business-luokan matkustajat, Flying Blue Platinum - ja Gold -jäsenet sekä SkyTeam Elite Plus -jäsenet, jotka matkustavat Schengen-maassa olevaan kohteeseen, voivat vaihtoehtoisesti käyttää KLM:n Schengen Crown Lounge 25 -tiloja.
 • Lounge-tilojen sisäänpääsykupongit eivät ole voimassa.
 • Flying Blue Platinum - ja Flying Blue Gold -jäsenten sekä SkyTeam Elite Plus -jäsenten vieraat ovat tervetulleita tavalliseen tapaan paitsi ruuhka-aikana 7.30–11.00.
 • Ultimate-, Skipper- ja C2000-jäsenten vieraat ovat aina tervetulleita lounge-tilaan.
 

Lounge-tilojen maksut

Lounge-tilojen pääsymaksu vaihtelee aluekohtaisesti. Voit maksaa maileilla: 3 500–9 000 riippuen alueesta. Voit maksaa myös luottokortilla:


Lounge-tilat alueittainLounge-tilojen pääsymaksu
Eurooppa, Afrikka ja Aasian ja Tyynenmeren alue25–45 EUR
Yhdysvallat ja Etelä-Amerikka35–50 USD
Kanada30–50 CAD

Huomaathan, että maksuja ei voi maksaa käteisellä.