Lounge-tilojen palvelut

Lentokentän hektisessä ympäristössä lounge-tilat ovat rauhallisia mukavuuksien keitaita. Tarvitsitpa sitten työtiloja tai yksinkertaisesti vain rentoutumispaikan, löydät etsimäsi lounge-tiloistamme.

Vakiopalvelut

Lounges standard facilities

Hae pientä purtavaa seisovasta pöydästä tai nauti juomista ja välipaloista baarissa miellyttävässä ja rauhallisessa ympäristössä. Viihdy television parissa tai käytä työtiloja hyväksesi. Amsterdamin Schipholin lentokentällä voit virkistäytyä, käydä suihkussa ja vaihtaa vauvan vaipat. Pyrimme tietenkin mielellämme myös täyttämään kaikki toiveesi.

Tee virtuaalikierros KLM Crown Lounge 52:n tiloissa. Käytä hiiren vasemmanpuoleista painiketta (tai näppäimistön nuolinäppäimiä) nähdäksesi 360 asteen kuvan.

Etkö näe videota? Siinä tapauksessa lataa Quicktime .

KLM Crown Lounge -tilojen palvelut

Facilities in our KLM Crown Lounges

Maineikkaan hollantilaisen muotoiluyrityksen Studio Linsen suunnittelemat KLM Crown Lounge -tilat ympäri maailmaa tarjoavat tyylikkään ympäristön ja paljon omaa tilaa ja rauhaa. Pelkästään Amsterdamin Schipholin lentokentän lounge 25 (Schengen-alueen lennot) ja lounge 52 (mannertenväliset lennot) kattavat yhteensä melkein 6 000 neliömetriä! Tarjoamme rauhallisessa ympäristössä käyttöösi: 

  • rentoutumistiloja
  • terveellisiä välipaloja ja juomia
  • viihdettä
  • tietokoneita, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kannettavien tietokoneiden latauspisteet
  • faksin, puhelimen ja kopiokoneet
  • kansainvälisiä sanomalehtiä. 

Liikkuminen KLM Crown Lounge -tiloissa on helppoa myös liikuntarajoitteisille. Tupakoimattomilla ja tupakoitsijoilla on omat tilansa. 

SkyTeam Exclusive Lounge-tilojen palvelut

SkyTeam Exclusive Lounge-tilat tarjoavat useilla lentokentillä ympäri maailmaa kaiken tarvitsemasi, jotta voit rentoutua mukavasti ennen lähtöä. Rentoudu tyylikkäässä ympäristössä, jossa on paljon yksityisyyttä ja ainutlaatuinen ympäri vuorokauden käytössä oleva tila, joka antaa todellisen ylellisyyden tunteen. Nauti ylellisistä mukavuuksista, kuten esimerkiksi:

  • wellness-keskus, josta löytyvät koko vartalon hierontatuolit
  • happibaari
  • Wi-Fi-internetyhteys, pistorasiat sekä business-keskuksen PC-tuki
  • ilmaiset virvoitusjuomat

Lähtöselvitys lounge-tiloissa

KLM Crown Lounge -tiloissa Amsterdamin Schipholin lentokentällä, Houstonissa ja Torontossa on lähtöselvityspalvelu konetta vaihtaville matkustajille. Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä konetta vaihtavat matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen Air France -lentoyhtiön lounge-tilassa terminaalissa 2E.

Ympäristöystävälliset lounge-tilat

Uusi KLM Crown Lounge -tilamme (lounge 52) on suunniteltu ympäristöystävälliseksi. Siellä on energiatehokkaat lamput ja erityinen ilmanvaihtojärjestelmä, joka lämmittää tarpeeksi vettä kymmentä suihkua varten. 

Katso KLM Crown Lounge -tilojen sijainnit maailmanlaajuisesti