Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Lounge-tilojen palvelut

Lentokentän hektisessä ympäristössä lounge-tilat ovat rauhallisia mukavuuksien keitaita. Tarvitsitpa sitten työtiloja tai yksinkertaisesti vain rentoutumispaikan, löydät etsimäsi lounge-tiloistamme.

Vakiopalvelut

Lounges - Standard facilities

Hae pientä purtavaa seisovasta pöydästä tai nauti juomista ja välipaloista baarissa miellyttävässä ja rauhallisessa ympäristössä. Viihdy television parissa tai käytä työtiloja hyväksesi. Amsterdamin Schipholin lentokentällä voit virkistäytyä, käydä suihkussa ja vaihtaa vauvan vaipat. Pyrimme tietenkin mielellämme myös täyttämään kaikki toiveesi.

Tee virtuaalikierros KLM Crown Lounge 52:n tiloissa. Käytä hiiren vasemmanpuoleista painiketta (tai näppäimistön nuolinäppäimiä) nähdäksesi 360 asteen kuvan.

Katsele 360 asteen kuvaa KLM Crown Lounge 52:n tiloista

Etkö näe videota? Siinä tapauksessa lataa Quicktime.

KLM Crown Lounge -tilojen palvelut

Facilities in our KLM Crown Lounges

Maineikkaan hollantilaisen muotoiluyrityksen Studio Linsen suunnittelemat KLM Crown Lounge -tilat ympäri maailmaa tarjoavat tyylikkään ympäristön ja paljon omaa tilaa ja rauhaa. Pelkästään Amsterdamin Schipholin lentokentän lounge 25 (Schengen-alueen lennot) ja lounge 52 (mannertenväliset lennot) kattavat yhteensä melkein 6 000 neliömetriä! Tarjoamme rauhallisessa ympäristössä käyttöösi:

  • rentoutumistiloja
  • terveellisiä välipaloja ja juomia
  • viihdettä
  • tietokoneita, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kannettavien tietokoneiden latauspisteet
  • faksin, puhelimen ja kopiokoneet
  • kansainvälisiä sanomalehtiä.Liikkuminen KLM Crown Lounge -tiloissa on helppoa myös liikuntarajoitteisille. Tupakoimattomilla ja tupakoitsijoilla on omat tilansa.

KLM Crown Lounge 52:n uudistustyöt

KLM Crown lounge 52:ssa ja sen läheisyydessä tehdään rakennustöitä kesään 2016 saakka. Tänä aikana Lounge on auki. Vuoden 2014 loppuun saakka voitte saapua KLM Crown Loungeen Lounge 3:n portaiden kautta. Teemme parhaamme, että viihtyisitte kuten tavallisesti!

Lähtöselvitys lounge-tiloissa

KLM Crown Lounge -tiloissamme Amsterdamin Schipholin lentokentällä, Houstonissa ja Torontossa on lähtöselvityspalvelut koneesta toiseen siirtyville matkustajille. Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä konetta vaihtavat matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen Delta Airlines- ja Air France -lentoyhtiöiden lounge-tiloissa terminaalissa 2D.

Ympäristöystävälliset lounge-tilat

Locations of the KLM Crown Lounges
Locations of the KLM Crown Lounges Suurenna tätä kuvaa

Uusi KLM Crown Lounge -tilamme (lounge 52) on suunniteltu ympäristöystävälliseksi. Siellä on energiatehokkaat lamput ja erityinen ilmanvaihtojärjestelmä, joka lämmittää tarpeeksi vettä kymmentä suihkua varten.

Katso KLM Crown Lounge -tilojen sijainnit maailmanlaajuisesti

Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com