Enemmän matkatavaroita

Haluatko ottaa mukaasi enemmän matkatavaroita kuin normaalisti sallitaan? KLM:com-sivustolla se on helppo järjestää, ja lisäksi saat alennuksen suorittaessasi ostoksen viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä.
 

Osta lisää matkatavaroita verkossa

Haluatko mukaasi enemmän matkatavaroita? Vältä ylipainomaksu lentokentällä: varaa ylimääräinen matkalaukku (enintään 23 kg) verkossa. Lisäksi saat alennuksen ostaessasi ylimääräiset matkatavarasi verkossa viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä. Voit ostaa verkossa ylimääräisiä matkatavaroita, kun se sinulle sopii:

  • kun varaat lentosi
  • lennon varaamisen jälkeen Matkani-palvelusta
  • kun teet lähtöselvityksen

Oletko Flying Blue -jäsen? Voit maksaa ylimääräiset matkatavarat ansaitsemillasi maileilla. Flying Bluen Explorer-jäsenet saavat jopa 10 euron alennuksen ensimmäisestä ylimääräisestä ruumassa kuljetettavasta matkatavarastaan matkustaessaan Economy-luokassa Air Francen tai KLM:n operoimilla lennoilla ympäri maailmaa, kun se varataan vähintään 24 tuntia ennen lähtöä.


Ylimääräisten matkatavaroiden varaaminen ei välttämättä onnistu verkossa osoitteessa KLM.com, jos:

  • lähdet tietyiltä lentokentiltä
  • jokin toinen lentoyhtiö suorittaa matkasi tai osan siitä
  • osa matkastasi tapahtuu junalla tai bussilla

Näissä tapauksissa voit järjestää ylimääräisten matkatavaroiden kuljetuksen lentokentän tiskillä lentokenttämaksua vastaan.

 

Urheiluvälineet ja muut erikoismatkatavarat

Voit ottaa mukaan tietyntyyppisiä urheiluvälineitä ja muita tavaroita käsimatkatavaroiden tai ruumassa kuljetettavien matkatavaroiden sijasta. Lue lisää erikoismatkatavaroista.
 

Matkatavaroiden kuljetus rahtina

Suunnitteletko kuljettavasi jotain seuraavista?

  • Tavarat ruumassa kuljetettavissa matkatavaroissa, jotka painavat yli 32 kg
  • Yli 10:tä ruumassa kuljetettavaa matkatavaraa matkustajaa kohden
  • Jos koko, P + L + K, on yli 300 cm (118 tuumaa)
  • Särkyvät tai muuten epätavalliset matkatavarat

Jos kyseessä on pyörätuoli, musiikki-instrumentti tai jokin urheiluväline, teethän varauksen KLM:n yhteydenottokeskuksen kautta. Joudut maksamaan lisämaksun. Ole hyvä ja tee varauksesi niin aikaisin kuin mahdollista, mutta vähintään 48 tuntia ennen lähtöä.

Suosittelemme järjestämään muiden tavaroiden kuljetuksen paikallisen huolintaliikkeen kanssa.

 

Ehdot ja edellytykset: etukäteen maksetut ylimääräiset matkatavarat

Jos haluat kuljettaa matkatavaroita yli sallitun määrän, voit järjestää sen helposti verkkosivullamme. Ylimääräisiin matkatavaroihin sovelletaan erityisiä ehtoja. Lue lisää näistä ehdoista ja edellytyksistä.