KLM Takes Care

Biopolttoaineen esittelystä lasten elinolosuhteiden parantamiseen, KLM ottaa vastuunsa usealla eri tavalla. Kun matkustat kanssamme, voit tunnistaa osallistumisemme KLM Takes Care -logosta.

Ihmisistä ja maapallosta huolehtiminen

KLM Takes Care

KLM, joka on yksi ilmailualan suurimmista vaikuttajista, pitää vastuun ottamista tärkeänä.

Osallistumme aktiivisesti moniin aloitteisiin paremman maailman hyväksi. Jatkuvien ponnistuksiemme tuloksena olemme, yhdessä AIR FRANCE:n kanssa, jo monien vuosien ajan ylpeinä ylittäneet Dow Jonesin kestävyysindeksin alallamme.

Ota selvää KLM Takes Care -ohjelmasta  (vain englanniksi)

KLM Takes Care -logo

Kun matkustat kanssamme, tunnistat osallistumisemme KLM Takes Care -logosta. Voit nähdä sen pian esimerkiksi koneessa olevissa 100-prosenttisesti biohajoavissa tee- ja kahvikupeissamme!

 

Ponnistuksemme

Uskomme että välitön toimiminen ja tulevaisuuteen sijoittaminen ovat yhtä tärkeitä. Sen vuoksi olemme mukana useassa eri projektissa. Esimerkiksi:

  • Edistymme isoin askelin kestävien biopolttoaineiden  käytössä ja kehityksessä. Maailman luonnon säätiön (World Wide Fund for Nature, WWF) kanssa.
  • Työstämme kestäviä ratkaisuja CO2 -päästöjen vähentämiseksi .
  • Siellä missä mahdollista tarjoamme kestäväksi valmistettuja tuotteita koneessa, kuten UTZ-merkillä merkittyä kestävää kahvia tai MSC-järjestön laatumerkillä merkittyä kestävää kalaa .
  • Tuemme sosiaalisia projekteja  kuten Close the Gap ja Wings of Support, ja KLM:n terveyspalvelu työskentelee VU University Medical Centerin Doctor2Doctor -ohjelmassa myötävaikuttaakseen Kenian terveydenhuoltoon.
  • Jatkamme keskustelua Schipholin alueen  asukkaiden kanssa esimerkiksi melutason rajoittamisesta.
 

Lennä CO2-neutraalisti!

Matkustaessasi voit vähentää jalanjälkiäsi taivaalta. Kompensoi lentosi CO2-päästöjä yksinkertaisesti kirjautuessasi verkossa tai Matkani kautta. Panoksesi CO2ZERO-ohjelmaamme sijoitetaan täysin ja suoraan erilaisiin kestävän energian projekteihin.

Laske oman lentosi CO2-kompensointi