Tietoja ympäristöä säästävästä lentomatkustamisesta

Lentomatkustaminen yhdistää ihmisiä kautta maailman ja luo hyvinvointia sekä työpaikkoja kaikkialla maailmassa. Valitettavasti se myös vaikuttaa ympäristöön. Sen vuoksi me pyrimme tekemään aktiivisesti työtä vähentääksemme, hillitäksemme ja kompensoidaksemme CO₂-päästöjä.
 

Bluey mascot plane


 

KLM CO₂ Reduction Roadmap

Koska olemme yksi ilmailualan suurimmista vaikuttajista, meistä on tärkeää ottaa vastuuta. Siksi meillä on CO₂ Reduction Roadmap, joka on suunnitelma, jossa yhdistyvät nyt saatavilla olevat ratkaisut ja tulevaisuuden innovaatiot. Nykyinen tavoitteemme on vähentää CO2-päästöjämme vuoteen 2020 mennessä 20 %:lla per matkustaja (kun päästöjä verrataan vuoteen 2011). Vuoden 2017 loppuun mennessä olimme jo vähentäneet CO₂-päästöjämme 16 %:lla.

Lue lisää CO₂ Reduction Roadmapista

 
 

CO2ZERO

Omien CO₂-vähennysinvestointiemme lisäksi tiedämme, että matkustajat haluavat osallistua aktiivisesti ympäristöön jättämänsä jäljen pienentämiseen. Siksi aloitimme vuonna 2008 CO2ZERO-kompensointipalvelun, jossa voit pienellä panostuksella tehdä lennostasi CO₂-neutraalin. Käyttämällä tätä palvelua sijoitat CO₂-päästöjä vähentäviin projekteihin Gold Standard for the Global Goals -merkin avulla. Sen lisäksi, että nämä projektit vähentävät CO₂-päästöjä, ne myös tukevat kestävää paikallista kehitystä.

Lue lisää todellisten kohdekohtaisten päästöjen laskemisesta (saatavilla vain englanniksi).


Nämä lasketut arvot perustuvat lentokonetyyppiin, lentomatkan pituuteen ja lennon historiallisiin painotekijöihin. CO2ZERO-palvelumme on yksinkertaisesti helpoin ja tehokkain tapa lentää CO₂-neutraalisti. Kompensoi helposti lentosi CO₂-päästöjä verkossa varauksen yhteydessä tai Matkani-palvelun kautta

. Päästötietojen vahvistamisen ja hiilidioksidipäästöjen laskelmat suorittaa KPMG:n kestävään kehitykseen erikoistunut osasto.

Lataa KPMG:n julistus tai laskentamenetelmän kuvaus.
 
 

KLM Takes Care

Bluey mascot plane
Haluamme luonnollisesti rajoittaa ympäristövaikutuksiamme aina, kun mahdollista, mutta tähtäämme silti korkeammalle. Koetamme löytää parhaat ratkaisut tavoitteen saavuttamiseksi, mutta yritämme myös ennakoida ja vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti. Otamme pyrkimyksissämme kaikki hyvät ideat innolla vastaan. KLM Takes Caresta  näet esimerkkejä siitä, mitä teemme, jotta ilmailu olisi ympäristöystävällisempää.