Tietoja ympäristöä säästävästä lentomatkustamisesta

Lentomatkustaminen yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa ja luo hyvinvointia ja työpaikkoja kaikkialla maailmassa, mutta lisäksi sillä on vaikutus ympäristöön. Sen vuoksi työskentelemme aktiivisesti CO₂-päästöjen vähentämiseksi ja johtaaksemme ilmailualaa kohti kestävämpää tulevaisuutta.
 

Bluey mascot plane


 

Fly Responsibly

Fly Responsibly edustaa sitoumustamme johtaa ilmailualaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Sijoitamme ja luomme jatkuvasti innovaatioita tehdäksemme tuotteistamme ja prosesseistamme kestävämpiä. Vielä on kuitenkin paljon tehtävää. Tiedämme, että lentoyhtiönä meillä on toinenkin suuri vastuu: pitää huoli siitä, että myös lapsillamme on maailma, jota tutkia. Fly Responsibly -ohjelman myötä tuomme jaetun vastuumme koko maailman tietoisuuteen. Voimme onnistua ainoastaan työskentelemällä yhdessä. Liity siis mukaamme jo tänään kestävämmän huomisen puolesta.

Lue mitä voit tehdä. 

 
 

KLM:n reitti kohti hiilipäästöjen vähentämistä

Koemme hiilijalanjäljestämme vastuun ottamisen tärkeäksi, sillä olemme yksi ilmailualan suurimmista toimijoista. Siksi meillä on Carbon Reduction Roadmap – suunnitelma, jossa yhdistyvät nyt saatavilla olevat ratkaisut ja tulevaisuuden innovaatiot. Nykyinen tavoitteemme on vähentää CO₂-päästöjämme vuoteen 2020 mennessä 20 % matkustajaa kohden (verrattuna vuoteen 2011). Suunnitelma on toteutumassa: vuoteen 2018 mennessä olimme vähentäneet hiilipäästöjämme jo 17 %.

Suuntaamme jo nyt katseemme vuoden 2020 jälkeisiin aikoihin. Vuonna 2030 tähtäämme pienentämään CO₂-jalanjälkeämme 15 % vuoteen 2005 verrattuna.

Lue lisää Carbon Reduction Roadmapista. 

 
 

KLM Takes Care

Bluey mascot plane
While we naturally want to limit our environmental impact whenever possible, our ambition extends further. Not only are we working on finding the best solutions for attaining that goal, we’re also pro-actively striving to make a positive contribution to society. And in those efforts, every good idea is welcome. On the KLM Takes Care platform , you’ll find examples of what we are doing to achieve more sustainable aviation.