Suurikokoiset matkustajat

Kaikki matkustajat ansaitsevat mukavan istuimen lentokoneessa. Tarjoamme erityisjärjestelyitä suurikokoisille matkustajille.

Toinen istuin

Jotta kaikilla on mukava ja turvallinen lento, kaikkien matkustajien on kyettävä liikuttamaan istuimensa käsinojaa vaivattomasti ylös ja alas.

Tila käsinojien välillä eri lentokonetyypeissä:

Boeing 737, Fokker 70, EMBRAER 190:

  • Turistiluokka: 43 cm (17,4 tuumaa) 
  • Europe Select -luokka: 43 cm (17,4 tuurna)

 
Boeing 747, 777, Airbus 330:

  • Turistiluokka: 44 cm (17,9 tuumaa)
  • World Business -luokka: 50 cm (20 tuumaa)


Jos tarvitset osan viereisestä istuimesta (istuimista) KLM:n operoimalla lennolla suosittelemme, että varaat itsellesi etukäteen toisen viereisen istuimen. Toinen viereinen istuin voidaan hankkia vain soittamalla KLM:n puhelinvarauksiin. Saat 25 % alennusta toisesta istuimesta. Jos lennollasi on lähdön aikana toinen saman luokan istuin vapaana, voit pyytää hyvitystä toisen istuimen hinnasta.

Mikäli kokosi ei salli sinun istua kunnolla yhdessä istuimessa, etkä ole varannut viereistä istuinta, eikä lennollasi ole saman matkustusluokan istuinta vapaana, on mahdollista, turvallisuuden nimissä sinun ei anneta matkustaa.

Voit pyytää hyvitystä soittamalla meille, tai ottamalla yhteyttä matkatoimistoosi.

Ota yhteyttä KLM:n puhelinvarauksiin
Lue lisää hyvityksistä ja palautuksista

Lähtöselvitys

Sinulle annetaan erityinen kahden istuimen paikka, jos olet varannut itsellesi kaksi istuinta. Et voi tarkastella tai muuttaa näitä istuinpaikkoja kirjautumalla kohtaan Matkani. Sinun tulisi tehdä lähtöselvitys lentokentän lähtöselvitystiskillä ennen lennon lähtöä.

Lue lisää lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä

Matkatavarat

Voit tuoda mukanasi (e-)lipussasi mainitun määrän matkatavaraa. Mikäli olet ostanut itsellesi toisen viereisen istuimen, pätee normaali 1 matkustajan sallittu matkatavaramäärä edelleen. Näet tämän lipustasi. Voit järjestää ylimääräisten matkatavaroiden kuljetuksen lentokentän tiskillä lähtöselvityksen yhteydessä.

Lue lisää matkatavaroistasi