World Business -luokan istumapaikka

Kaikki tiedot korotuksista

Pidätkö Business-luokkamme ylellisyydestä ja lisämukavuuksista? Hemmottele itseäsi korotuksella! Nauti pääsystä lounge-tiloihin, ylellisestä ja tilavasta istuimesta, henkilökohtaisesta palvelusta ja erityisestä ruokailukokemuksesta. Voit korottaa lentosi Business-luokkaan muutamilla eri tavoilla sen mukaan, onko kyseessä mannertenvälinen vai Euroopan sisäinen lento.

Mikä on korotus?

Kutsumme Economy-luokan lipun vaihtamista Business-luokan lipuksi korotukseksi.

Jos istumapaikkoja on vapaana, voit hankkia korotuksen toiseen matkustusluokkaan ennen lähtöselvitystä tai lähtöselvityksessä. Joissain tapauksissa saatamme tarjota sinulle maksullisen viime hetken korotuksen verkossa lähtöselvityksen yhteydessä. Korotus toiseen matkustusluokkaan voidaan tarjota kutakin lento-osuutta kohden – ei koko matkalle. Aika ajoin tämä vaihtoehto on saatavilla alennettuun hintaan. Jos ostat tämän korotuksen alennetulla hinnalla, ansaitut mailit ja saatu XP säilyvät kuitenkin alkuperäisen varauksen sähköpostivahvistuksessa ilmoitetun mukaisina.

Toki meiltä löytyy muitakin vaihtoehtoja, jotka tekevät lennostasi hiukan erityisemmän. Mikäli et kaipaa korotusta, mutta haluat lennollesi lisämukavuutta, on meillä useita istumapaikkavaihtoehtoja. Tarjoamme KLM:n lennoilla useita Economy-luokan istuimia, joissa on suurempi jalkatila tai kallistuskulma kuin standardinmukaisissa istuimissa. Niitä voidaan varata lisämaksusta. Kaikkia näitä istuimia voi ostaa Matkani-palvelun tai verkossa tehtävän lähtöselvityksen kautta tai lentokentällä (jos ne ovat saatavilla lennollasi).

Milloin voin korottaa?

Voit korottaa Business-luokkaan aina lippusi varaamishetkestä lähtöselvitykseen saakka soittamalla KLM:n yhteydenottokeskukseen tai järjestämällä sen Matkani-palvelun kautta (useimmilla lennoilla). Lähtöselvityksesi alkaa 30 tuntia ennen lähtöaikaa (24 tuntia Yhdysvaltoihin lähtevillä ja sieltä saapuvilla lennoilla).
 
Lähtöselvityksen alkaessa voit korottaa ainoastaan, jos saat maksullisen viime hetken korotustarjouksen tai offline-menetelmiemme kautta (saatavuudesta riippuen).
 
Saatavuudesta riippuen voit hyödyntää lisävaihtoehtomme (suurempi jalkatila, jne.) puhelimitse, Matkani-palvelussa tai lentokentällä aina lippusi varaamishetkestä lentosi lähtöön saakka.

Miten voin korottaa?

Voit korottaa Business-luokkaan sekä verkossa että paikan päällä. Korotusten hinnat ovat saatavilla korotusta ostettaessa.

Missä voin korottaa?

Ennen lähtöselvityksen tekemistä voit ostaa korotuksen Matkani-palvelussa. Lähtöselvityksen aikana voit ostaa korotuksen KLM.com-sivustolla, Airfrance.com  -sivustolla tai KLM- tai Air France -sovelluksen kautta. Paikan päällä korotukset voi hoitaa lentokentällä asiakaspalvelijan avulla tai automaatilla, soittamalla KLM:n yhteydenottokeskukseen, lentokoneessa tai lounge-tiloissa (saatavuudesta riippuen).

Haluat ehkä tietää lisää aiheesta…