Kulut ja palautukset

Haluamme matkustajien voivan istua juuri siellä missä he haluavat. Siksi voit valita tavalliset istumapaikat veloituksetta lähtöselvityksen yhteydessä KLM.com-sivustolla tai KLM-sovelluksessa. Lisämaksusta voit valita joko tavallisen istumapaikan etukäteen tai erityisen istumapaikan.

Kulut ja alennukset

  • Voit valita minkä tahansa vapaana olevan tavallisen istumapaikan veloituksetta lähtöselvityksen aikana.
  • Jos kuitenkin haluat pelata varman päälle, voit valita tavallisen istumapaikan myös ennen lähtöselvitystä AIR FRANCEn tai KLM:n operoimille kaukolennoille tai KLM:n operoimille Euroopan-lennoille.
  • Useimmille matkustajille tätä palvelua tarjotaan lisämaksusta, mutta jotkut matkustajat vapautetaan maksusta.
  • Economy Comfort -istumapaikkojen, joissa on enemmän jalkatilaa, sekä suosikki-istumapaikkojen varaaminen näille lennoille voidaan tehdä maksua vastaan. Lue lisää lisämukavuuksien valinnasta.


Täysin joustavat liput


Joustavalla lipulla, jolla voit muuttaa ja/tai peruuttaa matkasi (lippuluokat Y, B ja M) voit lisäksi valita tavalliset istumapaikat maksutta milloin tahansa. Mikäli et ole varma siitä, minkä lipputyypin olet varannut, kirjaudu Matkani-palveluun ja siirry Valitse istumapaikka -kohtaan nähdäksesi, mikäli paikasta veloitetaan.


Ryhmävaraukset

  • Matkaryhmät voivat valita tavalliset istumapaikat veloituksetta kaikille ryhmän jäsenille korkeintaan kahdeksan päivää ennen lähtöä lähtöselvityksen sulkeutumiseen saakka.

Lentojen muutokset

Jos olet varannut istumapaikan ja vaihtanut lentoasi sen jälkeen, voit valita saman istumapaikkatyypin ilmaiseksi uudelle lennollesi.

Jos vaihdat lentoasi, teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saat alun perin valitsemasi istumapaikan. Ajoittain joudumme kuitenkin esimerkiksi vaihtamaan konetta. Tällaisessa tilanteessa toimimme varasuunnitelman mukaan. Tämä tarkoittaa, että pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehtoisen istumapaikan; vastaavan erityismukavuuksilla varustetun istumapaikan tai alun perin varaamaasi tavallisen istumapaikan (ikkuna-/käytävä-/keskipaikka). Pyrimme myös sijoittamaan matkaryhmät vierekkäin. Lue istumapaikkojen valinnan ehdot ja edellytykset.

Palautukset

Olemme hyvin pahoillamme, jos et saanut haluamaasi istumapaikkaa! Sellaisen harvinaisen tapauksen sattuessa, ettemme saa sinulle samantyyppistä erityismukavuuksilla varustettua istumapaikkaa, voit hakea palautusta alun perin varatun istumapaikan kuluista. Tämä on mahdollista myös, jos olit varannut tavallisen istumapaikan maksua vastaan, mutta olimme valinneet sinulle eri istumapaikan.


Lue lisää ja hae palautusta