Kulut ja palautukset

Kulut ja palautukset

Haluamme kaikkien matkustajien voivan istua juuri siellä missä he haluavat. Siksi voit valita ja vaihtaa tavalliset istumapaikat veloituksetta lähtöselvityksen yhteydessä KLM.com-sivustolla tai KLM-sovelluksessa. Voit valita tavallisen istumapaikan etukäteen tai määrätyn istumapaikan lisämaksusta.

Kulut ja alennukset

Voit valita minkä tahansa vapaana olevan tavallisen istumapaikan veloituksetta lähtöselvityksen aikana. Jos kuitenkin haluat pelata varman päälle, voit valita tavallisen istumapaikan myös ennen lähtöselvitystä KLM:n tai Air Francen operoimille kaukolennoille tai KLM:n operoimille Euroopan lennoille. Useimmille matkustajille tätä palvelua tarjotaan lisämaksusta, mutta jotkut matkustajat vapautetaan maksusta. Lue lisää tavallisten istumapaikkojen valitsemisesta. Economy Comfort -alueen istuinpaikat, istuinpaikat, joissa on enemmän jalkatilaa, istumapaikka 2:n istuimen riviltä sekä edessä olevat istuinpaikat ovat varattavissa näillä KLM:n lennoilla lisämaksusta. Lue lisää lisämukavuuksien valinnasta.

Täysin joustavat liput

Joustavalla lipulla, jolla voit muuttaa ja/tai peruuttaa matkasi (tariffityypit Y, B ja M), voit lisäksi valita tavalliset istumapaikat veloituksetta milloin tahansa. Mikäli et ole varma siitä, minkä lipputyypin olet varannut, kirjaudu Matkani-palveluun ja siirry Valitse istumapaikka -kohtaan nähdäksesi, mikäli paikasta veloitetaan.

Vähintään kymmenen hengen ryhmät

Matkaryhmät voivat valita tavalliset istumapaikat veloituksetta kaikille ryhmän jäsenille korkeintaan kahdeksan päivää ennen lähtöä lähtöselvityksen sulkeutumiseen saakka.

Lentojen muutokset

Jos olet varannut istumapaikan ja vaihtanut lentoasi sen jälkeen, voit valita saman istumapaikkatyypin veloituksetta uudelle lennollesi.

Jos vaihdat lentoasi, teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saat alun perin valitsemasi istumapaikan. Ajoittain joudumme kuitenkin esimerkiksi vaihtamaan lentokonetta. Tällaisessa tilanteessa toimimme varasuunnitelman mukaan. Tämä tarkoittaa, että pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehtoisen istumapaikan; vastaavan erityismukavuuksilla varustetun istumapaikan tai alun perin varaamaasi tavallisen istumapaikan (ikkuna-/käytävä-/keskipaikka). Pyrimme myös sijoittamaan matkaryhmät vierekkäin. Lue .

Palautukset

Olemme hyvin pahoillamme, jos et saanut haluamaasi istumapaikkaa! Sellaisen harvinaisen tapauksen sattuessa, ettemme saa sinulle samantyyppistä erityismukavuuksilla varustettua istumapaikkaa, voit hakea palautusta alun perin varatun istumapaikan kuluista. Tämä on mahdollista myös, jos olit varannut tavallisen istumapaikan lisämaksusta, mutta osoitimme sinulle eri istumapaikan. Lue lisää ja hae palautusta.

Saatat olla kiinnostunut aiheesta…