KLM Meet & Seat

Haluaisitko saada selville, kuka on KLM:n lennollasi? Meet & Seat -palvelulla voit katsella muiden matkustajien Facebook-, Google+- tai LinkedIn-profiilitietoja ja nähdä, missä he istuvat – jo paljon ennen lentosi lähtöä.

Meet & Seat-palvelu


Mikä on Meet & Seat

KLM:n Meet & Seat -palvelun avulla saat lisätietoja KLM:n lennollasi olevista mielenkiintoisista ihmisistä, esim. muista matkustajista, jotka ovat kiinnostuneet samalaisista asioista kanssasi.

Jaa vain Facebook-, Google+- tai LinkedIn-profiilitietosi voidaksesi katsella muiden tietonsa jakaneiden matkustajien profiileja ja nähdä, missä he istuvat. Voit tietysti myös valita oman istuinpaikkasi.

Meet & Seat on käytettävissä:

  • Yhden matkustajan varauksiin kaikilla Amsterdamista lähtevillä tai sinne saapuvilla KLM:n lennoilla.
  • Kunnes lennon lähtöön on 1 tunti aikaa
  • Matkani-sivulla tai tehdessäsi lähtöselvityksen verkossaKatso, kenen kanssa lennät

Siirry Matkani-sivulle

 

 

Miten se toimii

Meet and Seat
  1. Sivulla KLM.com, kirjaudu sisään kohdassa Matkani tai tee lähtöselvitys (aikaisintaan 30 tuntia ennen lähtöä) ja siirry istuinpaikkakartalle.
  2. Kirjaudu sisään Facebook-, Google+- tai LinkedIn-tilillesi.
  3. Valitse profiilitiedot, jotka haluat jakaa muiden tietonsa jakaneiden matkustajien kanssa, ja lisää matkatietosi.

Seuraavaksi, istuinpaikkakartasta näet:

  • Muiden tietonsa jakaneiden matkustajien profiilitiedot – huolimatta siitä, mitä sosiaalista mediaa he ovat käyttäneet
  • Heidän valitsemansa istuinpaikat
  • Vapaat istuinpaikat: voit valita istuinpaikkasi, esim. sellaisen henkilön vierestä, joka on kiinnostunut samoista asioista kuin sinä – ja vaihtaa paikkaa niin usein kuin tahdot.

Halutessasi voit tilata sähköpostiisi 3 päivää ennen lennon lähtöä viestin, jossa kerrotaan, ketkä ovat liittyneet Meet & Seat -palveluun lennollasi.

Profiili ja yksityisyys

Voit aina halutessasi näyttää vähemmän tai enemmän profiilitietoja tai poistaa profiilitietosi istuinpaikkakartasta kokonaan.

KLM ei käytä profiilitietojasi muihin tarkoituksiin kuin Meet & Seat -palveluun. Emme myöskään luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Tietosi poistetaan automaattisesti 48 tunnin kuluttua lentosi lähdöstä.

Lue Meet & Seat -palvelun Ehdot ja edellytykset

Istuinpaikkasi

Kun jaat tietosi Meet & Seat -palvelun kautta, voit vaihtaa istuinpaikkaa niin usein, kuin haluat ja järjestää itsellesi istuinpaikan lisämukavuuksilla Economy-luokassa.

Jos haluat poistaa profiilisi Meet & Seat -palvelusta, istuinpaikkasi numero pysyy samana, mutta voit vaihtaa sen niin usein kuin tahdot käyttämättä Meet & Seat-palvelua.

Huomaathan, että Meet & Seat -palvelu on käytössä Matkani-linkin kautta, kun lähtöön on aikaa vähintään 48 tuntia, ja lähtöselvityksen kautta, kun lähtöön on aikaa enintään 30 tuntia, mutta vähintään 1 tunti. Sen jälkeen et voi katsella muiden tietonsa jakaneiden matkustajien profiilitietoja tai heidän istuinpaikkojensa sijaintia tai vaihtaa istuinpaikkasi.