KLM Meet & Seat

Haluaisitko saada selville, kuka on KLM:n lennollasi? Meet & Seat -palvelulla voit katsella muiden matkustajien Facebook-, Google+- tai LinkedIn-profiilitietoja ja nähdä, missä he istuvat – jo paljon ennen lentosi lähtöä.

Meet & Seat-palvelu


Mikä on Meet & Seat

KLM:n Meet & Seat -palvelun avulla saat lisätietoja KLM:n lennollasi olevista mielenkiintoisista ihmisistä, esim. muista matkustajista, jotka ovat kiinnostuneet samalaisista asioista kanssasi.

Jaa vain Facebook-, Google+- tai LinkedIn-profiilitietosi voidaksesi katsella muiden tietonsa jakaneiden matkustajien profiileja ja nähdä, missä he istuvat. Voit tietysti myös valita oman istuinpaikkasi.

Meet & Seat on käytettävissä:

  • Yhden matkustajan varauksiin kaikilla Amsterdamista lähtevillä tai sinne saapuvilla KLM:n lennoilla.
  • Kunnes lennon lähtöön on 1 tunti aikaa
  • Matkani-sivulla tai tehdessäsi lähtöselvityksen verkossaKatso, kenen kanssa lennät

Siirry Matkani-sivulle

 

 

Miten se toimii

Meet and Seat image with Facebook and Linkedin logos
  1. Sivulla KLM.com, kirjaudu sisään kohdassa Matkani tai tee lähtöselvitys (aikaisintaan 30 tuntia ennen lähtöä) ja siirry istuinpaikkakartalle.
  2. Kirjaudu sisään Facebook-, Google+- tai LinkedIn-tilillesi.
  3. Valitse profiilitiedot, jotka haluat jakaa muiden tietonsa jakaneiden matkustajien kanssa, ja lisää matkatietosi.

Seuraavaksi, istuinpaikkakartasta näet:

  • Muiden tietonsa jakaneiden matkustajien profiilitiedot – huolimatta siitä, mitä sosiaalista mediaa he ovat käyttäneet
  • Heidän valitsemansa istuinpaikat
  • Vapaat istuinpaikat: voit valita istuinpaikkasi, esim. sellaisen henkilön vierestä, joka on kiinnostunut samoista asioista kuin sinä – ja vaihtaa paikkaa niin usein kuin tahdot.

Halutessasi voit tilata sähköpostiisi 3 päivää ennen lennon lähtöä viestin, jossa kerrotaan, ketkä ovat liittyneet Meet & Seat -palveluun lennollasi.

Profiili ja yksityisyys

Voit aina halutessasi näyttää vähemmän tai enemmän profiilitietoja tai poistaa profiilitietosi istuinpaikkakartasta kokonaan.

KLM ei käytä profiilitietojasi muihin tarkoituksiin kuin Meet & Seat -palveluun. Emme myöskään luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Tietosi poistetaan automaattisesti 48 tunnin kuluttua lentosi lähdöstä.

Lue Meet & Seat -palvelun Ehdot ja edellytykset

Istuinpaikkasi

Kun jaat tietosi Meet & Seat -palvelun kautta, voit vaihtaa istuinpaikkaa niin usein, kuin haluat ja järjestää itsellesi istuinpaikan lisämukavuuksilla Economy-luokassa.

Jos haluat poistaa profiilisi Meet & Seat -palvelusta, istuinpaikkasi numero pysyy samana, mutta voit vaihtaa sen niin usein kuin tahdot käyttämättä Meet & Seat-palvelua.

Huomaathan, että Meet & Seat -palvelu on käytössä Matkani-linkin kautta, kun lähtöön on aikaa vähintään 48 tuntia, ja lähtöselvityksen kautta, kun lähtöön on aikaa enintään 30 tuntia, mutta vähintään 1 tunti. Sen jälkeen et voi katsella muiden tietonsa jakaneiden matkustajien profiilitietoja tai heidän istuinpaikkojensa sijaintia tai vaihtaa istuinpaikkasi.