Suurikokoiset matkustajat

Kaikki matkustajat ansaitsevat mukavan istuimen lentokoneessa. Tarjoamme erityisjärjestelyitä suurikokoisille matkustajille.
 

Toinen istuin

Jotta kaikilla olisi lentokoneessa mukavaa ja turvallista, kaikkien matkustajien pitää pystyä liikuttamaan istuimensa käsinojia vaivattomasti ylös ja alas.

Tila käsinojien välillä lentokoneen tyypin mukaan:

Boeing 737, Fokker 70, EMBRAER 190:

  • Economy-luokka: 43 cm (17,4 tuumaa)
  • Europe Select: 43 cm (17,4 tuumaa)

 

Boeing 747, 777, Airbus 330:

  • Economy-luokka: 44 cm (17,9 tuumaa)
  • World Business -luokka: 50 cm (20 tuumaa)

 

Mikäli viet osan viereisestä istumapaikasta tai istumapaikoista KLM:n lennolla, kehotamme varaamaan myös viereisen istumapaikan etukäteen. Toisen viereisen istumapaikan voit varata ainoastaan soittamalla KLM:n puhelinvarauksiin. Saat 25 %:n alennuksen toisesta istumapaikasta. Jos lähdön hetkellä on vapaana toinen saman matkustusluokan istumapaikka, voit hakea palautusta toisen istumapaikan hinnasta.

Jos et ole varannut toista viereistä istumapaikkaa eikä lennollasi ole toista istumapaikkaa vapaana samassa matkustusluokassa, sinua ei ehkä voida turvallisuuden vuoksi päästää matkustamaan, jos kokosi takia et voi istua kunnolla yhdellä istumapaikalla.

Voit hakea palautusta soittamalla meille tai ottamalla yhteyttä matkanjärjestäjääsi.

Ota yhteyttä KLM:n yhteydenottokeskukseen
Lue lisää hyvityksistä ja maksujen palautuksista

 

Lähtöselvitys

Sinulle annetaan erityinen kahden istuimen paikka, jos olet varannut itsellesi kaksi istuinta. Et voi tarkastella tai muuttaa näitä istuinpaikkoja kirjautumalla kohtaan Matkani. Sinun tulisi tehdä lähtöselvitys lentokentän lähtöselvitystiskillä ennen lennon lähtöä.

Lue lisää lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä

 

Matkatavarat

Voit tuoda mukanasi (e-)lipussasi mainitun määrän matkatavaraa. Mikäli olet ostanut itsellesi toisen viereisen istuimen, pätee normaali 1 matkustajan sallittu matkatavaramäärä edelleen. Näet tämän lipustasi. Voit järjestää ylimääräisten matkatavaroiden kuljetuksen lentokentän tiskillä lähtöselvityksen yhteydessä.

Lue lisää matkatavaroistasi