Kiinalainen isä ja tytär

Erikoistoiveet istumapaikkojen suhteen

Voit esittää useita erikoistoiveita istumapaikkojen suhteen lentäessäsi kanssamme. Jotkut pyynnöt voi tehdä KLM:n yhteydenottokeskuksen kautta ja toiset voi tehdä helposti itse verkossa tai paikan päällä.

Kookkaat matkustajat

Jotta kaikilla olisi lentokoneessa mukavaa ja turvallista, kaikkien matkustajien pitää pystyä liikuttamaan istuimensa käsinojia vaivattomasti ylös ja alas. Tila käsinojien välillä lentokoneen tyypin mukaan:
 
Airbus A330:
 • 46 cm (18 tuumaa) Economy-luokassa
 • 50 cm (20 tuumaa) Business-luokassa
 
Boeing 747:
 • 44 cm (17,5 tuumaa) Economy-luokassa
 • 50 cm (20 tuumaa) Business-luokassa
 
Boeing 777:
 • 43 cm (17 tuumaa) Economy-luokassa
 • 50 cm (20 tuumaa) Business-luokassa
 
Boeing 787-9:
 • 43 cm (17 tuumaa) Economy-luokassa
 • 53 cm (21 tuumaa) Business-luokassa
 
Boeing 737:
 • 43 cm (17 tuumaa) Economy-luokassa
 • 43 cm (17 tuumaa) + tyhjä istumapaikka vieressäsi Business-luokassa
 
Embraer 175/190:
 • 45 cm (18 tuumaa) Economy-luokassa
 • 45 cm (18 tuumaa) + tyhjä istumapaikka vieressäsi Business-luokassa

 
Mikäli viet osan viereisestä istumapaikasta tai istumapaikoista KLM:n lennolla, kehotamme varaamaan myös viereisen istumapaikan etukäteen. Jos et ole varannut toista vierekkäistä istumapaikkaa, eikä lennollasi ole toista istumapaikkaa vapaana samassa matkustusluokassa, sinua ei ehkä voida päästää matkustamaan turvallisuutesi takaamiseksi.
 

Toisen vierekkäisen istumapaikan voit varata ainoastaan soittamalla KLM:n yhteydenottokeskukseen. Saat 25 % alennusta toisesta istumapaikasta. Jos lähdön hetkellä on vapaana toinen saman matkustusluokan istumapaikka, voit hakea palautusta toisen istumapaikan hinnasta.

Jos olet varannut kaksi istumapaikkaa, osoitetaan sinulle määrätyt istumapaikat. Valitettavasti näiden istumapaikkojen tarkasteleminen tai muuttaminen verkossa ei ole mahdollista. Sinun täytyy tehdä lähtöselvitys lentokentän lähtöselvitystiskillä. Jos olet ostanut toisen vierekkäisen istumapaikan, lipussasi näkyvä standardinmukainen matkatavarakiintiö yhdelle matkustajalle on silti yhä voimassa. Voit järjestää itsellesi ylimääräisiä matkatavaroita lähtöselvityksen yhteydessä lentokentällä. Lue lisää matkatavaroistasi.

Haluaisitko hiukan enemmän jalkatilaa toisen istumapaikkasi lisäksi? Economy-luokassa tarjoamme sekä Euroopan sisäisillä lennoilla että mannertenvälisillä lennoilla Economy Comfort -alueen istuinpaikkoja, joissa on suurempi jalkatila ja kallistuskulma.

Vauvojen ja lasten istumapaikat

Haluatko varata istumapaikan lapselle? Useimmissa tapauksissa voit varata istumapaikan samaan tapaan kuin aikuiselle. Muutamia poikkeuksia kuitenkin löytyy, kuten jos matkustat useamman kuin yhden vauvan kanssa tai jos lapsesi tarvitsee Yksin matkustavien lasten saattopalvelua. Lue lisää lasten istumapaikkojen (varaamisesta).

Ryhmämatkat – vähintään 10 istumapaikkaa

Haluatko varata vähintään 10 istumapaikkaa samalle lennolle? KLM tarjoaa sinulle etuna kilpailukykyiset ryhmätariffit, joustavat lippuvaihtoehdot sekä tasokkaan tuen ryhmäsi matkavarauksiin. Ryhmämatkailijat voivat valita tavalliset istumapaikat veloituksetta kaikille ryhmän jäsenille korkeintaan kahdeksan päivää ennen lähtöä lähtöselvityksen sulkeutumiseen saakka.

Lue lisää ryhmävarauksista.

Haluat ehkä tietää lisää aiheesta…