Bisnesluokan ateriat

Nauti huippukokkien valmistamista laatuaterioista! KLM:n bisnesluokassa voit nauttia myös ensiluokkaisista viineistä ja laajasta juomien ja välipalojen valikoimasta.

World Business -luokka

Pidämme huolen siitä, että sinulle tarjoillaan vain parasta kaikilla KLM:n mannertenvälisillä lennoilla. Toivotamme sinut tervetulleeksi lasillisella samppanjaa tai mehua jo ennen kuin koneesi on noussut ilmaan.

Ateriat
Nauti hollantilaisen huippukokin Jacob Jan Boerman* valmistamasta erikoisateriasta, joka tarjoillaan hollantilaisen suunnittelijan Marcel Wandersin astiastosta. Voit itse yhdistellä oman ateriasi saatavilla olevista vaihtoehdoista:

  • Kylmä alkuruoka tai kasviskeitto.
  • Useita vuorokaudenaikaan sopivia pääruokia.
  • Kattava valikoima jälkiruokia, kuten piirakoita, tuoreita hedelmiä ja juustoja. Juomaksi tarjoillaan lasillinen port- tai jälkiruokaviiniä.

Yli kahdeksan tuntia kestävillä KLM:n lennoilla, jotka saapuvat määränpäähänsä aikaisin aamulla, voit valita mieleisesi aamiaisen. Tarjolla on munaruokia, pannukakkua, jogurttia, muroja, aamiaishiutaleita, erilaisia voileipiä ja hedelmiä.

Vaihdamme ruokalistaa säännöllisin väliajoin ja käytämme tuoreita aineksia aina kuin mahdollista.

Juomat
KLM:n lennoilla on aina tarjolla on useita eri juomavaihtoehtoja – virvokkeista ja tuoremehuista aina olueen ja mineraaliveteen asti. Tarjoilemme joka aterialla myös (alkoholipitoisia ja alkoholittomia) kuumia ja kylmiä juomia.

Lasillinen hyvää viiniä kruunaa ateriasi. Voit nauttia viiniasiantuntijoidemme lennollesi valitsemista viineistä.

Aterioiden välillä tarjoiltavat välipalat
Aterioiden välillä tarjoilemme laajan valikoiman terveellisiä, suolaisia ja makeita välipaloja, kuten herkullisia voileipiä, raakoja vihanneksia ja dippiä ja orgaanista australialaista jäätelöä.

Lennot Aasiaan ja takaisin
Kaikilla Kiinan, Intian, Japanin ja Korean lennoillamme tarjoilemme myös perinteisiä aasialaisia ruokalajeja, jotka voidaan nauttia aasialaisilla ruokailuvälineillä.

Lue lisää aasialaisista aterioista lennon aikana

*uskonnollisiin vakaumuksiin tai erikoisruokavalioon liittyvät erikoisateriat ovat muiden keittiömestareiden valmistamia

Europe Business -luokka

Jos lennät Euroopan sisäisellä lennolla, voit nauttia hollantilaisten huippukokkien valmistamista herkullisista aterioista Marcel Wandersin suunnittelemista astioista.


  • Tarjoilemme kylmän aterian kaikilla KLM:n Cityhopper-lennoilla ja kaikilla KLM:n lennoilla, jotka kestävät alle 120 minuuttia. Vuorokauden ajasta riippuen tarjoilemme valikoiman tuoreita voileipiä, pääruokana salaatin tai tapas-lautasen, orgaanista jogurttia, alkupaloja ja/tai jälkiruoan.
  • KLM:n lennoilla, joiden kesto on yli 120 minuuttia, voit valita kahdesta lämpimästä ateriasta.
  • KLM:n lennoilla, joiden kesto on yli 170 minuuttia, tarjoilemme herkullisen kolmen ruokalajin aterian, jossa voit valita kahdesta lämpimästä pääruokalajista. Kaikkiin aterioihin sisältyvät alkupalat, jälkiruoka ja salaatti.


Käytämme tuoreita aineksia aina kuin mahdollista ja käytämme joka kuukausi yhtä neljästä vaihtuvasta ruokalistasta.

Juomat
KLM:n Euroopan lennoilla on aina tarjolla useita eri juomavaihtoehtoja: virvoitusjuomia, tuoremehuja, olutta ja mineraalivettä. Tarjoilemme joka aterialla myös (alkoholipitoisia ja alkoholittomia) kuumia ja kylmiä juomia.

Lasillinen hyvää viiniä kruunaa ateriasi. Voit nauttia viiniasiantuntijoidemme lennollesi valitsemista viineistä.

Varasitko lennon? Tutustu ruokalistaan

Haluatko tutustua lennon ruokalistaan (ja saada lisätietoja lennosta, miehistöstä ja lentokoneesta)? Kun KLM:n lennon lähtöön on enintään 48 tuntia, voit käyttää lento-opasta Matkani-palvelun kautta.

Lue lisää lento-oppaasta