Business-luokan ateriat

Nauti huippukokkien valmistamista laatuaterioista! KLM:n Business-luokassa voit nauttia myös ensiluokkaisista viineistä ja laajasta juomien ja välipalojen valikoimasta.
 

World Business -luokka

Pidämme huolen siitä, että sinulle tarjoillaan vain parasta kaikilla KLM:n mannertenvälisillä lennoilla. Toivotamme sinut tervetulleeksi lasillisella samppanjaa tai mehua jo ennen kuin koneesi on edes noussut ilmaan.

Ateriat

Nauti hollantilaisen huippukokin Jonnie Boerin* valmistamasta erikoisateriasta, joka tarjoillaan hollantilaisen suunnittelijan Marcel Wandersin astiastosta. Voit luoda oman ateriasi saatavilla olevista vaihtoehdoista:

  • Voit valita joko kylmän alkuruoan tai kasviskeiton.
  • Tarjolla on useita vuorokaudenaikaan sopivia pääruokia.
  • Jälkiruokavalikoimaan kuuluu useita makeita jälkiruokia, tuoreita hedelmiä ja juustolautanen. Juomaksi tarjoillaan lasillinen port- tai jälkiruokaviiniä.

Vaihdamme ruokalistaa säännöllisin väliajoin ja käytämme tuoreita aineksia aina kun mahdollista. Voit valita mieleisesi aamiaisen niillä KLM:n lennoilla, jotka saapuvat määränpäähänsä aikaisin aamulla. Tarjolla on makea tai suolainen aamiainen, jogurttia, mysliä sekä erilaisia leipiä ja hedelmiä.

* Uskonnollisiin vakaumuksiin tai erikoisruokavalioon liittyvät erikoisateriat ovat muiden keittiömestareiden valmistamia.

Juomat ja välipalat

KLM:n lennollasi valittavanasi on aina lukuisia juomavaihtoehtoja virvoitusjuomista ja tuoremehuista olueen ja kivennäisveteen. Tarjoilemme joka aterialla myös (alkoholipitoisia ja alkoholittomia) kuumia ja kylmiä juomia.

Lasillinen hyvää viiniä kruunaa ateriasi. Voit nauttia viiniasiantuntijoidemme lennollesi valitsemista viineistä.

Aterioiden välissä tarjoamme laajan valikoiman terveellisiä suolaisia ja makeita välipaloja

Aasiaan ja takaisin

Kaikilla KLM:n Kiinan, Intian, Japanin ja Korean lennoilla tarjoilemme perinteisiä aasialaisia ruokalajeja aasialaisista tarjoiluastioista.

Lue lisää lennolla tarjottavista aasialaisista aterioista

 

Europe Business -luokka

Jos lennät Euroopan sisäisellä lennolla, voit nauttia hollantilaisten huippukokkien valmistamista herkullisista aterioista Marcel Wandersin suunnittelemista astioista.

  • Tarjoilemme kylmän aterian kaikilla KLM:n Cityhopper-lennoilla ja kaikilla KLM:n lennoilla, jotka kestävät alle 120 minuuttia. Vuorokauden ajasta riippuen tarjoilemme valikoiman tuoreita voileipiä tai pääruokasalaatin, orgaanista jogurttia, alkupaloja ja/tai jälkiruoan.
  • Useimmilla yli 120 minuuttia kestävillä* KLM:n lennoilla tarjoilemme herkullisen kolmen ruokalajin aterian, jossa voit valita kahdesta lämpimästä, hollantilaisen huippukokki Onno Kokmeijerin valmistamasta pääruokalajista. Näillä KLM:n lennoilla kaikkiin aterioihin sisältyy alkupala ja jälkiruoka.

*kohteet: AGP, ALC, ATH, CTA, HEL, IST, KBP, LED, LIS, MAD, OTP, SVO ja VLC.

Juomat

KLM:n Euroopan lennoilla on aina tarjolla useita eri juomavaihtoehtoja: virvoitusjuomia, tuoremehuja, olutta ja mineraalivettä.

Lasillinen hyvää viiniä kruunaa ateriasi. Voit nauttia viiniasiantuntijoidemme lennollesi valitsemista viineistä.