Business-luokan ateriat

Nauti huippukokkien valmistamista laatuaterioista! KLM:n Business-luokassa voit nauttia myös ensiluokkaisista viineistä ja laajasta juomien ja välipalojen valikoimasta.
 

World Business -luokka

Pidämme huolen siitä, että sinulle tarjoillaan vain parasta kaikilla KLM:n mannertenvälisillä lennoilla. Toivotamme sinut tervetulleeksi lasillisella samppanjaa tai mehua jo ennen kuin koneesi on edes noussut ilmaan.

Ateriat
Nauti hollantilaisen huippukokin Jonnie Boerin* valmistamasta erikoisateriasta, joka tarjoillaan hollantilaisen suunnittelijan Marcel Wandersin astiastosta. Voit itse yhdistellä oman ateriasi saatavilla olevista vaihtoehdoista:

 • Voit valita joko kylmän alkuruoan tai kasviskeiton.
 • Tarjolla on useita vuorokaudenaikaan sopivia pääruokia.
 • Jälkiruokavalikoimaan kuuluu useita makeita jälkiruokia, tuoreita hedelmiä ja juustolautanen. Juomaksi tarjoillaan lasillinen port- tai jälkiruokaviiniä.


KLM:n lennoilla, jotka saapuvat määränpäähänsä aikaisin aamulla, voit valita mieleisesi aamiaisen. Tarjolla on makea tai suolainen aamiainen, jogurttia, mysliä sekä erilaisia leipiä ja hedelmiä.

Vaihdamme ruokalistaa säännöllisin väliajoin ja käytämme tuoreita aineksia aina kun mahdollista.

Milloin vain

Milloin vain -palvelun avulla voit varautua ihanaan ruokailukokemukseen! Voit valita mitä haluat syödä ja milloin lennon aikana. Illallisesi tarjoillaan sinulle aitoon ravintolatyyliin, kun sinulle sopii parhaiten, täysin oman aikataulusi mukaan.

Tuoreeltaan valmistettujen aterioittemme lisäksi tarjolla on viiden aterian valikoima erityisiä Milloin vain -aterioita. Voit valita haluatko nämä ateriat perusaterian lisäksi vai jätätkö perusaterian väliin kokonaan, jolloin jaksat paremmin nauttia Milloin vain -palvelusta.

Milloin vain on saatavilla World Business -luokan matkustajille seuraavilla reiteillä:

 • Amsterdam - Johannesburg
 • Amsterdam - Bangkok
 • Amsterdam - Tokio
 • Amsterdam - Osaka

Huomio: täydellistä Milloin vain -palvelua (mukaan lukien Milloin vain -ateriat) ei ole saatavilla alla olevilla yölennoilla. Näillä yölennoilla tarjoamme kuitenkin tuoreeltaan valmistettuja aterioita ja aamiaisen sekä ilmaisia virvoitusjuomia.

 • Johannesburgista Amsterdamiin
 • Amsterdamista Bangkokiin
 • Amsterdamista Tokioon
 • Amsterdamista Osakaan

Juomat
KLM:n lennoilla on aina tarjolla useita eri juomavaihtoehtoja: virvoitusjuomia, tuoremehuja, olutta ja mineraalivettä. Tarjoilemme joka aterialla myös (alkoholipitoisia ja alkoholittomia) kuumia ja kylmiä juomia.

Lasillinen hyvää viiniä kruunaa ateriasi. Voit nauttia viiniasiantuntijoidemme lennollesi valitsemista viineistä.

Aterioiden välillä tarjoiltavat välipalat
Aterioiden välillä tarjolla on laaja valikoima terveellisiä, suolaisia ja makeita välipaloja

Aasiaan ja takaisin

Kaikilla Kiinan, Intian, Japanin ja Korean lennoillamme tarjoilemme myös perinteisiä aasialaisia ruokalajeja, jotka voidaan nauttia aasialaisilla ruokailuvälineillä.

Lue lisää lennolla tarjottavista aasialaisista aterioista

* uskonnollisiin vakaumuksiin tai erikoisruokavalioon liittyvät erikoisateriat ovat muiden keittiömestareiden valmistamia.

 

Europe Business -luokka

Jos lennät Euroopan sisäisellä lennolla, voit nauttia hollantilaisten huippukokkien valmistamista herkullisista aterioista Marcel Wandersin suunnittelemista astioista.

 • Tarjoilemme kylmän aterian kaikilla KLM:n Cityhopper-lennoilla ja kaikilla KLM:n lennoilla, jotka kestävät alle 120 minuuttia. Vuorokauden ajasta riippuen tarjoilemme valikoiman tuoreita voileipiä tai pääruokasalaatin, orgaanista jogurttia, alkupaloja ja/tai jälkiruoan.
 • Useimmilla yli 120 minuuttia kestävillä* KLM:n lennoilla tarjoilemme herkullisen kolmen ruokalajin aterian, jossa voit valita kahdesta lämpimästä, hollantilaisen huippukokki Onno Kokmeijerin valmistamasta pääruokalajista. Näillä KLM:n lennoilla kaikkiin aterioihin sisältyy alkupala ja jälkiruoka.

*kohteet: AGP, ALC, ATH, CTA, HEL, IST, KBP, LED, LIS, MAD, OTP, SVO ja VLC.

Juomat
KLM:n Euroopan lennoilla on aina tarjolla useita eri juomavaihtoehtoja: virvoitusjuomia, tuoremehuja, olutta ja mineraalivettä.

Lasillinen hyvää viiniä kruunaa ateriasi. Voit nauttia viiniasiantuntijoidemme lennollesi valitsemista viineistä.

 

Varasitko lennon? Tutustu ruokalistaan

Haluaisitko tietää, mitä ruokalistalta löytyy (ja lukea muita mielenkiintoisia tietoja miehistöstä ja lentokoneesta)? Kun KLM:n lennon lähtöön on enintään 31 päivää, voit siirtyä Flight Guide -oppaaseesi Matkani-palvelun kautta.

Siirry suoraan Flight Guide -oppaaseen