Economy-luokan ateriat

KLM:n Economy-luokassa voit nauttia laajasta virvoitusjuomavalikoimasta, Tasty Blue -ateriasta tai tukevasta voileivästä.

Mannertenvälinen Economy-luokka

Kaikilla mannertenvälisillä lennoilla toivotamme sinut tervetulleeksi haluamasi virvoitusjuoman kanssa. Aina ennen ateriaa saat mukavan lämpimän pyyhkeen virkistäytymistä varten sekä aperitiivin pähkinöiden kera. Sen jälkeen sinulle tarjoillaan alkupaloja, kahdesta lämpimästä Tasty Blue -ateriasta valitsemasi vaihtoehto sekä jälkiruoka. Aterian kanssa saat luonnollisesti myös tuoreen sämpylän sekä voita ja juustoa. Ruoan jälkeen tarjoilemme maksutta kahvia, teetä ja alkoholipitoisia juomia.

Lyhyemmillä lennoilla tarjoilemme tuoreen voileivän tai muun välipalan ennen laskeutumista. Pidemmillä lennoilla tarjoilemme toisenkin aterian. Vuorokaudenajasta riippuen tämä on aamiainen, lounas tai illallinen. Aterioiden välissä tarjoilemme välipaloja, jäätelöä tai voileipää. Halutessasi vielä lisää voit pyytää henkilökunnalta makean tai suolaisen välipalan.

Juomat
Aterian kanssa tarjoilemme kuumia ja kylmiä juomia (alkoholipitoisia ja alkoholittomia), kuten kestävän kehityksen mukaista kahvia ja teetä, virvokkeita, hedelmämehua, olutta sekä ensiluokkaista ja palkittua viiniä. Koko lennon ajan tarjoilemme juomia joka tunti.

A la carte -ateria
Useimmilla Amsterdamista lähtevillä KLM:n mannertenvälisillä lennoilla on vieläkin suurempi lämpimien aterioiden valikoima, josta voit tehdä oman valintasi tilatessasi à la carte -aterian KLM.com-verkkosivustolla ennen lähtöä.

Lue lisää à la carte -ruokalistasta Economy-luokassa

Aasiaan ja takaisin
Kaikilla Kiinaan, Intiaan, Japaniin ja Koreaan ja sieltä takaisin lentävillä lennoilla tarjoamme tunnettujen ravintoloiden valmistamia aasialaisia aterioita.

Lue lisää reittikohtaisista palveluistamme

Euroopan Economy-luokka

Meillä on laaja valikoima kuumia ja kylmiä juomia, mukaan lukien mehut, virvoitusjuomat, viinit, oluet ja tee tai kahvi.

Lennon pituudesta ja lähtöajasta riippuen tarjoilemme joko välipalan tai tuoreen voileivän tai wrapin.

  • Korkeintaan 45 minuuttia kestävillä lennoilla tarjoilemme makean ja suolaisen välipalan.
  • Korkeintaan 120 minuuttia kestävillä lennoilla tarjoilemme vuorokaudenajasta riippuen maukkaita voileipiä erilaisilla täytteillä, herkullisen wrapin tai makean ja suolaisen välipalan.
  • Yli 120 minuuttia kestävillä lennoilla tarjoilemme kuumia välipaloja tai makeita leivonnaisia.


Vaihdamme välipala- ja voileipävalikoimaamme säännöllisin väliajoin.

Varasitko lennon? Tutustu ruokalistaan

Haluaisitko tietää, mitä ruokalistalta löytyy (ja lukea muita mielenkiintoisia tietoja miehistöstä ja lentokoneesta)? Kun KLM:n lennon lähtöön on enintään 31 päivää, voit siirtyä Flight Guide -oppaaseesi Matkani-palvelun kautta.

Siirry suoraan Flight Guide -oppaaseen