Economy-luokan ateriat

KLM:n Economy-luokassa voit nauttia laajasta virvoitusjuomavalikoimasta, kattavasta ateriavalikoimasta tai makeasta tai suolaisesta välipalasta.
 

Varasitko lennon? Tutustu ruokalistaasi!

Haluaisitko tietää, mitä ruokalistalta löytyy lennollasi (ja saada lisätietoa miehistöstä ja lentokoneesta)? Kun KLM:n lennon lähtöön on enintään 31 päivää, voit siirtyä Flight Guide -oppaaseesi Matkani-palvelun kautta.

Siirry suoraan Flight Guide -oppaaseen

 

Economy-luokka mannertenvälisillä lennoilla

Jotta lentomatkasi olisi miellyttävämpi kaikilla KLM:n mannertenvälisillä lennoilla, autamme sinua rentoutumaan tarjoamalle sinulle vesipullon, raikastavan pyyhkeen ja kuulokkeet. Lentosi aikana tarjoamme sinulle laajan valikoiman aterioita, joihin sisältyvät lämpimät ateriat, iso salaatti ja jälkiruoka. Palvelut vaihtelevat lennoittain ja riippuvat vuorokauden ajasta ja lennon pituudesta. Aterioiden välissä tarjoilemme välipaloja, jäätelöä tai voileivän. Voit kysyä miehistöltä lisävälipaloja milloin tahansa.

Juomat
Tarjoilemme ateriasi kanssa kuumia ja kylmiä juomia (alkoholipitoisia ja alkoholittomia), kuten kestävän kehityksen mukaista kahvia ja teetä, virvokkeita, hedelmämehua, olutta sekä viiniä. Voit pyytää milloin tahansa lennon aikana lisäjuoman keittiöstä.

A la carte -ruokalista
A la carte -ateriamme ovat tilapäisesti poissa valikoimasta. Mannertenvälisillä lennoilla voit silti valita mieleisesi eri aterioista, jotka sisältyvät lippusi hintaan.

Aasiaan ja Aasiasta
Kaikilla Kiinaan, Intiaan, Japaniin ja Koreaan ja sieltä takaisin lentävillä KLM-lennoilla tarjoamme tunnettujen ravintoloiden valmistamia aasialaisia aterioita.

Lue lisää reittikohtaisista palveluistamme

 

Economy-luokan Euroopan sisäiset lennot

Meillä on laaja valikoima kuumia ja kylmiä juomia, mukaan lukien mehut, virvoitusjuomat, viinit, oluet ja tee tai kahvi.

Lennon pituudesta ja lähtöajasta riippuen tarjoilemme joko makean tai suolaisen välipalan, jäätelön tai tuoreen voileivän. Vaihdamme välipala- ja voileipävalikoimaamme säännöllisesti.