Turistiluokan ateriat

KLM:n turistiluokassa voit nauttia laajasta virvoitusjuomavalikoimasta, herkullisesta Delicious-ateriasta tai tukevasta voileivästä.

Mannertenvälinen turistiluokka

Kaikilla mannertenvälisillä lennoilla toivotamme sinut tervetulleeksi haluamasi virvoitusjuoman kanssa. Saat ennen jokaista ateriaa mukavan ja virkistävän kuuman pyyhkeen sekä aperitiivin ja pähkinöitä. Sen jälkeen sinulle tarjoillaan pieni alkuruoka, kahdesta vaihtoehdosta valitsemasi herkullinen lämmin ateria ja jälkiruoka. Aterian yhteydessä tarjoilemme luonnollisesti myös tuoreen sämpylän – voin ja juuston kera. Ruoan jälkeen tarjoilemme maksutta kahvia, teetä ja alkoholipitoisia juomia.

Lyhyemmillä lennoilla tarjoilemme tuoreen voileivän tai välipaloja ennen laskeutumista. Pidemmillä lennoilla tarjoilemme myös toisen aterian. Tämä ateria on kellonajasta riippuen joko aamupala, lounas tai päivällinen. Aterioiden välillä tarjoilemme välipaloja, jäätelöä ja voileivän. Jos haluat lisää ruokaa, voit pyytää henkilöstöltämme makeaa tai suolaista välipalaa.

Juomat
Aterian kanssa tarjoilemme kuumia ja kylmiä juomia (alkoholipitoisia ja alkoholittomia), kuten kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua kahvia ja teetä, virvokkeita, hedelmämehua, olutta sekä tarkasti valittuja ja palkittuja viinejä. Tarjoilemme juomia joka tunti koko lennon ajan.

A la carte -ateria
Useimmilla Amsterdamista lähtevillä KLM:n mannertenvälisillä lennoilla on vieläkin suurempi lämpimien aterioiden valikoima, josta voit tehdä oman valintasi tilatessasi a la carte -aterian KLM.com-verkkosivustolla ennen lähtöä.

Lue lisää a la carte -ruokalistasta turistiluokassa

Asiaan ja takaisin
Kaikilla Kiinaan, Intiaan, Japaniin ja Koreaan ja sieltä takaisin lentävillä lennoilla tarjoamme tunnettujen ravintoloiden valmistamia aasialaisia aterioita.

Lue lisää reitteihin omistautuvista palveluistamme

Euroopan turistiluokka

Meillä on laaja valikoima kuumia ja kylmiä juomia, mukaan lukien mehut, virvoitusjuomat, viinit, oluet ja tee tai kahvi.

Lennon pituudesta ja lähtöajasta riippuen tarjoilemme joko välipalan tai tuoreen Delicious-voileivän.

  • Lennoilla, joiden kesto on korkeintaan 120 minuuttia ja jotka lähtevät ennen klo 9.00 aamulla, tarjoilemme maukkaita voileipiä erilaisilla täytteillä. Lennoilla, jotka lähtevät klo 9.00 jälkeen voit valita makean tai suolaisen välipalan.
  • Lennoilla, joiden kesto on 120 - 170 minuuttia tarjoilemme erilaisia voileipiä.
  • Yli 170 minuuttia kestävillä lennoilla tarjoilemme lämpimän välipalan tai lämpimän aterian sekä makeita leivonnaisia.


Vaihdamme välipala- ja voileipävalikoimaamme säännöllisin väliajoin.

Ruoka- ja viinifestivaali

Tervetuloa Hollantiin! Kaikilla lokakuussa ja marraskuussa 2011 Amsterdamista lähtevillä KLM:n lennoilla matkustajat pääsevät nauttimaan Hollannin makuelämyksistä, mikä tarkoittaa hollantilaisia aterioita, erikoisherkkuja ja lämmintä, perinteistä hollantilaista vieraanvaraisuutta.


Lue lisää 'From Holland' ruoka- ja viinifestivaalista

Varasitko lennon?? Tutustu ruokalistaan

Haluaisitko tietää, mitä ruokalistalta löytyy (ja lukea muita mielenkiintoisia tietoja miehistöstä ja lentokoneesta)? Kun KLM:n lennon lähtöön on enintään 48 tuntia, voit käyttää lento-opasta Matkani-palvelussa kautta.

Lue lisää lento-oppaasta