Economy-luokan ateriat

KLM:n Economy-luokassa voit nauttia laajasta virvoitusjuomavalikoimasta, kattavasta ateriavalikoimasta tai makeasta tai suolaisesta välipalasta.
 

Economy-luokka mannertenvälisillä lennoilla

Autamme sinua rentoutumaan kaikilla KLM:n mannertenvälisillä lennoilla tarjoamalle sinulle vesipullon, raikastavan pyyhkeen ja kuulokkeet. Lentosi aikana tarjoamme sinulle laajan valikoiman aterioita, joihin sisältyvät lämpimät ateriat, iso salaatti ja jälkiruoka. Palvelut vaihtelevat lennoittain ja riippuvat vuorokauden ajasta ja lennon pituudesta. Aterioiden välissä tarjoilemme välipaloja tai voileivän. Voit kysyä miehistöltä lisävälipaloja milloin tahansa.

Juomat
Tarjoilemme ateriasi kanssa kuumia ja kylmiä juomia (alkoholipitoisia ja alkoholittomia), kuten kestävän kehityksen mukaista kahvia ja teetä, virvokkeita, hedelmämehua, olutta sekä viiniä. Voit pyytää milloin tahansa lennon aikana lisäjuoman keittiöstä.

A la carte -ruokalista

A la carte -ateriamme ovat tilapäisesti poissa valikoimasta. Mannertenvälisillä lennoilla voit silti valita mieleisesi eri aterioista, jotka sisältyvät lippusi hintaan.

Aasiaan ja Aasiasta

Kaikilla Kiinaan, Intiaan, Japaniin ja Koreaan ja niistä takaisin lentävillä KLM:n lennoilla tarjoamme tunnettujen ravintoloiden valmistamia aasialaisia aterioita.

Lue lisää reittikohtaisista palveluistamme

 

Economy-luokan Euroopan sisäiset lennot

Meillä on laaja valikoima kuumia ja kylmiä juomia, mukaan lukien mehut, virvoitusjuomat, viinit, oluet, tee ja kahvi.

Lennon pituudesta ja lähtöajasta riippuen tarjoilemme joko välipalan tai tuoreen voileivän tai lämpimän aterian. Vaihdamme välipala- ja voileipävalikoimaamme ja lämpimien aterioiden valikoimaamme säännöllisesti.