Wi-Fi ja viihde lentokoneessa

Aika lentää kuin siivillä nauttiessasi lentosi aikana tarjolla olevista elokuvista ja muusta viihteestä tai tarkistaessasi tuoreimmat sähköpostisi ja viestisi lentokoneen Wi-Fi-yhteyden avulla.
 

Wi-Fi-yhteys lentokoneessa

Pidä yhteyttä ystäviisi ja perheeseesi, tarkista tuoreimmat sähköpostisi tai kuuntele lempisoittolistojasi. Yhä useammassa lentokoneessamme saat Wi-Fi-yhteyden omaan laitteeseesi. Wi-Fi-logo lentokoneessa kertoo, että Wi-Fi-yhteys on saatavilla heti istumapaikallesi päästyäsi! 

Voit ottaa ilon irti ilmaisesta viestittelystä (WhatsAppin, Facebook Messengerin, WeChatin ja muiden vastaavien palveluiden kautta) kaikissa internet-yhteydellä varustetuissa lentokoneissamme. Sen lisäksi tarjoamme erilaisia Internet-paketteja riippuen käytettävästä lentokonetyypistä.

 

Omien elektronisten laitteiden käyttö

Sinun ei tarvitse laittaa matkapuhelintasi tai tablettiasi enää pois lennon ajaksi! Voit käyttää useita erilaisia kannettavia elektronisia laitteita minkä tahansa KLM:n lennon aikana. Sinun täytyy vain asettaa laitteesi lentotilaan tai kytkeä matkapuhelinverkko pois päältä. Pidäthän mielessä:

  • Elektronisiin laitteisiin lukeutuvat älypuhelimet, tabletit, e-lukijat, mediasoittimet, radiot, kamerat, kuulokkeet, käsikonsolit ja hakulaitteet.
  • Sinun täytyy käyttää korvakuulokkeita, jos laitteestasi kuuluu ääntä.
  • Voit halutessasi kytkeä omat kuulokkeesi lennonaikaiseen viihdejärjestelmään, ja World Business -luokassa voit kytkeä myös oman laitteesi virtalähteeseen. Koska viihdejärjestelmä löytyy yhä useammasta lentokoneestamme, voit kytkeä USB-johdon tai pistokkeen virtalähteeseen sekä Economy- että World Business -luokassa.
  • Kannettavat tietokoneet ja vastaavat isommat laitteet sekä yli 1 kg (2,2 lbs) painavat laitteet tulee sijoittaa istuimen alle lentokoneen rullauksen, nousun ja laskeutumisen ajaksi.
  • Miehistömme pyytää sinua sammuttamaan laitteesi kokonaan ja laittamaan ne istuimen alle vain tietyissä olosuhteissa.
Otathan huomioon, että seuraavien laitteiden käyttö lentokoneessa on täysin kiellettyä: sähkötupakat, kauko-ohjattavat lelut, televisiot, vastaanottimet, VHF-skannerit/vastaanottimet sekä kaikki muut matkapuhelinverkon käyttötilan mahdollistavat laitteet. Lue lisää rajoitetuista ja kielletyistä tavaroista.
 

Viihde lennolla

Uusimpia elokuvia, mahtavaa musiikkia, tunnepitoista draamaa, eksoottisia luontodokumentteja ja paljon, paljon muuta. Haluatko tietää enemmän mannertenvälisen KLM-lentosi aikana tarjottavista viihdemahdollisuuksista?


Useita vaihtoehtoja ja oma näyttö

Koe yli 1 000 tuntia interaktiivista viihdettä monella eri kielellä mannertenvälisellä KLM-lennollasi – siitä hetkestä kun istahdat istumapaikallesi aina siihen saakka kun poistut lentokoneesta:

  • Yli 200 elokuvaa, mukaan lukien uusia julkaisuja, klassikkoja ja kansainvälisiä elokuvia. Monet näistä elokuvista ovat katsottavissa arabian, kiinan, hollannin, englannin, ranskan, saksan, japanin, korean, portugalin tai espanjan kielellä
  • Televisio-ohjelmia, kuten komediaa, draamaa, ihmisistä ja planeetasta kertovia ohjelmia, konsertteja, urheilua ja elämäntapaohjelmia
  • Satoja levyjä ja erityisiä KLM-musiikkierikoisohjelmia
  • Lapsille oma kanava
  • Pelejä
Voit nauttia kaikesta tästä omalla interaktiivisella näytölläsi lähes kaikilla KLM:n mannertenvälisillä lennoilla (paitsi KLM:n lennoilla Tel Aviviin Boeing 737 -lentokoneella). Päivitämme lennonaikaisen viihteen valikoimaa joka kuukausi.


Aasiaan ja Aasiasta

Ilmaisia paikallisia sanomalehtiä on saatavilla kaikilla KLM:n lennoilla Kiinaan, Koreaan tai Japaniin. Rentoudu katselemalla jotain paikallisella kielellä puhutuista tai tekstitetyistä elokuvistamme tai kuuntele kiinan- korean- tai japaninkielisiä radio-ohjelmia. 

Lue lisää reittikohtaisista palveluistamme Aasiaan ja takaisin.

 

Holland Herald

Holland Herald, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1966, on maailman vanhin matkustamolehti. Palkittu lehti käsittelee matkailua, elämäntapoja, hauskoja laitteita sekä mielenkiintoisia faktoja ja henkilöitä. Etsitkö jotain tekemistä? Holland Heraldissa on tietoja Alankomaiden kulttuuritapahtumista ja KLM:n kohteista. Lisäksi jokaisessa julkaisussa on luettelo verovapaista koneessa myytävistä tuotteista.

Siirry Holland Herald -verkkosivuille , jos haluat lisätietoja (vain englanniksi).