Viihde koneessa

Vuorovaikutteisen ääni- ja videoviihdejärjestelmämme avulla aika lentää, kun nautit KLM:n lentosi aikana tarjolla olevista elokuvista ja muusta viihteestä.

Lennonaikainen viihde

Uusimmat menestyselokuvat, mahtavaa musiikkia, tunnepitoista draamaa, eksoottisia luontodokumentteja ja paljon, paljon muuta... Haluatko tietää enemmän KLM:n lentosi aikana tarjolla olevista viihdemahdollisuuksista? Saa ne kaikki selville katsomalla viihdevaihtoehdot.

Lennonaikainen viihde (ainoastaan englanniksi).

Katso viihdevaihtoehdot

Henkilökohtainen näyttö ja paljon vaihtoehtoja

Inflight entertainment

Kansainvälisillä KLM:n lennoilla sinulle tarjotaan yhteensä yli 1 000 tuntia interaktiivista viihdettä monella eri kielellä – siitä hetkestä alkaen, kun istahdat istumapaikallesi aina siihen hetkeen asti, kun nouset taas lentokoneesta:

 • Löydät yli 80 ja uusimmassa viihdejärjestelmässä yli 200 elokuvaa aina uutuusleffoista klassikkoihin ja kansainvälisiin elokuviin. Monet näistä elokuvista ovat katsottavissa arabian, kiinan, hollannin, englannin, ranskan, saksan, japanin, korean, portugalin tai espanjan kielellä
 • Televisio-ohjelmia eri aiheista: komedioita, draamaa, luonto-ohjelmia, matkakertomuksia, konsertteja, urheilua ja elämäntyyliohjelmia
 • satoja CD:itä ja KLM:n omia musiikkiohjelmia
 • kielikursseja
 • Lastenkanavat
 • äänikirjoja
 • pelejä


Voit nauttia kaikesta tästä omalta henkilökohtaiselta näytöltäsi lähes kaikilla KLM:n mannertenvälisillä lennoilla (paitsi Boeing 737 -lentokoneilla Tel Aviviin lennetyillä KLM-lennoilla).

Päivitämme lennonaikaisen viihteen valikoimaa aina kuukauden alussa.

Aasiaan ja takaisin
Ilmaisia paikallisia sanomalehtiä on saatavilla kaikilla KLM:n lennoilla Kiinaan, Koreaan tai Japaniin. Rentoudu katsoessasi yhtä paikallisella kielellä puhutuista tai tekstitetyistä elokuvistamme, tai nauti kiinan- korean- tai japanin kielisistä radio-ohjelmista.

Lue lisää reittikohtaisista palveluistamme

Elektronisten laitteiden käyttö

Man and woman checking tablet on board

Sinun ei tarvitse laittaa matkapuhelintasi tai tablettiasi enää pois lennon ajaksi! Voit käyttää useita erilaisia kannettavia elektronisia laitteita minkä tahansa KLM:n lennon aikana. Sinun täytyy vain asettaa laitteesi lentokonetilaan tai kytkeä matkapuhelinverkko pois päältä.

 • Sallittuihin laitteisiin kuuluvat: älypuhelimet, tabletit, e-kirjojen lukulaitteet, mediasoittimet, radiot, kamerat, korvakuulokkeet, kädessä pidettävät pelit, hakulaitteet sekä tietyntyyppiset lääketieteelliset laitteet. Mikäli haluat ottaa mukaan lääketieteellisiä laitteita, otathan yhteyttä KLM Cares -palveluun kaksi arkipäivää ennen lähtöä.
 • Sinun täytyy käyttää korvakuulokkeita, jos laitteestasi kuuluu ääntä.
 • Voit halutessasi kytkeä omat kuulokkeesi lennonaikaiseen viihdejärjestelmään, ja World Business -luokassa voit kytkeä myös oman laitteesi virtalähteeseen. Koska viihdejärjestelmä löytyy yhä useammasta koneestamme, voit kytkeä USB-johdon tai pistokkeen virtalähteeseen sekä Economy- että World Business -luokassa.
 • Kannettavat tietokoneet ja vastaavat laitteet, sekä yli 1 kg (2,2 lbs) painavat laitteet tulee laittaa istuimen alle koneen rullauksen, nousun ja laskeutumisen aikana.
 • Miehistömme pyytää sinua sammuttamaan laitteesi kokonaan ja laittamaan ne istuimen alle vain tietyissä olosuhteissa.


Laitteet, joiden käyttö lentokoneessa on täysin kielletty: sähkötupakat, kauko-ohjattavat lelut, televisiot, vastaanottimet, VHF-skannereiden vastaanottimet sekä kaikki muut matkapuhelinverkon käyttötilan mahdollistavat laitteet.

WiFi-yhteys lentokoneessa

Yhä useammassa KLM:n lentokoneessa voi pitää yhteyttä ystäviin ja työkavereihin sekä käyttää internetiä WiFi-yhteyden avulla. Tällä hetkellä WiFi-yhteyttä voi käyttää kaikissa uusissa Boeing 787 Dreamliner -koneissa sekä yhdessä Boeing 777-300 -lentokoneessa. WiFi-yhteys ei ole vielä käytettävissä KLM:n muilla lennoilla.

Jos KLM-lentosi konetyyppi on varustettu WiFi-yhteydellä, voit käyttää sitä siirtymällä lentosi aikana osoitteeseen KLM.com. Kun lentokone on noussut tiettyyn lentokorkeuteen, voit ostaa erilaisia WiFi-kuponkeja, jotka voi ottaa heti käyttöön lennon aikana.

Lue lentokoneessa käytettävän WiFi-yhteyden Ehdot ja edellytykset

Holland Herald, palkittu lehtemme

Holland Herald, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1966, ei ole ainoastaan vanhin matkustamolehti vaan myös suurin englanninkielinen aikakauslehti Alankomaissa!

Lehti käsittelee uuden jännittävän aiheen joka kuukausi. Artikkelit käsittelevät matkustusta, elämäntapaa, lisälaitteita ja mielenkiintoisia tosiasioita ja henkilöitä.

Etsitkö jotain tekemistä? Holland Herald antaa tietoa Alankomaiden kulttuuritapahtumista ja KLM:n kohteista!

Voit myös osallistua kuuluisaan KLM/Holland Herald -valokuvakilpailuun. Ei ihme, että useimmat matkustajat ottavat lehden mukaansa!

Jokaisessa julkaisussa on myös luettelo verovapaista koneessa myytävistä tuotteista.

www.holland-herald.com  (vain englanniksi)