Flight Guide

Varasitko KLM:n lennon? Haluat varmasti lisätietoja ruokalistasta, miehistöstä ja lentokoneesta! Kun lähtöön on enintään 31 päivää aikaa, löydät Flight Guide -oppaasta kaikki KLM:n lentoasi koskevat tiedot, numerot ja kiinnostavat asiat. Milloin, missä ja millä laitteella tahansa.

Mikä Flight Guide on?

Flight Guide on all devices

KLM:n verkossa toimiva Flight Guide on käytettävissäsi 31 päivää ennen lähtöä, lennon aikana sekä kohteeseen saavuttuasi. KLM:n matkustajien Flight Guide -oppaassa on paljon hyödyllisiä tietoja ja taustatietoja KLM:n lennostasi – ja jopa sellaisia faktoja, joita et tietänyt entuudestaan:

  • Reaaliaikaiset tiedot lennon tilasta
  • Ruokalistasi – sekä Economy- että Business-luokassa
  • Lentokoneesi nimi, tyyppi ja paljon muita tietoja
  • Miehistö – tietoja ja lukuja ohjaamon ja matkustamon miehistöstä

Kiinnostaako? Jos KLM:n lentosi lähtee 31 päivän sisällä, kirjaudu palveluun ja ota selvää.

Käytä Flight Guide -opasta

Siirry Flight Guide (vain englanniksi)

Kirjaudu Matkani-palveluun

Flight Guide -opas on käytettävissä verkossa aikaisintaan 31 päivää ennen KLM:n lentosi lähtöä. Voit siirtyä suoraan Flight Guide -oppaaseen yllä olevan painikkeen kautta tai jonkin seuraavista vaihtoehdoista kautta:

  • Kirjaudu sisään Matkani-palveluun ja vieritä ruutua alaspäin kohtaan "Flight Guide" tai
  • Käytä linkkiä sähköpostissa jonka lähetämme sinulle 30 tuntia ennen lähtöä (24 tuntia ennen Yhdysvaltoihin lähteville ja sieltä saapuville lennoille)

Vihje: Kun sinulla on pääsy Flight Guide -oppaaseen, lisää se suosikkeihisi tai kirjanmerkkeihisi tai tallenna se matkapuhelimesi tai tablettisi aloitusnäytölle. Näin voit käyttää Flight Guide -opasta aina – silloinkin kun sinulla ei ole toimivaa internet-yhteyttä.

Flight Guide -opas on saatavilla vain KLM-lennoille. Matkani-palvelu toimii sekä KLM:n että monen kumppaniyhtiömme lennoilla. Voit tarkastella palvelussa lentosi aikataulua, muuttaa varausta, tilata käteviä lisävaihtoehtoja ja niin edelleen.

Arvioi lentosi

Flight guide on mobile devices

Haluamme tietää aina miten KLM:n lentosi sujui. Voit arvioida lentosi helposti, jos käytät Flight Guide -opasta kohteeseen saapumisen jälkeen. Näet samalla myös kanssamatkustajiesi arvostelut!

Lentojen arvostelujen keskiarvot näytetään varausvaiheessa, kun valitset lentoja. Tällä tavoin sinä ja kaikki muut KLM.com-sivuston käyttäjät voivat tehdä entistä tietoisempia valintoja todellisten matkustajien – sinä mukaan lukien – mielipiteiden perusteella.

Kunnioitamme luonnollisesti yksityisyyttäsi, joten voit halutessasi jättää arvostelusi nimettömänä.