Shop@KLM

Ehkäpä jokin viimeisimmistä elektronisista laitteista tai upea hajuvesi lahjaksi sinulle tärkeälle henkilölle? Löydä suosikki KLM-tuotteesi helposti ja nopeasti Shop@KLM:stä. Osta verovapaat tuotteet verkossa ennen lähtöä. Voit valita haluatko vastaanottaa ne koneessa lennon aikana vai haluatko, että ne toimitetaan kotiosoitteeseesi!

Verovapaat ostokset verkossa

Shopping on board

Ylellistä lahjoista erityisiin KLM-tuotteisiin, Shop@KLM-palvelussa voit valita laajasta valikoimasta verovapaita tuotteita ja voit helposti tilata ne verkossa omasta nojatuolistasi käsin. Ostoksesi toimitetaan sinulle veloituksetta koneeseen lentosi aikana. Shop@KLM toimittaa seuraaville lennoille:

 • KLM:n lennoille, jotka kestävät yli 1,5 tuntia.

Näin sinun ei tarvitse kulkea lenkokentällä kantaen raskaita käsimatkatavaroita. Voit jättää tilauksesi viimeistään yksi-kolme kalenteripäivää ennen lähtöä.

Voit myös tehdä tilauksia Shop@KLM-palvelusta, vaikka et olisikaan lähdössä lennolle lähitulevaisuudessa: joitakin tuotteita voimme toimittaa kotiosoitteeseesi Alankomaissa. Siinä tapauksessa sinulta kuitenkin veloitetaan ALV ja toimituskulut.

Shop@KLM tarjoaa paljon enemmän tuotteita kuin mitä löydät koneen valikoimasta. Ostoksistasi ansaitsemasi mailit ja saamasi alennukset ovat samat. Et ainoastaan ansaitse maileja, mutta voit myös käyttää niitä maksaaksesi ostoksesi. Päivitämme tuotevalikoimaa joka kuukausi, joten löydät aina uusia tarjouksia.

Siirry Shop@KLM-kauppaan 

Katso saatavilla olevat tuotteet

Siirry Shop@KLM-palveluun

Kuinka Shop@KLM toimii

 1. 1. Valitse suosikkituotteesi ja lisää ne ostoskassiisi.
 2. 2. Ilmoita, haluatko vastaanottaa ne koneessa lennollasi vai että ne toimitetaan kotiosoitteeseesi.
 3. 3. Anna henkilökohtaiset tietosi ja yhteystietosi ja tarpeen vaatiessa varauskoodi.
 4. 4. Valitse maksutapa ja maksa tilauksesi. Kun ostoksesi on viety loppuun, saat vahvistuksen ja laskun sähköpostitse. Mikäli olet lähdössä lennolle, ole hyvä ja tulosta vahvistusviesti ja ota se mukaan lennollesi.
 5. 5. Riippuen valinnastasi saat ostoksesi ja kuitin toimituksesta joko lennon aikana tai kotiosoitteeseesi toimitettuna. Ole hyvä ja varmista, että säilytät kuitin, se on takuu ostoksistasi.

Huomaa: Jos haluat tilauksesi lennolle, sinun on jätettävä tilauksesi viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä. Kun kyseessä on Amsterdamista lähtevä lento, voit tehdä tilauksesi viimeistään 25 tuntia aikaisemmin. Jos valitset kotiinkuljetuksen, sinun on maksettava ALV ja toimituskulut. Shop@KLM on käytettävissä hollanniksi ja englanniksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tilaamisesta verkossa

Maksuvaihtoehdot

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina ja niihin sisältyy ALV (mikäli voimassa tuoteelle). Voit maksaa iDEAL-palvelun kautta (vain Alankomaissa tarjolla oleva Internet-maksupalvelu) useilla eri luottokorteilla ja maileilla. Voit myös ansaita maileja (paitsi maksaessasi ostoksesi maileilla).

Luottokorttitietosi lähetetään suojatun palvelimen kautta. Se salaa kaikki henkilö- ja luottokorttitietosi.

Huomaa, että tilaat tuotteesi lennolle, ostostesi kaikki tuontiverot ja/tai paikalliset verot on maksettava kohdemaassa. Se, koskeeko tämä tilannettasi, ja maksettavan veron määrä riippuvat kohteesta ja ostosten kokonaissummasta.

Etkö saanut ostoksiasi?

Toimitus koneessa

Jos toimitus koneessa ei ole mahdollista, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Matkustamohenkilökuntamme ei pysty hyvittämään maksettua summaa lennon aikana.

Tarjoamme muutamia vaihtoehtoja tilanteesta riippuen:

 • Jos peruit lentosi tai myöhästyit lennolta, koska jokin muu kuin SkyTeam-lento viivästyi, voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tuotteesi toimitetaan sinulle seuraavalla lennolla,
  • Maksamasi summa hyvitetään pankkitilillesi.

 • Jos lentosi peruttiin, myöhästyit lennolta, koska toinen KLM- tai SkyTeam-lento myöhästyi, tai tuotteitasi ei annettu sinulle lennolla, voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tuotteesi toimitetaan sinulle seuraavalla lennolla,
  • Siirrämme maksetun summan tilillesi.
  • Toimitamme tuotteesi kotiisi.

 • Jos tuote on väliaikaisesti loppu, ilmoitamme tästä sähköpostitse. Yritämme toimittaa tuotteen kotiisi viiden päivän kuluessa Alankomaissa ja 10 päivän kuluessa muissa maissa.


Usein kysyttyjä kysymyksiä kuljetuksista

Kotiinkuljetus

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita kotiosoitteeseesi 14 päivän kuluessa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä käyttäen Shop@KLM-sivustolla olevaa yhteydenottolomaketta .

Palautukset ja hyvitykset

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tämä on mahdollista ainoastaan, jos tuote on käyttämätön ja suljetussa pakkauksessa. Palauta tuote alkuperäisessä, vaurioitumattomassa pakkauksessa. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen, siirrämme ostoksen hinnan tilillesi (pois lukien lähetyskustannukset).

Usein kysyttyjä kysymyksiä palautuksista ja hyvityksistä 

Palauttaaksesi Shop@KLM-palvelusta hankkimasi tuotteen täytä hyvityslomake.

Lue Shop@KLM-palvelun ehdot ja edellytykset
Pyydä maksun palautusta Shop@KLM-palvelusta 
Ota yhteyttä Shop@KLM-palveluun 