Shop@KLM

Lahja sinulle tärkeälle henkilölle, viimeisimmät elektroniset laitteet tai upea hajuvesi. Parhaat KLM-tuotteet löytyvät nyt helposti ja nopeasti Shop@KLM:stä. Osta verovapaat tuotteet verkossa ennen lähtöä. Ne voidaan toimittaa sinulle KLM-lennollesi tai suoraan kotiosoitteeseesi!

Verovapaat ostokset verkossa

Shopping on board

Ylellisistä lahjoista ainutlaatuisiin KLM-tuotteisiin: Shop@KLM-palvelussa on tarjolla laaja valikoima verovapaita tuotteita, ja voit tilata ne helposti verkossa omassa mukavassa nojatuolissasi istuskellen. Ostoksesi toimitetaan sinulle maksutta lentosi aikana. Shop@KLM toimittaa tuotteita koneeseen seuraavilla lennoilla:

 • Kaikilla Amsterdamista lähtevillä mannertenvälisillä KLM-lennoilla.
 • Pitkillä Euroopan lennoilla Amsterdamista Ateenaan, Bukarestiin, Istanbuliin, Kiovaan, Lissaboniin tai Pietariin.

Näin sinun ei tarvitse kulkea lentokentällä raskaita käsimatkatavaroita kantaen. Voit jättää tilauksesi viimeistään 25 tuntia ennen lähtöä.

Voit myös tehdä tilauksia Shop@KLM-palvelusta, vaikka et olisikaan lähdössä lennolle lähitulevaisuudessa: voimme toimittaa joitakin tuotteita kotiosoitteeseesi Alankomaissa. Siinä tapauksessa sinulta kuitenkin veloitetaan ALV ja toimituskulut.

Shop@KLM tarjoaa paljon enemmän tuotteita kuin koneen valikoimasta löytyy. Flying Blue mailit sekä ostoksistasi saamat alennukset ovat samat ostospaikasta riippumatta. Et ainoastaan ansaitse Flying Blue –maileja, mutta voit myös käyttää niitä ostostesi maksamiseen. Päivitämme tuotevalikoimaamme kuukausittain, ja tuotevalikoimassamme on aina uusia tarjouksia.

Siirry Shop@KLM-palveluun 

Katso saatavilla olevat tuotteet

Siirry Shop@KLM-palveluun

Kuinka Shop@KLM toimii

 1. Valitse suosikkituotteesi ja lisää ne ostoskoriisi.
 2. Ilmoita, haluatko saada tuotteet lennollasi vai haluatko, että ne toimitetaan kotiosoitteeseesi.
 3. Anna henkilökohtaiset tietosi ja yhteystietosi, ja tarvittaessa myös varauskoodi.
 4. Valitse maksutapa ja maksa tilauksesi. Kun olet suorittanut ostoksesi loppuun, saat vahvistuksen ja laskun sähköpostitse. Mikäli olet lähdössä lennolle, tulosta vahvistusviesti ja ota se mukaasi lennolle.
 5. Saat ostokset ja kuitin toimitustavan valintasi mukaan joko lennon aikana tai kotiosoitteeseesi. Varmista, että säilytät kuitin: se on takuu ostoksistasi.

Huomautus: Jos haluat tilauksesi lennolle, sinun on jätettävä tilauksesi viimeistään 25 tuntia ennen lähtöä. Jos valitsit toimituksen kotiosoitteeseesi, sinun on maksettava ALV ja toimituskulut. Shop@KLM on käytettävissä hollanniksi ja englanniksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tilaamisesta verkossa

Maksuvaihtoehdot

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina ja niihin sisältyy ALV (tuotteesta riippuen). Voit maksaa iDEAL-palvelun kautta (vain Alankomaissa tarjottava Internet-maksupalvelu), useilla eri luottokorteilla ja Flying Blue -maileilla. Voit myös ansaita Flying Blue -maileja (paitsi maksaessasi ostoksesi maileilla).

Luottokorttitietosi lähetetään suojatun palvelimen kautta. Se salaa kaikki henkilö- ja luottokorttitietosi.

Huomaa: jos tilaat tuotteesi lennolle, ostostesi kaikki tuontiverot ja/tai paikalliset verot on maksettava silti kohdemaassa. Verojen soveltaminen ja suuruus riippuvat kohteesta ja ostosten kokonaissummasta.

Etkö saanut ostoksiasi?

Toimitus lennolla

Jos toimitus lennolla ei ole mahdollista, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Matkustamohenkilökuntamme ei pysty hyvittämään maksettua summaa lennon aikana.

Tarjoamme muutamia vaihtoehtoja tilanteesta riippuen:

 • Jos peruit lentosi tai myöhästyit lennolta, koska jokin muu kuin SkyTeam-lento viivästyi, voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tuotteesi toimitetaan sinulle seuraavalla lennolla.
  • Maksamasi summa hyvitetään pankkitilillesi.

 • Jos lentosi peruttiin, myöhästyit lennolta, koska toinen KLM- tai SkyTeam-lento myöhästyi, tai tuotteitasi ei annettu sinulle lennolla, voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tuotteesi toimitetaan sinulle seuraavalla lennolla.
  • Siirrämme maksetun summan tilillesi.
  • Toimitamme tuotteesi kotiisi.

 • Jos tuote on väliaikaisesti loppu, ilmoitamme tästä sähköpostitse. Yritämme toimittaa tuotteen kotiisi viiden päivän kuluessa Alankomaissa ja 10 päivän kuluessa muissa maissa.


Usein kysyttyjä kysymyksiä kuljetuksista

Kotiinkuljetus

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita kotiosoitteeseesi 14 päivän kuluessa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä käyttäen Shop@KLM-sivuston yhteydenottolomaketta. 

Palautukset ja hyvitykset

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tämä on mahdollista ainoastaan, jos tuote on käyttämätön ja suljetussa pakkauksessa. Palauta tuote alkuperäisessä, vaurioitumattomassa pakkauksessa. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen, siirrämme ostoksen hinnan tilillesi (pois lukien lähetyskustannukset).

Usein kysyttyjä kysymyksiä palautuksista ja hyvityksistä 

Täytä hyvityslomake palauttaaksesi Shop@KLM-palvelusta hankkimasi tuotteen.

Lue Shop@KLM-palveluehdot ja edellytykset
Pyydä maksun palautusta Shop@KLM-palvelusta 
Ota yhteyttä Shop@KLM-palveluun 

Yllätä tuttavasi 30 000 jalan korkeudessa

Shop@KLM:llä on pikkusisko: KLM Wannagives! Etkö ehdi hyvästelemään ystävääsi lentokentällä? Jos sinulla on aihetta juhlaan tai kiitokseen... KLM Wannagives tarjoaa täydellisen lahjan Facebook-kavereillesi ja LinkedIn-yhteyshenkilöillesi – missä tahansa tilanteessa. Voit valita yllätyslahjan kuudesta eri teemasta: rakkaus, juhla, loma, kiitos, lapset tai KLM:n huipputuotteet. Älä unohda kirjoittaa viestiä ja kertoa rakkaallesi tai ystävällesi, miksi juuri hän ansaitsee lahjan! Matkustamohenkilökuntamme huolehtii juhlavista muodollisuuksista 30 000 jalan korkeudessa.