KLM Wannagives: yllätä sinulle tärkeä henkilö lentomatkalla

Yllätä rakkaimpasi, ystäväsi tai työtoverisi 30 000 jalan korkeudessa. Käytä sosiaalisen median palvelutietojasi (tai sähköpostiosoitettasi), valitse ainutlaatuinen lahja ja kirjoita henkilökohtainen viesti. Matkustamohenkilökuntamme toimittaa yllätyksen ystävällesi, kun hän on ilmassa.

Lahja 30 000 jalan korkeudessa

Etkö ehtinyt lentokentälle hyvästelemään? Vai matkustaako rakkaimpasi ilman sinua? Yllätä sinulle tärkeä henkilö lahjalla hänen lentonsa aikana. Aina löytyy syy, minkä vuoksi hän ansaitsee yllätyksen! Valittavanasi on kuusi teemaa: rakkaus, juhla, loma, kiitos, lapset ja KLM:n huipputuotteet. Jos kirjoitat viestin, pakkaamme lahjasi kauniiseen lahjapakettiin ja matkustamohenkilökuntamme suorittaa juhlallisuudet puolestasi.

Voit yllättää kenet tahansa, joka matkustaa jollakin seuraavista lennoista:

  • Kaikilla Amsterdamista lähtevillä mannertenvälisillä KLM-lennoilla
  • Pitkillä Euroopan lennoilla Amsterdamista Ateenaan, Bukarestiin, Istanbuliin, Kiovaan, Lissaboniin ja Pietariin

Hemmottele suosikkimatkustajaasi

Wannagives

Kirjaudu Facebookiin, niin näet ystäviesi tulevat syntymäpäivät. Sen lisäksi, että voit valita lahjan kattavasta KLM:n tuotevalikoimasta, voit hemmotella suosikkimatkustajaasi myös lennon aikaisilla mukavuuksilla, kuten Economy-luokan istuinpaikalla, jossa on enemmän jalkatilaa, tai lasillisella ensiluokkaista shampanjaa. KLM Wannagives tarjoaa luonnollisesti myös kotiinkuljetuspalvelun.

Aihetta juhlaan, mutta rajallinen budjetti? Se ei ole ongelma! Toivota hyvää syntymäpäivää tai mukavaa matkaa KLM:n siivillä lähettämällä virtuaalinen lentosuukko.

Haluatko yllättää jonkun 30 000 jalan korkeudessa?

Siirry KLM Wannagives -palveluun

Kuinka KLM Wannagives toimii

KLM Wannagives -kauppa on tehty mahdollisimman helpoksi. Toimitamme lahjasii sekä lennolle että kotiosoitteeseen. Valinta on sinun. Haluatko maksaa Flying Blue -maileilla? Se ei ole ongelma! Ilmoitat vain valintasi tilauksen yhteydessä.

Noudata seuraavia vaiheittaisia ohjeita:

1.Valitse lahja ja lisää se ostoskoriisi.

2.Ilmoita, haluatko yllättää ystäväsi lennolla vai kotona.

3.Valitse henkilö joko sosiaalisen median palvelun kautta tai käyttämällä hänen sähköpostiosoitettaan.

4.Kirjoita henkilökohtainen viestisi ja oma nimesi. (Lahjaa ei voi lähettää nimettömänä)

5.Toimitus koneessa: anna yllätettävän henkilön lennon numero tai lennon määränpää ja päivämäärä.

6.Valitse maksutapa ja maksa tilaus.

7.Kotiinkuljetus: kun olet suorittanut ostoksesi, saa niistä sähköpostivahvistuksen.

8.Jos päätit yllättää jonkun lennolla, tarkistamme ensin, että hän on varmasti kyseisellä lennolla. Jos hän on lennolla, saat vahvistuksen sähköpostilla kolmen päivän kuluessa. Jos hän ei ole lennolla, lähetämme sinulle sähköpostilla tilauksesi peruutusvahvistuksen. Huomaa, että veloitamme tilauksen vasta sen jälkeen, kun olemme varmistaneet, että ystäväsi on lennolla. Valitsitko lahjaksi erityismukavuuksilla varustetun istuimen? Tässä tapauksessa ilmoitamme asiasta ystävällesi sähköpostilla, jotta vältymme päällekkäisiltä varauksilta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä verkossa tilaamisesta 

Maksuvaihtoehdot

KLM Wannagives mahdollistaa helpon verkkomaksun kaikkialla maailmassa riippumatta siitä missä sinä asut ja mihin suosikkimatkustajasi on menossa. Kaikki hinnat näytetään euroissa, ja niihin sisältyy ALV (kotiinkuljetuksissa). Voit maksaa iDEAL-palvelun kautta (vain Alankomaissa tarjoamamme Internet-maksupalvelu kotiinkuljetuksia varten), useilla eri luottokorteilla ja Flying Blue -maileilla. Voit myös ansaita Flying Blue -maileja (paitsi maksaessasi ostoksesi maileilla).

Luottokorttitietosi lähetetään suojatun palvelimen kautta. Se salaa kaikki henkilö- ja luottokorttitietosi.

Huomaa, että tilatessasi tuotteesi lennolle, ostostesi kaikki tuontiverot ja/tai paikalliset verot on maksettava kohdemaassa. Tämä riippuu kohteestasi ja ostostesi kokonaissummasta.

Myöhästyitkö lennolta tai oliko tuotteiden toimituksessa ongelmia?

Toimitus koneessa

Mitä tapahtuu, jos henkilö myöhästyy lennolta tai lahjan toimitus ei onnistu? Jos ystäväsi myöhästyy lennoltaan tai lahjaa ei toimitettu hänelle lennolla, maksamasi summa hyvitetään pankkitilillesi. Huomaa, että matkustamohenkilökunta ei pysty hyvittämään summaa lennon aikana. Huomautus: istuimiin ja aterioihin sovelletaan erityisehtoja. Lue lisää maksullisista lisävaihtoehdoista

Usein kysyttyjä kysymyksiä toimituksesta 

Kotiinkuljetus

Jos ystäväsi ei saanut lahjaa kotiosoitteeseensa 14 päivän kuluessa, ota meihin yhteyttä Facebookin  tai Twitterin  or kautta tai sähköpostilla.

Palautukset ja hyvitykset

Eikö lahja vastannut odotuksia? Sinulla ja yllätyksen saaneella henkilöllä on oikeus palauttaa lahja 30 päivän kuluessa. Tämä on mahdollista vain, jos tuotetta ei ole käytetty eikä sen pakkausta ole avattu. Tuote täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa, jossa ei saa olla mitään vaurioita.

Hyvitämme lahjasta maksamasi summan 30 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Joudut kuitenkin maksamaan palautuksesta aiheutuvat toimituskulut.

Usein kysyttyjä kysymyksiä takuusta, palautuksista ja hyvityksistä 

Saiko tuttavasi viallisen tuotteen? Ota meihin yhteyttä Facebookin tai Twitterin  or kautta tai sähköpostilla.

Lue KLM Wannagives -ostoksiin sovellettavat ehdot
Pyydä hyvitystä KLM Wannagives -palvelusta.