Europe Business -luokka

Nauti mukavuuksista ja aikaa säästävistä palveluista Euroopassa lentäessäsi. Europe Business -luokassa nautit täysin joustavasta varauksesta, joka antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa lentoasi milloin tahansa!
 

Europe Business -luokka

Europe Business Class

Sujuva matka alkaa jo paljon ennen nousua:

  • Isompi sallittu matkatavaramäärä
  • Voit vierailla KLM Crown Lounge -tiloissa ja kumppaneiden lounge-tiloissa.

SkyPriority
Tee lähtöselvitys, luovuta matkatavarasi, kulje passi- ja turvatarkastusten läpi, nouse koneeseen ja nouda matkatavarasi hihnalta – kaikki ensisijaisesti! Jos matkustat KLM:n Business-luokassa tai olet Flying Blue -ohjelman Gold- tai Platinum-jäsen tai SkyTeam Elite Plus -matkustaja, seuraa vain punaisia SkyPriority-merkkejä, joita löytyy yhä useammalta lentokentältä ympäri maailmaa.


Koneessa

Siirry koneeseen ensimmäisten joukossa ja nauti laajasta omasta tilasta! Suljemme kaikki keskellä olevat istuimet, joten ne ovat tyhjiä. Näin sinulla on aina joko ikkuna- tai käytäväpaikka!

  • Istumapaikka, jossa on enemmän jalkatilaa ja kallistusvaraa
  • Istuimessa on virtalähde Boeing 737-700, -800 ja -900 -koneissa
  • Nauti ilmaisesta sanomalehdestä ja Holland Herald -matkustamolehdestämme.


Ylellisestä aamiaisesta herkulliseen kolmen ruokalajin ateriaan: riippuen ajasta ja lentosi kestosta, tarjoamme lämpimän aterian, voileivän, salaatin tai tapas-lautasen ja useita eri välipaloja.

Luonnollisesti matkustamohenkilökuntamme ottaa huomioon kaikki tarpeesi. Europe Business -luokka sijaitsee koneen etuosassa, joten poistut koneesta ensimmäisten joukossa.

Amsterdamin ja Pariisin välisillä lennoilla Europe Business -luokka on jaettu kahteen eri vyöhykkeeseen. Kaikki keskimmäiset istuimet on suljettu koneen etuosassa, mutta toisella vyöhykkeellä nämä istuimet saattavat olla käytössä. Molemmat vyöhykkeet tarjoavat Europe Business -luokan palvelut.

 

Korota Europe Business -luokkaan

Pidätkö mukavuudesta, aikaa säästävistä palveluista ja tarkkaan harkituista yksityiskohdista Business-luokassamme?

Tutustu eri korotusvaihtoehtoihin