Europe Business -luokka

Nauti mukavuuksista ja aikaa säästävistä palveluista Euroopassa lentäessäsi. Europe Business -luokassa nautit täysin joustavasta varauksesta, joka antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa lentoasi milloin tahansa!

Europe Business -luokka

Europe Business Class

Sujuva matka alkaa jo paljon ennen nousua:

  • Ylimääräisten matkatavaroiden sallittu määrä
  • Voit vierailla KLM Crown- ja kumppaneiden loungeissa.
  • Ansaitse 250 % maileja

SkyPriority
Tee lähtöselvitys, luovuta matkatavarasi, kulje turva- ja tullitarkastusten läpi, nouse koneeseen ja nouda matkatavarasi hihnalta – kaikki ensisijaisesti! Jos matkustat KLM:n Business-luokassa tai olet Flying Blue -ohjelman Gold- tai Platinum-jäsen tai SkyTeam Elite Plus -jäsen, seuraa vain punaisia SkyPriority-merkkejä yhä useammalla lentokentällä ympäri maailmaa.


Koneessa

Siirry koneeseen ensimmäisten joukossa ja nauti laajasta omasta tilasta! Suljemme kaikki keskellä olevat istuimet, joten ne ovat tyhjiä. Näin voit valita joko ikkuna- tai käytäväpaikan!

  • Istuimessa on enemmän jalkatilaa ja suurempi kallistuskulma.
  • Istuimessa on virtalähde Boeing 737-700, -800 ja -900 -koneissa.
  • Nauti ilmaisesta sanomalehdestä ja Holland Herald -matkustamolehdestämme.


Ylellisestä aamiaisesta herkulliseen kolmen ruokalajin ateriaan: riippuen ajasta ja lentosi kestosta, tarjoamme lämpimän aterian, voileivän, salaatin tai tapas-lautasen ja useita eri välipaloja.

Luonnollisesti matkustamohenkilökuntamme ottavat huomioon kaikki tarpeesi. Europe Business -luokka sijaitsee koneen etuosassa, joten poistut koneesta ensimmäisten joukossa.

Amsterdamin ja Pariisin välisillä lennoilla Europe Business -luokka on jaettu kahteen eri vyöhykkeeseen. Kaikki keskimmäiset istuimet on suljettu koneen etuosassa, mutta toisella vyöhykkeellä nämä istuimet saattavat olla käytössä. Molemmat vyöhykkeet tarjoavat Europe Business -luokan palvelut.

Korota Europe Business -luokkaan

Pidätkö mukavuudesta, aikaa säästävistä palveluista ja tarkkaan harkituista yksityiskohdista Business-luokassamme?

Tutustu eri korotusvaihtoehtoihin