KLM Houses -sovellus

Oletko kiinnostunut KLM Delft Blue -taloista? Sovelluksemme Android-puhelimille, iPhonelle ja iPadille on kätevä työkalu, jolla voit voit hallita kokoelmaasi. Voit käyttää KLM Delft Blue Houses -sovellusta lentosi aikana, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa muistiinpanoja paperilapulle.

KLM Delft Blue Houses -sovellus

  • Selata kokoelmaasi, käydä läpi jokaisen talon historiaa sekä katsella valokuvia ja videoita monista näistä todellisista taloista

  • Ylläpitää kokoelmaasi lisäämällä ja poistamalla merkintöjä – myös niistä taloista, joita sinulla on kaksi, tai joita odotat seuraavalta lennoltasi

  • Etsiä jokaisen talon sijainnin maps-sovelluksesta

  • Ottaa sovellukseen liittyvissä asioissa yhteyttä KLM:ään sosiaalisessa mediassa

  • Tutustua KLM:n uuteen World Business -luokkaan

  • Ladata muita KLM-sovelluksia
     

KLM Houses application

 

Järjestelmävaatimukset

Android
Käyttääksesi Android KLM Houses -sovellusta tarvitset Android 2.3 -käyttöjärjestelmän tai uudemman.

Apple
Jos sinulla on iPad, iPhone tai iPod touch, tarvitset vähintään iOS 6 -käyttöjärjestelmän ladataksesi KLM:n Houses-sovelluksen. iPhone 3G ja uudemmat iPhonet sekä iPod touchin 4. sukupolven ja uudemmat mallit tukevat Applen sovellusta. Sovellusta voi käyttää myös iPadeissa iPad2-mallista alkaen.

Tarvitsenko Internet-yhteyden?

Kun olet ladannut KLM Houses -sovelluksen, tarvitset Internet-yhteyttä vain talojen katseluun Google Maps -sovelluksessa, videoiden katseluun tai KLM World Business -luokan tietojen katseluun tai ottaessasi yhteyttä KLM:ään. Jos sinulla ei ole yhteyttä, saat siitä ilmoituksen.

KLM Houses -sovelluksen muut ominaisuudet ovat käytettävissä ilman Internet-yhteyttä, ja sovellusta on mahdollista käyttää koneen sisällä Lento-tilassa.