World Business -luokka

Nauti mukavuudesta, tarkkaan mietityistä yksityiskohdista ja henkilökohtaisesta palvelusta mannertenvälisellä lennolla. Me varmistamme, että matkasi sujuu nopeasti!
 

Tutustu uuteen World Business -luokkaan

New World Business Class seats
Yhä useampi KLM:n lentokone saa uusitun World Business -luokan! Tunnettu hollantilainen suunnittelija tekee olosi kotoisaksi koneessamme. Pääset myös liitelemään seuraavaan kohteeseesi uudessa supermukavassa ja täysin tasaiseksi liukuvassa istuimessa:
 • 207 cm (81,5 tuumaa) pitkä, kallistuu 180 astetta
 • Virtalähde istuimessa ja yksityisyyden takaava väkikuomu
 • Henkilökohtainen viihdejärjestelmä 17 tuuman näytöllä

Uutta World Business -luokka

Tutustu nyt

Airbus A330-200 ja Airbus A330-300 ovat kalustomme viimeiset koneet, joissa on Sleeper-istuimet (kallistuu 175 astetta.) Muut World Business -luokan palvelut ovat tietenkin saatavilla. Teemme kovasti töitä uudistuksen parissa, ja arvioimme, että A330-lentokoneissa on täysin vaakatasoon kääntyvät istuimet vuoden 2018 loppuun mennessä.
 

World Business -luokka

Woman relaxing in World Business Class

Business-luokan lippu antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä lentosi matkasuunnitelmiesi mukaan. Mutta ei siinä kaikki:

 • Ylimääräisten matkatavaroiden sallittu määrä
 • Voit vierailla KLM Crown Lounge -tiloissa ja kumppaneidemme lounge-tiloissa

SkyPriority
Tee lähtöselvitys, luovuta matkatavarasi, kulje passi- ja turvatarkastusten läpi, nouse koneeseen ja nouda matkatavarasi hihnalta – kaikki ensisijaisesti! Jos matkustat KLM:n Business-luokassa tai olet Flying Blue -ohjelman Gold- tai Platinum-jäsen tai SkyTeam Elite Plus -matkustaja, seuraa vain punaisia SkyPriority-merkkejä, joita löytyy yhä useammalta lentokentältä ympäri maailmaa.

Koneessa
Voit antaa huoliesi unohtua, kun rentoudut World Business -luokan istuimella. Haluatpa sitten nukkua tai työskennellä, saavut kohteeseen rentoutuneena ja virkistyneenä:

 • Sleeper-istuin: 190 cm pitkä, kallistuu 170 - 175 astetta ja varustettu hierontayksiköllä
 • Yksityisyyden takaava välikuomu
 • Henkilökohtainen viihdejärjestelmä
 • Virtalähde istuimessa
 • World Business -luokan mukavuuspakkaus, joka on hollantilaisen suunnittelijan Jan Taminiaun käsialaa
 • Kansainvälisiä aikakauslehtiä ja sanomalehtiä


Nauti herkullinen kolmen ruokalajin ateria, joka on huipputasoisten hollantilaisten kokkien valmistama. Kaikki ateriat tarjotaan laadukkaista Marcel Wanders -astioista hyvän viinin tai muun valitsemasi juoman kanssa.

Matkustamohenkilökunta auttaa mielellään pyynnöissäsi. Voit myös viedä kotiin jonkin kuuluisista Delft Blue -pienoismallitaloista hollantilaisella ginillä täytettynä! 

Lue lisää KLM Delft Blue houses -taloista.

 

Korota World Business -luokkaan

Pidätkö mukavuudesta, aikaa säästävistä palveluista ja tarkkaan harkituista yksityiskohdista Business-luokassamme?

Tutustu eri korotusvaihtoehtoihin