KLM:n lääkintäpalvelut

Tarvitsetko vähän apua lentokentällä tai tarvitsetko erityisiä lääkintäpalveluita? Autamme sinua mielellämme, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman miellyttävästi.

KLM CARES -palvelun erikoisavustus

Jos tarvitset apua lentokentällä, haluat ottaa opaskoiran mukaasi tai joudut käyttämään matkustaessasi erityisiä lääkintälaitteita, KLM CARES -palvelu auttaa sinua kaikissa tilanteissa. Teet vain erikoisavustuspyynnön joko Matkani-palvelussa tai puhelimitse.

Muista tehdä pyyntösi vähintään 48 tuntia ennen lentosi lähtöä. Jos sinulla on terveydellinen ongelma ja tarvitset hoitoa lennon aikana, sinun tulee täyttää terveystietolomakkeemme.

Tee erikoisavustuspyyntö {3}Matkani{4}-palvelussaTee erikoisavustuspyyntö Matkani-palvelussa

Lue lisätietoja {5}KLM CARESin erikoisavustuspalveluista{6}Lue lisätietoja KLM CARESin erikoisavustuspalveluista

Read the KLM CARES brochure 'Carefree travel'

Download the brochure

Rokotuksiin ja terveyteen liittyvät neuvot

Matkustettaessa on mahdollista altistua erilaisille taudeille. Monet tartuntataudit ovat helposti ehkäistävissä ottamalla rokote tai ryhtymällä asianmukaisiin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin. Ota hyvissä ajoin selvää, kuinka voit valmistautua:

Tarkista matkaasi koskevat {7}terveysohjeet{8}Tarkista matkaasi koskevat terveysohjeet

Matkailuklinikat

Alankomaista löytyy 4 KLM Health Services -matkailuklinikkaa, jotka pystyvät antamaan matkakohteista ajantasaista matkustamiseen ja terveyteen liittyvää tietoa:

  • Rokotukset ja muihin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin liittyvä neuvonta
  • Esimerkiksi malarian hoitoon tarkoitettu profylaktinen lääkitys
  • Terveyteen liittyvät matkavarusteet
  • Lääkärintarkastukset

Voit vierailla klinikoissa niiden laajennettujen aukioloaikojen aikana. Jos haluat välttyä turhalta odotukselta, voit varata ajan myös verkossa.

Annamme liikematkailijoille myös terveenä matkustamista koskevia neuvoja, joita kannattaa noudattaa ennen lähtöä, ulkomailla olon aikana ja paluun jälkeen. Kerromme sinulle mielellämme myös työntekijöillesi suunnatuista palveluista.

Vieraile sivulla klmhealthservices.com

Ensiapu Amsterdamin lentokentällä

Jos tarvitset hätäensiapua Amsterdamin Schipholin lentokentällä, siellä on 24 tunnin ensiapuasema ja apteekki, josta saat hätäensiapua. Ensiapuasema ja apteekki sijaitsevat lähtöaulan 2 yläkerrassa, lähtöselvitystiskin 16 yläpuolella.

Apteekki on avoinna arkisin klo 08:30–17:00, mutta hätätilanteessa lääkitystä om mahdollista saada vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa. Puhelinnumero: +31 (0)20 648 14 50.

Katso lisätietoja {11}Schipholin lentokentän lääkintäpalveluista{12}Katso lisätietoja Schipholin lentokentän lääkintäpalveluista

Raskaus

Lentomatkailu on yleensä turvallista odottaville äideille. Emme suosittele lentämistä 36. raskausviikon{13} {14}{15}jälkeen{16}{17}{18}. Emme myöskään suosittele lentämistä ensimmäisen synnytyksenjälkeisen viikon aikana äidille emmekä vauvalle.

Jos odotat useampaa kuin yhtä lasta, ota yhteyttä lääkäriisi ennen lentämistä. Jos sinulla on ollut komplikaatioita, sinulla on oltava lääkärin lupa lentää.

Erikoisateriat

Etkö pidä gluteenista, lihasta tai kaloreista? Tarjoamme useita erikoisaterioita, jotka on suunniteltu terveydellisten tai uskonnollisten erityistarpeiden mukaan. Voit tilata erikoisaterioita kaikille KLM:n mannertenvälisille lennoille KLM.com-sivustolla.

Lue lisää erikoisaterioista

(Jos haluat syödä jotain hieman hienompaa, tutustu {21}à la carte -menuumme{22})Jos haluat syödä jotain hieman hienompaa, tutustu à la carte -menuumme