Terveys- ja erikoisavustus

Autamme sinua mielellämme, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman miellyttävästi! Matkusta huolettomasti räätälöityjen matkustusneuvojen, erikoisaterioiden tai oikeiden rokotteiden ansionsa. Jos kaipaat erikoisavustusta, KLM CARES järjestää sen sinulle mielellään.

Erikoisavustuksen pyytäminen

Pidä huoli, että tilaat sen viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä. Lyhyemmällä varoitusajalla tilattuna emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tarvitsemaasi apua.

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset erikoisavustusta

Haluatko järjestää erikoisavustuksen lentokentälle tai koneeseen?

Ota yhteyttä KLM CARES -palveluun

Erikoisateriat

Tarvitsetko erikoisaterian lääkärin määräämästä ruokavaliostasi johtuen? KLM:n mannertenvälisillä lennoilla voit tilata useita erilaisia erikoisaterioita.

Lue lisää erikoisaterioista

Rokotuksiin ja terveyteen liittyvät neuvot

Voit ehkäistä useat tartuntataudit helposti ottamalla rokotteen tai ryhtymällä asianmukaisiin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin kohteesi mukaan. Katso, miten voit varautua.

Siirry KLM:n Terveyspalveluihin 

Raskaus

Mikäli olet vähintään 36. raskausviikolla, emme suosittele lentämistä. Emme suosittele lentämistä myöskään ensimmäisen synnytyksenjälkeisen viikon aikana. Jos odotat useampaa kuin yhtä lasta, suosittelemme aina keskustelemaan asiasta lääkärin kanssa ennen lentoa. Jos sinulla on ollut komplikaatioita, sinulla on oltava lääkärin myöntämä lupa lentää.

Lue lisää lasten kanssa matkustamisesta

Kookkaat matkustajat

Jotta sinulla olisi lentokoneessa mukavaa ja turvallista, on sinun pystyttävä liikuttamaan istuimesi käsinojia vaivattomasti ylös ja alas. Tarjoamme erityisjärjestelyitä kookkaille matkustajillemme.

Lue lisää erikoistoiveista istumapaikkojen suhteen

Lentopelko

Lentopelko on yleistä, ja sitä voidaan hoitaa tehokkaasti. Valk-säätiö on erikoistunut auttamaan ihmisiä nujertamaan lentopelkonsa.

Siirry Valk-säätiöön  (vain hollanniksi) 