Terveys- ja erikoisavustus

Katso, miten voit matkustaa ilman huolia henkilökohtaisten matkustusneuvojen ja oikeiden rokotteiden ansionsa. Tai katso, miten KLM CARES -palvelu voi auttaa sinua, jos tarvitset erikoisavustusta. Autamme sinua mielellämme, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman miellyttävästi.
 

Erikoisavustus

Jos tarvitset apua lentokentällä, haluat ottaa apukoiran mukaasi, matkustat pyörätuolin kanssa tai joudut käyttämään matkustaessasi erityisiä lääkintälaitteita, KLM CARES -palvelu auttaa sinua kaikissa tilanteissa. Esität vain erikoisavustusta koskevan pyynnön vähintään 48 tuntia ennen lähtöä.

Lue lisätietoja KLM CARESin erikoisavustuspalveluista

 

Rokotuksiin ja terveyteen liittyvät neuvot

Matkustettaessa on mahdollista altistua erilaisille taudeille. Monet tartuntataudit ovat helposti ehkäistävissä ottamalla rokote tai ryhtymällä asianmukaisiin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin. Ota hyvissä ajoin selvää, kuinka voit valmistautua:

Tarkista matkaasi koskevat terveysohjeet


Rokotteet, terveysneuvot, Doctor Connect ja muut asiat

Vieraile sivulla klmhealthservices.com
 

Raskaus

Lentomatkailu on yleensä turvallista odottaville äideille. Emme suosittele lentämistä 36. raskausviikon jälkeen. Emme myöskään suosittele lentämistä ensimmäisen synnytyksenjälkeisen viikon aikana äidille emmekä vauvalle.

Jos odotat useampaa kuin yhtä lasta, ota yhteyttä lääkäriisi ennen lentämistä. Jos sinulla on ollut komplikaatioita, sinulla on oltava lääkärin lupa lentää.

 

Erikoisateriat

Tarjoamme useita erikoisaterioita, jotka on suunniteltu terveydellisten tai uskonnollisten erityistarpeiden mukaan. Voit tilata erikoisaterioita kaikille KLM:n mannertenvälisille lennoille KLM.com-sivustolla.

Lue lisää erikoisaterioista