Tuoreimmat lentotiedot puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestinä

Päivitämme lentojasi koskevat tiedot matkasi aikana. KLM Connect -palvelumme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla, jos lentoaikatauluusi tulee muutoksia.
 

Lentoasi koskevien maksuttomien viestien vastaanottaminen

Päivitämme lentojasi koskevat tiedot puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse matkasi aikana. Lisäksi otamme sinuun aina yhteyttä, jos lentoaikatauluusi tulee muutoksia.

Tässä on luettelo erilaisista KLM Connect -palvelun viesteistä:

LentotiedotViestityyppiLähetysaika
Lähtöselvityksen tekeminen verkossa on nyt mahdollistaSähköposti30 tuntia ennen lähtöä*. Voit tehdä lähtöselvityksen heti sähköpostiviestissä olevan linkin kautta.
Viivästyminen

Puhelin (mannertenväliset lennot)

Tekstiviesti ja sähköposti (kaikki lennot)

Mikäli viivästyminen kestää yli 30 minuuttia tai useampien viivästysten yhteenlaskettu aika ylittää 30 minuuttia.
PeruutusPuhelin, sähköposti ja tekstiviestiJos lentosi on peruutettu, neuvomme, miten voit varata toisen lennon ja/tai hakea korvausta.
Myöhästyneiden matkatavaroiden saapuminenTekstiviesti ja sähköpostiJos matkatavaroidesi toimitus on viivästynyt, saat niiden saapumisesta ilmoituksen täytettyäsi lentokentällä PIR-lomakkeen (Property Irregularity Report).


** Yhdysvaltoihin lähtevillä ja sieltä saapuvilla lennoilla 24 tuntia ennen lähtöä

Jos ilman saattajaa matkustavalle lapselle on varattu yksin matkustavan lapsen saattopalvelu, kaikki lapsen lentoaikataulua koskevat viestit lähetetään puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä lipun varanneelle henkilölle.

 

Onko meillä yhteystietosi?

Varmista, että annat meille matkapuhelimesi numeron ja sähköpostiosoitteesi lentovarausta tehdessäsi. Jos varaat lennon matkatoimiston kautta, pyydä virkailijaa välittämään nämä tiedot eteenpäin.

Voit myös antaa yhteystietosi tai muuttaa niitä kohdassa Matkani tai Flying Blue -profiilissasi.

 

Viestipalvelun peruuttaminen

Voit peruuttaa KLM Connect -palvelun, jos et enää halua vastaanottaa lentoasi ja aikataulun muutoksia koskevia viestejä. Kun olet tehnyt peruutuksen, et enää saa viestejä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon.

  • Sähköposti: lentotietojasi koskevassa sähköpostissa on linkki, josta voit peruuttaa viestipalvelun.
  • Tekstiviesti: vastaa lähettämäämme viestiin tekstiviestillä ”STOP”.


Poikkeuksena on tekstiviesti, jossa ilmoitetaan, että koneeseen nouseminen on alkanut. Voit peruuttaa viestipalvelun kohdassa Matkani.