KLM sosiaalisessa mediassa

Haluatko pitää yhteyttä KLM:ään sosiaalisen median avulla? Tavoitat meidät Facebookista, Messengerillä, Twitteristä, YouTubesta ja LinkedInistä. Valitse itsellesi mieluisin yhteydenpitotapa ja nauti tuoreimmista uutisista, hienoista tarjouksista ja henkilökohtaisesta palvelusta.

Facebook

Facebook

Pysy ajan tasalla tarjouksista, tuotteista ja palveluista. Autamme sinua myös kysymyksissäsi! Neuvomme, kuinka voit varata haluamasi istuinpaikan koneessa, tehdä muutoksia lentovarauksiin tai ottaa urheiluvälineet koneeseen.

Katso inspiroivat kuvamme ja videomme, jos haluat reppusi täyteen matkaideoita. Sen lisäksi haluaisimme myös vastaanottaa tarinoita ja kuvia omista matkoistasi – sekä ideoitasi palvelujemme parantamiseksi.

Seuraa KLM:ää Facebookissa

Messenger

Messenger

Kun varaat lentosi KLM.com-sivustolla, voit ilmoittaa, että haluat saada varausvahvistuksen, lähtöselvitysilmoituksen, tarkastuskortin ja lentosi tilapäivitykset Facebookin Messengerillä. Näin kaikki tiedot ovat saatavilla yhdessä keskustelussa, joka on käytettävissäsi lentokentällä, matkalla sekä kotona. Onko sinulla jotain kysyttävää? Voit esittää kysymyksesi meille helposti saman Messenger-keskustelun kautta. Autamme sinua mielellämme, 24/7.

Twitter

Twitter

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja ota kaikki irti erikoistarjouksistamme ja asiakaspalvelustamme.

Twitterin ja Facebookin kautta voimme auttaa sinua kysymyksissäsi – varauksen vaihdosta aina lemmikin kanssa matkustamiseen.

Seuraa KLM:ää Twitterissä

KLM:n YouTube-kanava

YouTube

Kuulet kaiken KLM:n 90-vuotisesta taipaleesta ilmailun alalla, näet uusimmat erikoistarjouksemme, pysyt ajan tasalla uusimmista tuotteistamme ja näet, mitä kulissien takana tapahtuu!

Siirry KLM:n YouTube-kanavalle

LinkedIn

Linkedin

Katso lisätietoja yrityksestämme, tuotteistamme ja palveluistamme. Saat ensimmäisten joukossa tietoa KLM:n avoimista työpaikoista!

Seuraa KLM:ää LinkedInissä

KLM:n blogi

KLMBlog

Haluatko oppia tuntemaan meidät vieläkin paremmin? Lue blogiartikkeleitamme. Ne ovat pääosin KLM:n työntekijöiden kirjoittamia. Ihmisten, jotka rakastavat lentokoneita, lentämistä, matkustamista ja työtään. Lue miehistömme parhaat matkavinkit, miten lentokone maalataan tai vaikka kuinka löysimme kadonneen iPadisi.

Ja jos haluat tietää jotain muuta, sinun tarvitsee vain kysyä!

Siirry KLM:n blogiin