Izgalmas úti célok a klm.hu weboldalon

Fedezze fel izgalmas úticéljainkat és foglalja le jegyét most!

HARARE - ZIMBABWE

Zimbawe

A KLM 2012. Október 29-től Zimbabweba is repül majd hetente háromszor luszakai stoppal. A KL523-as  A330-200-as gépekkel üzemeltetett járat hétfőn, csütörtökön és szombaton 10óra20-kor indul Amszterdamból és 21óra25-kor érkezik Hararéba. A visszaúti járat szintén KL523, 22óra30-kor indul, megáll Luszakában és másnap 10óra20-kor érkezik Amszterdamba.

Zimbabwe Afrika déli részén terül, erős gazdasági növekedéssel , amelyet természeti kincseinek köszönhet. Ráadásul nagyszerű turisztikai célpont lehet a Mana Pools nemzeti park természetvédelmi területei, a Zambézi folyó biztosan megér egy látogatást, miközben a Kariba-tavat és a Viktória-vízesést a legismertebb helyek között tartják számon.

Foglaljon repülőjegyet Hararebe

 

LUSZAKA – ZAMBIA

Zimbawe

A KLM Luszakába is közlekedik keddi, csütörtöki és szombati napokon 12 óra 30 perces indulási időponttal, aznapi érkezéssel a KL561-es járatszám alatt. Visszafelé Luszakából a KL562-es járat 23 óra 55 perckor indul majd ugyanezeken a napokon másnapi érkezési időponttal.

Zambia a bányászatnak köszönhetően rendkívül nagy fejlődésnek indult. Ezenkívül a járat összeköti majd Zambia virágiparát Hollandiáéval. Zambiában számos turisztikai látványosság található, amelyek a Zambezi folyó partján, a híres Viktória vizeséshez közel fekvő Livingstone köré csoportosulnak.

Foglaljon repülőjegyet Luszakába

 

BUENOS AIRES - ARGENTINA

IPAD

Buenos Airesbe hetente háromszor lehet a KLM-mel elutazni. A város a KLM hetedik célállomása a dél-amerikai kontinensen. Dél-Amerika egyik üzleti központja, a változatos környezetével és szórakozási lehetőségeivel az argentin fővárost a turisták kedvelt célállomásává tették.

 


Foglaljon repülőjegyet Buenos Airesbe
 

PUNTA CANA - DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG

IPAD

A KLM heti három alkalommal repül a Dominikai Köztársaság dél-keleti részén fekvő Punta Canára. A város a nemzeti parkjáról, tengerpartjairól, mélykék vizeiről és széles korallzátonyairól ismert. A Dominikai Köztársaság sok mindenről hires, de hamarosan a Karib-térség legkedveltebb golfos célállomásává válhat.

Foglaljon repülőjegyet Punta Canára

 

RIO DE JANEIRO – BRAZILIA

IPAD

Hetente háromszor utazhat a KLM-mel Rioba. Rio de Janeiro Brazília második legnagyobb városa, és a dél-amerikai kontinens leglátogatottabb célállomása. Elhelyezkedése, a karnevál, a szamba, a bossa nova, valamint híres strandjai - da Tijuca, Copacabana, Ipanema, és Leblon- tették ismertté. A 2016-os nyári Olimpiát, valamint a 2014-es FIFA Világ Kupát is itt rendezik majd meg.

Foglaljon repülőjegyet Rio de Janeiroba

 

HAVANNA - KUBA

IPAD

A Kubába látogató érintetlen természetet talál, hihetetlen történelmi és kultúrális sokszínűségbe ütközik. A KLM október 31-vel heti 3 járatával könnyen elérhetővé teszi a Karib-térség gyöngyszemét felfedezni kívánó utazót. Havanna, az ország kultúrális központja biztosítja a legtöbb kikapcsolódási lehetőséget a múzeumoktól kezdve, a baletton át egészen a zenei fesztiválokig, kiállításokig

Foglaljon repülőjegyet Havannába

 

HSZIAMEN - KíNA

Xiamen

A KLM 2011. március 27-től menetrendszerinti járatot üzemeltet  Amszterdam és Xiamen  között.  A KLM az első légitársaság, mely közvetlen járatot indít Xiamen és Európa között.

 

Xiamen Fujian-vidék második legnagyobb városa 3 millió lakossal. A kedvező földrajzi elhelyezkedés gyors gazdasági növekedést eredményezett, mely nagy nemzetközi cégeket is Xiamenbe csábított. A város ideális úticél a kultúrális és történelmi látványosságokra kíváncsi turisták számára.  


Foglalja le repülőjegyét Hsziamenbe

 

AALBORG – DÁNIA

Aalborg

A KLM napi 2 járatot közlekedtet Aalborgba, a Billund és Koppenhága utáni ez a harmadik dániai úticélra. A KLM az első légitársaság, mely közvetlen járatot közlekedtet Amszterdam és Aalborg között.  Aalborg Dánia északi területén fekszik, Nordjylland régióban, mely gyönyörű tájai és  és tengerpartja mágnesként vonza a természet szerelmeseit.

Foglalja le repülőjegyét Aalborgba

 

KIGALI - RUANDA

Kigali

2010. október óta repül a KLM a Közép-Afrikában elhelyezkedő Kigaliba, Ruandában. Ruandát jelenleg stabil és fejlődő gazdaság jellemzi. Afrikában ez az ország produkálta a legnagyobb GDP növekedést ez elmúlt években.

A túristáknak érdekes lehet a hegyi gorilla-les, szafari és a Kivu-tó környéki nemzeti parkok.

Foglalja le repülőjegyét Kigaliba

 

HANGCSOU - KíNA

Hangzhou

Hangcsou az elmúlt ezer év nagy részében Kína egyik leghíresebb és legvirágzóbb városa volt. Jól ismert tájképi szépségeiről is, leghíresebb látványossága a Nyugati-tó.

Hangcsou híres történelmi emlékhelyeiről és természeti szépségeiről. Kína tíz legszebb városa között tartják számon. A Sanghajba érkező turistacsoportok túlnyomó része Hangcsouba is ellátogat.

Foglalja le repülőjegyét Hangcsouba

 

LUANDA - ANGOLA

Luanda

A KLM 2012. március 5-től heti kétszeri sűrűséggel járatot indít az angólai Luandába. Az útvonalon Boeing 777-200-as típusú gép közlekedik majd hétfőn és pénteken.
Luanda az Afrika délnyugati részén fekvő Angolai Köztársaság.

Foglalja le repülőjegyét Luanda