By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Doet u zaken over de grens? Wereldveroveraars – een initiatief van KLM, Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en ING – is hét netwerk voor internationale ondernemers in Nederland. Zij delen hun kennis, ervaringen en inspiratie via een online platform, tijdens exclusieve events, op BNR en in het FD.

Meld u aan!

KLM en Wereldveroveraars
  • bent u ondernemer?
  • beschikt u over een KvK-nummer?
  • en bent u meerdere keren per jaar in het buitenland voor zaken?


Dan nodigen we u van harte uit om – kosteloos – toe te treden tot Wereldveroveraars, het netwerk voor internationaal ondernemend Nederland. U krijgt toegang tot exclusieve events, netwerkborrels en een online platform voor ondernemers. Ook kunt u uw verhaal delen via KLM, BNR en het FD. De redacties van BNR en het FD beoordelen uw aanmelding.


Word Wereldveroveraar 

Wereldveroveraars seminar Think Big op 29 januari

Wereldveroveraars

Wat:             exclusief Wereldveroveraars Seminar
                     ‘Think Big’
Wanneer:     woensdag 29 januari
Waar:           ING House in Amsterdam

Think Big! Durf jij? Vrijwel elke ondernemer wil zijn bedrijf laten groeien tot de belangrijkste speler in het veld. Maar... hoe realiseer je die groei? Heb jij grootse plannen met jouw onderneming? Kom dan op woensdag 29 januari naar het Wereldveroveraars event Think Big en praat mee. Toegang is gratis.

Meld je aan

Terugblik: Internationaal zakendoen is pionieren

Op 13 september trapte presentator Rens de Jong het seminar op het KLM Open af met een veelzeggende omschrijving: 'Een pionier is iemand die als een van de eersten een bepaald gebied betreedt, zodat hij daar zijn weg moet vinden zonder gebruik te kunnen maken van de ervaring van anderen.’ Dat internationaal ondernemen echte pioniers aanspreekt, bleek tijdens het zesde evenement van Wereldveroveraars.

Lees meer

Terugblik: netwerkborrel 12 juni

Wereldveroveraars

Op 12 juni deelden Wereldveroveraars hun strategie tijdens een event in Nieuwscafé Dauphine in Amsterdam. Wat betekent internationaal zakendoen voor de marketing en branding van je product of dienst? ‘Passie is goed, maar ga er niet vanuit dat jouw idee briljant is.’

Lees meer

Besparen voor Ondernemers

KLM en Wereldveroveraars

Besparen op de reiskosten van uw bedrijf? Dat kan met BlueBiz van KLM. Loyale zakelijke klanten belonen wij graag, daarom ontvangt uw bedrijf na elke vlucht met KLM, Air France en partners waardevolle Blue Credits. Deze wisselt u eenvoudig in voor gratis vluchten, upgrades en aantrekkelijke artikelen voor ondernemers. Deelname aan BlueBiz is kosteloos.

Blue Credits sparen 

Back to top
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com