Nieuwe bagageregels per 1 oktober

1 October 2014 | Op de meeste Europese KLM-vluchten geboekt op of na 1 oktober 2014, kunnen Flying Blue Ivory-deelnemers een koffer inchecken voor EUR 7,50 per enkele reis.

Tot 50% online korting

New baggage rules

Met ingang van 1 oktober 2014, kunnen Ivory Flying Blue-deelnemers alleen handbagage gratis meenemen op de meeste Europese KLM-vluchten. Handbagage kan bestaan uit 1 tas en 1 accessoire (bijvoorbeeld een laptop) – samen maximaal 12 kg.

Op die vluchten geboekt op of na 1 oktober kunnen Ivory leden een koffer (tot 23 kg) meenemen voor slechts EUR 7,50 per enkele reis, indien van tevoren geregeld op KLM.com. Dit betekent 50% korting op het luchthaventarief. Online betalen met Miles is ook mogelijk, hoewel de korting dan niet geldt.

Deze regel is al van toepassing op alle niet-Flying Blue-deelnemers. Zij kunnen een koffer inchecken voor EUR 15 per enkele reis voor de meeste Europese vluchten, wanneer dit voor vertrek op KLM.com is geregeld. (luchthaventarief: EUR 30). 

 

Gratis ruimbagage

Na 1 oktober kunt u minstens 1 koffer gratis meenemen in elk van deze gevallen:  

  • Op alle intercontinentale KLM-vluchten en op Europese KLM-vluchten die deel uitmaken van een intercontinentale reis
  • Op Europese KLM-vluchten van en naar Rusland, Wit-Rusland, Georgië, Oekraïne en Italië (behalve van en naar Florence, Bologna, Turijn en Venetië).
  • Als u Silver, Gold of Platinum Flying Blue-deelnemer bent
  • Met een volledig flexibel ticket types Y & B
 

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Hebt u een KLM-vlucht geboekt?  Log in bij Mijn Reis om uw persoonlijke bagage te zien.

Als u alleen nieuwsgierig bent; bekijk wat u per KLM-vlucht mee kunt nemen

Meer bagage toevoegen is een kwestie van een paar klikken - bij het boeken van uw vlucht, na het boeken in Mijn Reis of wanneer u online incheckt via KLM.com.