KLM Corporate Account

KLM - voordelig reismanagement ook voor uw onderneming. De belangrijkste voordelen van een corporate contract met KLM en partners: kortingen op vliegreizen, overzichtelijke managementinformatie, ruime keuze uit betaalmogelijkheden, een persoonlijke KLM Account Manager, optimaal reisgemak en hoogstaande service.

Welkom op KLM Corporate Account

Deze website is voor bedrijven die met KLM en partners een corporate contract hebben afgesloten of hierin interesse hebben. 
Als uw organisatie een dergelijk contract heeft afgesloten, kunt u met uw persoonlijke inlogcode naar uw persoonlijke pagina's voor de laatste managementinformatie. Zo blijft u op de hoogte van de vliegreizen die uw bedrijf maakt, en ziet u de besparingen die u realiseert. Ook vindt u hier nuttige informatie over de vele zakelijke services van KLM en partners.

 

Wanneer een corporate contract?

U kunt in aanmerking komen voor een corporate contract als uw bedrijf meer dan €100.000 per jaar besteedt aan vliegreizen met KLM en partners. Klanten met een corporate contract profiteren van speciale kortingen, aantrekkelijke voorwaarden, kwalitatief hoogwaardige service en nóg meer reisgemak. De hoogte van de beloning hangt af van uw bestedingen. Besteedt uw bedrijf minder dan €100.000 per jaar op KLM en partners, dan is ons BlueBiz-programma een aantrekkelijke mogelijkheid om te besparen op de reiskosten.

 

Wat zijn de voordelen?

Een corporate contract biedt u een aantal interessante voordelen:

  • kortingen op vliegreizen 
  • een persoonlijke KLM Account Manager
  • een ruime keuze uit betaalmogelijkheden
  • uitstekende service overal ter wereld


Daarnaast kunt u gebruikmaken van deze website KLM Corporate Account. Hier regelt u tal van zaken, vlug en gemakkelijk. Met uw persoonlijke inlogcode en uw UCC-nummer (‘Unique Client Code’) hebt u toegang tot uw persoonlijke pagina's met overzichtelijke managementinformatie.