Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

about BlueBiz Besparen op de reiskosten van uw bedrijf? Dat kan met BlueBiz: u ontvangt bij elke zakenreis met KLM, Air France of deelnemende partners waardevolle Blue Credits die u kunt besteden aan gratis vluchten, upgrades en aantrekkelijke producten. Blue Credits zijn niet onbeperkt geldig. Ieder jaar op 31 december vervallen Blue Credits ouder dan 2 jaar.

Maak kennis met Anna van de BlueBiz Service desk!

Heeft u de videoboodschap over BlueBiz al gezien? In deze video ziet u Anna, die u alles vertelt over BlueBiz, het verdienen van Blue Credits en hoe u deze weer gemakkelijk kunt besteden. Zij praat u volledig bij over het BlueBiz-programma, zodat u snel weer op de hoogte bent van uw voordelen.

Klik hier om kennis te maken met Anna 

Aanmelden

Wilt u uw bedrijf aanmelden voor BlueBiz? Vul het onderstaande formulier in om ervoor te zorgen dat uw BlueBiz-account goed werkt: achternaam, e-mailadres en telefoonnummer van de persoon die verantwoordelijk is voor het BlueBiz-account van uw bedrijf. Na het invullen van uw gegevens zal binnen twee werkdagen contact met u worden opgenomen om uw inschrijving af te ronden.

Aanmelden ondernemers 

Dubbel voordeel met BlueBiz en Flying Blue

Flying Blue

Kent u Flying Blue al? Dit programma vormt samen met BlueBiz een perfecte combinatie; voor één en dezelfde vlucht ontvangt uw bedrijf Blue Credits en ontvangt u zelf Flying Blue Miles. Dat is dus dubbel voordeel!

Flying Blue en BlueBiz 

Wanneer ontvangt uw bedrijf Blue Credits?

U ontvangt Blue Credits op alle vluchten van KLM, AIR FRANCE, Alitalia, Delta Air Lines, Kenya Airways en CityJet, uitgezonderd enkele actietarieven. Het aantal Blue Credits dat uw bedrijf ontvangt is afhankelijk van uw bestemming en van de boekingsklasse van uw ticket. Elke Blue Credit is € 1 waard.

Wanneer ontvangt u Blue Credits? 

Voorwaarden

Deelname aan BlueBiz is eenvoudig en gratis. U wisselt uw Blue Credits eenvoudig in voor gratis vluchten, luxe artikelen en extra services.

BlueBiz programma voorwaarden 
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com