BlueBiz Nieuws

Februari 2013

Winterdienst

Winterdienst

Het winterseizoen bij KLM kent geen grote veranderingen, wel een paar accentverschuivingen en een nieuwe bestemming: Harare. Op 28 oktober 2012 gaat de nieuwe winterdienstregeling in.

Lees meer

Uitgerust aankomen

Uitgerust aankomen

Op intercontinentale vluchten kenden we hem al: de Economy Comfort-stoel. Een stoel vooraan in het toestel, met extra beenruimte, een flexibelere rugleuning en stroomvoorziening. Vanaf 1 december zijn deze ‘relax stoelen’ ook beschikbaar binnen Europa.

Lees meer

KLM BLOG: wel of niet naar Afrika

Harms Blog

Harm Kreulen, directeur KLM Nederland, blogt over de indrukwekkende groeikansen van Afrika. ‘Naast de multinationals is het continent steeds vaker in de picture bij ondernemers in het MKB. Bedrijven, die net als KLM 20 jaar geleden, bezig zijn met pionieren.’

 

Lees meer

KLM Businessdeal: Warschau

Warschau

Rademaker is een van de grootste machinebouwers voor de Bakkerij-industrie. Ze bouwen en installeren machines voor de productie van croissants, broden, pizza’s en andere deegproducten. Met 300 medewerkers en verkoopkantoren en fabrieken over de hele wereld, wordt er heel wat afgereisd. Vivian Bijker van de afdeling Travel boekt voor haar collega’s de tickets.

Lees meer

Betalen met Miles

Betalen met Miles

Zit u op een berg Flying Blue Miles en weet u niet wanneer u ze moet verzilveren? Dan heeft KLM goed nieuws. Tegenwoordig kunt u ook KLM services, zoals een Economy Comfort-stoel of extra bagage, betalen met uw Miles.

Lees meer